- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
azért írtam, mert egyetértek vele.
egyébként bővebb véleményem is van a témáról, már olyan szempontból, hogy téged még megértelek, hogy linkelted azt a bizonyos videót máshol is, de moonmantől nagyon vicces látni, mert van egy másik téma, amiben hasonló erejű bizonyíték van moonman aktuális véleménye ellen, de azt valamire hivatkozva semmibe veszi. Itt meg lobogtat egy viszonylag hasonló dolgot... no mindegy, konkrétumot nem írok, mert végre kezd csitulni a vita, de elég erősen bagoly mondja beütésű az egész vita. -
joey04
titán
válasz
#16820480 #74 üzenetére
nem is vele van egyébként a gond most, hanem oalex keményített be az utóbbi időben, meg a többszörösen kitiltott alamuszi. de ezt írtam is. moonmanben most csak a félremagyarázás nem tetszik, amit felettem is olvashatsz, vagy ha ezt tovább olvasod mert válaszolok rá. (meg a gyökerezés, faszkalapozás, lehülyézés, amit mindig apple topikban hoz elő) Meg ahogy erdoke is odavágta, hogy "tudod" van akinek nem ez kell, aminek megint nem láttam értelmét, mert szinte szó szerint leírtam én is ezt. ne tudom minek kell a fejemhez vágni? fura.
#75: HD2-n nekem baromi egyszerű iPhone menüt csinálnom, Sense home képernyőn felhúzom az ujjam.
látom már te miért nem érted meg, miért tetszik sokaknak az iphone, és neked miért nem. Nincs igényed rá, hogy teljesen egységes legyen a rendszer. a képen is látszik, igen megoldható, de a lenti tabok miatt "szétesik" a látvány, engem nagyon zavarna. Éppen ezért jó, hogy az Apple kimondottan tiltja a felület buherálást.én egyébként inkább úgy próbáltam megoldani, hogy a Sense is egységes maradjon, mert természetesen ez fordítva is működik, a linkelt képen a Sense is elveszti egységességét felépítésben is egy kicsit meg dizájnban is egy kicsit. Amikor próbálgattam, akkor az 5 ikonos "hacket" tettem fel, és a tabokat rendeztem át úgy, hogy feloldás után azok a funkciók egy képernyőn jelenjenek meg, amiket iphoneon is elérek egy kattintással. egész jó lett az eredmény egyébként.
miért, te mekkorában olvasod a levelet? ikonméretben?
remélem csak húzni akarsz és azért írsz ilyen ökörséget.
természetesen arra gondoltam, hogy folyamatosan elfoglaljon egy oldalt a futó mail (mert ugye az iphonenon is futott eddig is folyamatosan). na az járna hajtépéssel. elég szépen egy ikon, ami jelzi ha jött mail, majd ha akarom megnyitom és megnézem, nekem nem mutassa a leveleimet egész nap egy oldalon, amikor nem vagyok rá kíváncsi. -
joey04
titán
válasz
#16820480 #72 üzenetére
a megoldás: mást kell venni, nem hosszan vitázni hogy miért is nem jó.
én kimondottan örülök, hogy nem lehet más. így lesz egységes. ha lenne egy külső program ami csak ikont tud, az nem illene bele egy másmilyen rendszerbe, vagy ha minden alkalmazás más "alakot" öltene...
az überallesre: ezen a fórumon ezerszer több moonman van mint ulkesh. sokkal több a fika, amire nem csoda ha vadul reagálnak. én is olvasok ezerszer olyat, hogy ha egyből válaszolnék akkor már sokadik nickemmel lennék jelen... -
joey04
titán
én ezt értem. neked nem tetszik. számomra tökéletes. az iphone ilyen. akinek ez a felépítés kell az megveszi, mert nem tartja butának, unalmasnak stb. a többiek vesznek mást. én azt mondom, ezért hülyeség kritizálni az iphonet (nem a vélemény leírására gondolok, hanem pl arra ami ebben a topikban is megy, mert ez szerintem annál jóval több). én sem úgy kritizálom az erdoke által vázolt felépítést, higy értetlenkedek. már a legelején leírtam, hogy elfogadom hogy valakinek az kell, de ettől még számomra ugyanolyan katyavasz marad. amikor herom volt akkor is napokat szenteltem neki, hogy megtaláljam a megfelelő kialakítást és a vége az lett, hogy egy full iphone koppincs menüt raktam össze. hd2-n szintén ez volt amikor próbálgattam.
szóval ne is változtasson ezen az Apple, mert sokaknak ez kel. akinek pedig nem. az továbbra is kerülje az iphonet.a másik topikban írtam is, hogy ugyan tetszenek a megoldások amiket az Apple kitalált a multitaskra, meg a foldersre stb, de teljesen feleslegesek számomra. nem is cserélném le a 3g-t ha nem kéne az erősebb vas, mert önmagában 4es OS 3gs only elemei nem is érdekelnek. a mostani tókéletes rendszer, csak olyan dolog hiányzik ami direkt nincs és nem is lesz benne pl bt filetransfer
én egyébként a hajamat tépném ha egy egész oldalt elfoglalna a megnyitott mail. hihetetlen módon tönkrevágná a felhasználói élményt nálam...
-
joey04
titán
unalmas... meg innováció...
ezen nem lehet változtatni mert a legkevesebb változtatástól is elveszti a lényegét. cydiában vannak témák amikben pl egy sorral kevesebb van az első oldalon, és így ki van írva a város meg az időjárás adatok. hát de ez nekem és sokan másoknak nem éri meg, mert így bukunk 4 alkalmazás indítását...
szóval ezen változtatni nem nagyon lehet, és nem is kell. az új folders sem kell nekem, mert nálam pont nincs annyi böfögős meg egyéb baromság, így elférek 3 oldalon, és nem fogom még mappákba rendezni, hogy még azt is meg kelljen nyitnom...
a butát meg nem értem, ahogy írtam ezen nem szabad változtatni mert a legkisebb bővítés is elrontja. esetleg több "live" ikon lehetne (erre szintén van cydiás megoldás egyébként) tehát most ugye a naptár ikonon a dátumnak megfelelő szám van, de ezt be lehetne vezetni pl az óra (bár ott ugye felesleges de példának jó) vagy az weather ikonnál. -
joey04
titán
jó lenne ha az egészet elolvasnád és ez a másik win fanaticnak is szól. elhiszem hogy másnak nem ez kell. de várj! mintha írtam is volna nem? de! akkor meg? akinek más kell az majd mást vesz. abban igaza van moonman-nak hogy ez egy fórum ki lehet fejezni az embernek a véleményét, de azért itt főleg oalex részéről erősen súrolja a fikázás határát.
egyébként meg abban sem értünk egyet, hogy ez full fapad. szerintem ez átlátható, logikus, és kényelmes felépítés. persze ezzel sem kell egyetérteni csak mondom.
-
joey04
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest