- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
és mindezt nem überbuherátorként írom, hanem egyszerű userként. igen, kipróbáltam vagy 10 féle romot, elvégre ez a hobbim, de a végén megállapodtam egy olyannál, ami lényegében megegyezik a stock-kal, csak engedélyezve van benne az 576MB rom és ki lett véve pár olyan program, ami sosem kell, vagy amiből amúgy is első lépésként felteszi az ember a legfrissebbet (Live, Google Maps, CoPilot). ez a rom felment úgy egy hónapja és azóta köszöni szépen, működik, én meg használom.
tudom, hogy pl. ez Ulkesh vesszőparipája, de nincs újraindítgatás, lefagyás, registry-turkálás, egyszerűen használom.
ja még annyit, a "kiűnő, ellenőrzött, szép grafikájú appok" témához: ez az ellenőrzés egyben a fejlesztők szárnyainak megvagdosását is jelenti, megszámolni sem tudom, hány hír volt már, hogy ezért vagy azért az Apple letiltott a Store-ból bizonyos alkalmazásokat (többnyire nyilván pénzügyi megfontolásból), a legújabb ilyen épp az iPaddal fordult elő - nyilván nehezen lehetne eladni alkalmazásokat, ha a fejlesztők egyszerű widgetként is alátehetnék egy ilyen keretrendszernek. természetesn bannolták is. nagyon találó az egyik komment:
"Hey, this is pretty neat, why reject it?"
"Because Uncle Steve didn't include it. In iPhone OS 4.5 he will include it and do it "right". Just like everything he included in iPhone OS 4.0 and is doing "more right" than everyone else has been doing since 2007."
-
fone
csendes tag
Nem véletlenül írtam kitűnő felhasználói élményt adó oprendszert, mert tudtam, hogy jön a hd2, meg a sense. De ebből a kettőből melyik a windows? Semelyik. A hd-nek és a hd2-nek (vagyis a htcnek) köszönheti a windows, hogy van valahol az újak között.
DE! A felhasználói élményről beszéltem, ami nem azt jelenti, hogy van egy napocska meg egy naptár a lockscreenen vagy a homescreenen.
A felhasználói élmény a winmo-nál kimerül a témák váltásában, a különböző felületek integrálásában, tehát a felületi buherában. Bekattintasz egy menüpontba és hopp, a jól ismert ikonok! Mennyi wm-em volt! Egész nap el tudtam szórakozni velük. Romokat cseréltem, felületeket, írogattam át a registryt, rendszerprogramokat telepítgettem folyamatosan. Ma arra vágyom, hogy alapvetően találják ki helyettem mit akarok és azt tegye a telefon rendesen, szolga módon. Ne kelljen a lelkében turkálni fájlkezelővel.
Felhasználói élmény: hatalmas store, nagyon egyszerű telepítés, uninstall. Ktűnő, ellenőrzött, szép grafikájú appok (persze vannak hülyéknek valók is, de ők is egy célközönség), kiválóan kezelhető felület, nagyon jó hangkártya és hozzá zenelejátszó. Akinek volt már iphone-ja, tudja, hogy nagyon ki van találva és ha eladta, mindig vágyik rá egy kicsit újra. Akinek nem volt, az azt mondja, hogy ugyanolyan, mint a hd, hd2, g2, spica, pulse, arena.stb.,......szóval nagy érintős..... De a különbség a felhasználói élmény. Amíg nem használod, nem tudod meg.
Az iphone (mondom, nem ez a legjobb dolog a világon! én sem vagyok hülye és applemániás) ilyen, majdnem tökéletes (nekem).
-
joey04
titán
én ezt értem. neked nem tetszik. számomra tökéletes. az iphone ilyen. akinek ez a felépítés kell az megveszi, mert nem tartja butának, unalmasnak stb. a többiek vesznek mást. én azt mondom, ezért hülyeség kritizálni az iphonet (nem a vélemény leírására gondolok, hanem pl arra ami ebben a topikban is megy, mert ez szerintem annál jóval több). én sem úgy kritizálom az erdoke által vázolt felépítést, higy értetlenkedek. már a legelején leírtam, hogy elfogadom hogy valakinek az kell, de ettől még számomra ugyanolyan katyavasz marad. amikor herom volt akkor is napokat szenteltem neki, hogy megtaláljam a megfelelő kialakítást és a vége az lett, hogy egy full iphone koppincs menüt raktam össze. hd2-n szintén ez volt amikor próbálgattam.
szóval ne is változtasson ezen az Apple, mert sokaknak ez kel. akinek pedig nem. az továbbra is kerülje az iphonet.a másik topikban írtam is, hogy ugyan tetszenek a megoldások amiket az Apple kitalált a multitaskra, meg a foldersre stb, de teljesen feleslegesek számomra. nem is cserélném le a 3g-t ha nem kéne az erősebb vas, mert önmagában 4es OS 3gs only elemei nem is érdekelnek. a mostani tókéletes rendszer, csak olyan dolog hiányzik ami direkt nincs és nem is lesz benne pl bt filetransfer
én egyébként a hajamat tépném ha egy egész oldalt elfoglalna a megnyitott mail. hihetetlen módon tönkrevágná a felhasználói élményt nálam...
-
joey04
titán
unalmas... meg innováció...
ezen nem lehet változtatni mert a legkevesebb változtatástól is elveszti a lényegét. cydiában vannak témák amikben pl egy sorral kevesebb van az első oldalon, és így ki van írva a város meg az időjárás adatok. hát de ez nekem és sokan másoknak nem éri meg, mert így bukunk 4 alkalmazás indítását...
szóval ezen változtatni nem nagyon lehet, és nem is kell. az új folders sem kell nekem, mert nálam pont nincs annyi böfögős meg egyéb baromság, így elférek 3 oldalon, és nem fogom még mappákba rendezni, hogy még azt is meg kelljen nyitnom...
a butát meg nem értem, ahogy írtam ezen nem szabad változtatni mert a legkisebb bővítés is elrontja. esetleg több "live" ikon lehetne (erre szintén van cydiás megoldás egyébként) tehát most ugye a naptár ikonon a dátumnak megfelelő szám van, de ezt be lehetne vezetni pl az óra (bár ott ugye felesleges de példának jó) vagy az weather ikonnál. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Deep Purple 128Gb
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest