Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lolal

senior tag

válasz erdoke #12679 üzenetére

Nekem nem a tárhellyel van gondom , pusztán azt fejtettem ki többször hogy 8-as rendszerrel nem az igazi a 4S . Jó persze mit várok egy 3 éves rendszertől bla bla.. De én annak a híve vagyok ha valami jó , és igen is jobb a 7-es 4S-en akkor minek rontsam el. Persze megértem azokat is akiknek szüksége van a diktálásos , vagy egyéb mac es kényelmi funkciókra , de mivel én nem élek egyikkel sem és windows 8.1 et használok emiatt számomra lényegtelenek ezek az opciók.

Lacopapi :(B)És hogy miért vettem anno 8GB-s telefont ?. Mivel számomra teljesen elég ez a tárhely . Valamint anyagi lehetőségeim eddig engedtek rugaszkodni. ( választhattam volna 5c-t de az pocsékul néz ki és szerintem egy balul sikerült mellékág.. ) Természetesen bombázhattok a kérdésekkel , hogy akkor "miért pont szifont vettél" . Mellesleg csak azért mert régebben.... jó rég egy 3G tulaja is voltam. Már akkor köröket vert rendszerben és gyorsaságban bármelyik telefonra. Ezek után úgy gondoltam hosszú droidos kitérésem és kínlódásom helyett választom a jól bevált Apple utat egy megbízható készülékkel ami a 4s volt.(/B)

[ Szerkesztve ]

Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.

• Gábor-KJ

őstag

válasz erdoke #12679 üzenetére

Azért ez a G3 lesajnálás kicsit erős volt! :B

Konkrétan az 5s-t szénné alázza és mindezt feleannyiért!

Ne legyél elvakult sznob! :N

[ Szerkesztve ]

Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'

Új hozzászólás Aktív témák