- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
Zenére milyen formátumot, bitrátát ajánlotok? 250 számom van mp3-ban, 1,5GB, nem tudom, hogy van-e valami megoldás, amivel kisebb lehetne, de a minőség ne romoljon.
-
pinnacle
nagyúr
Van valami hír arról, hogy meddig fogják a 4S-t gyártani?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy YooBao Magic Cube II 5200-at. Valakinek az előző verzió 3,5x feltölti a telefonját, de ez is az S3-at 3x feltöltötte. Nekem 2,5x tölti fel a telefont. A 4450mAh-s Tab 3 akkut 80%-ra tudta feltölteni. 1 éves készülék, gondolom már az akku teljesítménye romlott, de a maximummal számolok.
4450x80%=3560, ez 68,5%-a az 5200-nek. Szerintetek ez megfelelő hatásfok, vagy inkább vegyek egy másikat? Nincs valakinek ilyen töltője? -
pinnacle
nagyúr
válasz erdoke #12781 üzenetére
Köszi! iFileExplorer-el fel tudtam tölteni az .mp4-s fájlt, de csak az alkalmazáson belül látszik, de legalább törölni is lehet. Van olyan alkalmazás, ami a Videók mappába teszi vagy ez a többinél is így van?
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Én képeket szeretnék a telefonra másolni. Airdroid szerű kellene. Gondolom ilyen nincsen, erre van az iTunes. Csak az tényleg furcsa, hogy nem tudom törölni a telefonról. iCloud Drive jó lenne, csak nincs előképe a fotóknak és a telefonra sem töltődött fel. Valahogy már tudtam másolni képeket az iCloudon keresztül csak nem tudom melyik mappába tettem. Majd megnézem. Ha jól emlékszem azt törölni is lehetett.
-
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nem valami jó ötlet, hogy nem tudok törölni iTunes nélkül. Volt valami wifi-s program, csak már elfelejtettem. Lehet, hogy az iCloud Drive-al is megy a másolás, remélhetőleg törölni is lehet majd.
-
pinnacle
nagyúr
iTunes-al szinkronizált képet, videót nem lehet törölni a telefonról, csak az iTunes-al? Tudtok ajánlani más programot, amin wifin keresztül tudok másolni, és nincs ilyen probléma?
-
pinnacle
nagyúr
válasz Gábor-KJ #12163 üzenetére
BELKIN F8Z689CW töltőt vettem, iPhone 4S, iPad2-t gond nélkül tölti.
Szilikon tokra milyen gyártmányt, eladót ajánlotok? Kemény tokot a Headcase-től rendeltem, az egyik belülről nem volt sima, a védőfólián látszott a lenyomata. Kérdeztem tőlük, hogy tudnám visszaküldeni, és kicseréltetni, erre simán visszaküldték az árát.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz pszichiater #12294 üzenetére
Onedrive, iPhone-al (Bónusz a Filmtekercshez) 30GB hely.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
-
pinnacle
nagyúr
Szivargyújtó töltőt keresek. Tudtok valamit ajánlani? Ez a Belkin milyen lehet, nem tudom, hogy az 1A elég-e?
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! iPhone 4S-nak mennyi lenne a normális üzemideje? Most lett vásárolva, egyből felraktam rá a 8-ast. Find my iPhone-ra azt mondta, hogy csak 8-al megy. Akku 2X lett még csak töltve. Lehet, hogy még javul? Akadást nem tapasztaltam. Van egy másik 4S, 7.1.2-vel, érdekes módon azon megy a Find my iPhone. Ez így merül.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Fotózásra melyik alkalmazást ajánljátok? Camera+, KitCam, ProCamera, Camera Awesome vagy mást. Fehéregyensúly hiányzik a gyáriból.
-
pinnacle
nagyúr
Át kell állítani angolra majd vissza magyarra a nyelvet.
-
pinnacle
nagyúr
Mi a fenétől lehet, hogy az Instagram, Facebook japánul jön fel? Whatsapp, Viber magyar, csak itt van gond. Remélem nem valami ázsiai készüléket adtak nekem. A dobozban csak német nyelvű leírás volt, az alján "Approved in all EU countries" szerepel. Esetleg a széria szám alapján meg lehet nézni, hogy hova szánták? Itt néztem meg, ezt kaptam.
sajby Köszi! Mi lehet csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Pantal #10576 üzenetére
MM-ben azt mondták, hogy volt amikor laptop hiányzott, egyszer meg fadarab volt a Sony kamera helyén.
8 munkanap az alap, 4. §, de az MM többet vállal. Nem tudom, hogy most van-e rá lehetőség, de régebben, a helybe vásárolt terméket is visszavették, ha nem tettszett valami. -
pinnacle
nagyúr
Végül az MM-ben vettem, mert szerintem jó ha van 2 éves teljes körű biztosítás. Az Edigitalnál is van biztosítás, de drágább és lopás ellen sem véd. Arról nem is beszélve, hogy a korábbi biztosító partner csődje után az MM átvállalta a folytatást, az Edigital meg nem. MM-ben azt mondták, hogy szúrópróbaszerűen tényleg kibontanak néhány terméket, de az összesre nincs idejük. A kiállítottak meg kedvezménnyel árulják. Az Edigitálból már küldtek kiállított terméket, rendes árban, de kicseréltetettem. Egyébként ezért is jó online vásárolni, mert 8 napon belül, indoklás nélkül elállhatunk. MM-ben 14 napig van erre lehetőség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest