- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
azért írtam, mert egyetértek vele.
egyébként bővebb véleményem is van a témáról, már olyan szempontból, hogy téged még megértelek, hogy linkelted azt a bizonyos videót máshol is, de moonmantől nagyon vicces látni, mert van egy másik téma, amiben hasonló erejű bizonyíték van moonman aktuális véleménye ellen, de azt valamire hivatkozva semmibe veszi. Itt meg lobogtat egy viszonylag hasonló dolgot... no mindegy, konkrétumot nem írok, mert végre kezd csitulni a vita, de elég erősen bagoly mondja beütésű az egész vita. -
joey04
titán
jó lenne ha az egészet elolvasnád és ez a másik win fanaticnak is szól. elhiszem hogy másnak nem ez kell. de várj! mintha írtam is volna nem? de! akkor meg? akinek más kell az majd mást vesz. abban igaza van moonman-nak hogy ez egy fórum ki lehet fejezni az embernek a véleményét, de azért itt főleg oalex részéről erősen súrolja a fikázás határát.
egyébként meg abban sem értünk egyet, hogy ez full fapad. szerintem ez átlátható, logikus, és kényelmes felépítés. persze ezzel sem kell egyetérteni csak mondom.
-
evone
őstag
Tehat neked kurva nagy gondot okoz elhuzni egy csuszkat a telefon kijelzojen, es elinditani az appot ami kb 1-2 masodperc? Nem ertem miert kell feltetlenul ott lenni _mindennek_ a kezdopernyon, de elottem mar megfogalmaztak, ha nem tetszik nem kell idejonni fikazni, menjel vegyel winmobilet. Senki nem kivancsi a fikazo kommentekre.
-
moonman
titán
ez a multitask dolgot kezdik kicsit túllihegni mindenhol. amíg nem volt rá 3rd party, a Windows Mobile-os X gomb is jól működött, aztán valaki kitalálta, hogy mennyivel gyorsabb (pedig nem), ha mindent bezárunk. aztán jött az iPhone a saját megoldásával, ami végülis nem rossz, csak nem is teljesen jó. most pedig elérkeztünk oda, hogy lényegében mindenki ugyanazt fogja csinálni, mint a WM régen: suspendbe tenni a háttérbe küldött programokat, de ha szükséges (chat, zene, stb.) a háttérben is képes tovább futni.
mobilon néhány speciális esetet leszámítva valóban nincs szükség annyira fejlett multitaskinra, mint egy desktop rendszernél, most mégis ez a slágertéma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest