- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
HD2-n nekem baromi egyszerű iPhone menüt csinálnom, Sense home képernyőn felhúzom az ujjam.
ezzel felpörgeti a 4×4-es ikonsort, amit ráadásul oldalra is ugyanúgy tudok lapozni. be is laktam szépen, elsőn programok, másodikon kontaktok, harmadikon kedvencek.
"én egyébként a hajamat tépném ha egy egész oldalt elfoglalna a megnyitott mail. hihetetlen módon tönkrevágná a felhasználói élményt nálam..."
miért, te mekkorában olvasod a levelet? ikonméretben?én annyiban kritizálom, hogy már x éve nem tudnak újat mutatni. tudom, a hivatalos magyarázat az, hogy nem is akarnak, de az iPhone felhasználók megnyilvánulásaiból én azért másra következtetnék.
-
törölt tag
mondjuk konkrétan ebben a topikban tényleg nem volt durva mm, egy ennyi kis beszólásra te is át szoktál nézni kb minden új felső kategóriás telefon topikjába, megmondani, hogy nem tetszik
megoldjuk egyébként: nem veszünk szifont. szerencsére van választék, az utóbbi időben egész jó a felhozatal... -
törölt tag
az, amit te szeretsz, az legalább annyira zsúfolt ám, csak mással van tele.
és itt annyi a problémája a legtöbb embernek, hogy a szifonon egyféle megoldás van, míg más rendszereken meg sokféle, az emberek igényeinek megfelelően (te is írtad, hogy a többi telefonon is a szifon ikonos nézetét raktad össze). az van ugye, hogy van sok ember, akik esetleg használnának ilyen telefont, mert mondjuk hardveresen jó, meg esetleg megvannak rá azok a szoftverek, amik kellenek neki, de az ilyenek miatt mégis mindig más kényszerülnek választani. de szerintem amúgy ez is éppen olyan csökönyösség az almás részről, mint a többi. egy dolog van, arra koncentrálnak, és mást nem engednek. ez van, rengeteg megveszi láthatóan, meg biztos magnifficent, meg breathtaking ilyesmi, csak sok embernek mégsem felel meg, mert ők másra akarják használni. ezért irritáló, amikor sokan leszöügezik, hogy ez az überalles megoldás, mert ez csak egyéni preferencia kérdése, hogy kinek mi az. -
moonman
titán
naptár ikonon Sense-en is az aktuális nap van, de amúgy is kint van a teljes dátum a főoldalon.
butát arra értettem, hogy azon kívül, hogy programokat indítasz el vele, semmire sem jó. oké, vannak a jelzések, hogy hány ez meg az jött, de ahhoz megintcsak be kell menni az alkalmazásba, mappába, üzenetbe. ha én az email tabon hagyom egész nap, akkor megnyitás nélkül azonnal látom a levél/sms első 20-25 sorát. az iPhone felülete tulajdonképpen egy rakat ikon, egy gyorsindító, semmi más. nekem ez minden, csak nem izgalmas. még egy nyamvadt időjáráshoz is programot kell indítanom, ahelyett, hogy folyamatosan ott figyelne. én azt hittem, a "tökéletes felhasználói élmény" azt jelenti, hogy a lehető legtöbb információt kapom a lehető legkevesebb erőfeszítéssel, és ugyanígy a legkevesebb lépésből a leggyorsabban tudok elvégezni feladatot. ennek az iPhone OS teljes mértékben szembe megy, így számomra legalábbis ez iPhone minden csak nem tökéletes felhasználói élmény. lefagyni meg belassulni az is tud, tehát semmivel nem vagyok előrébb.
-
moonman
titán
átlátható meg logikus, ezen nincs vita, viszont rém unalmas, buta és nélkülöz mindenféle innovációt, amire az Apple annyira büszke szokott lenni. ráadásul szerintem ronda is.
és nem csak iPhone-on ronda, vannak ehhez hasonló quicklauncher-ek WM-re is, azok is rondák. a Sense nagyon el van találva, ez a 2.5-ös verzió kvázi tökéletes, legalábbis ami a home screent illeti, sokminden van rajta, de mégsem zsúfolt, könnyen áttekinthető és a grafika is szép. (és igen, Androidon is tetszik.)
-
erdoke
titán
Tudod, vannak olyan emberek, akiknek nem abból áll egy napjuk vagy hetük, hogy beülnek egy irodába, és csinálják, amit a reggeli eligazításon megmondanak nekik. Na ezeknek pl. jól jön, ha a találkozók és teendők mindig szem előtt vannak, sokkal jobban, mint ha a fingós-böfögős alkalmazások garmadája kettő helyett egy mozdulattal érhető el... Másnak a nagy méretű időjárás lehet fontos, a harmadiknak pedig esetleg egy olyan kombináció lenne ideális, amire most egyiken se gondolunk.
Viszont felhívnám a figyelmed, hogy egyesek a testre szabhatóságot hiányolták, nem azt akarják, hogy a számodra oly kedves 5x4-es rács kivitelezhetetlen legyen. Ha neked tetszik a full fapad, akkor használhatnád azt, más meg csinálhatna olyat, ami neki jobban bejön. Vagy az is fáj, ha más meg tudja változtatni az Apple által kitalált Home képernyőt? Miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest