Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joey04

titán

válasz #16820480 #74 üzenetére

nem is vele van egyébként a gond most, hanem oalex keményített be az utóbbi időben, meg a többszörösen kitiltott alamuszi. de ezt írtam is. moonmanben most csak a félremagyarázás nem tetszik, amit felettem is olvashatsz, vagy ha ezt tovább olvasod mert válaszolok rá. (meg a gyökerezés, faszkalapozás, lehülyézés, amit mindig apple topikban hoz elő) Meg ahogy erdoke is odavágta, hogy "tudod" van akinek nem ez kell, aminek megint nem láttam értelmét, mert szinte szó szerint leírtam én is ezt. ne tudom minek kell a fejemhez vágni? fura. :F

#75: HD2-n nekem baromi egyszerű iPhone menüt csinálnom, Sense home képernyőn felhúzom az ujjam.
    látom már te miért nem érted meg, miért tetszik sokaknak az iphone, és neked miért nem. Nincs igényed rá, hogy teljesen egységes legyen a rendszer. a képen is látszik, igen megoldható, de a lenti tabok miatt "szétesik" a látvány, engem nagyon zavarna. Éppen ezért jó, hogy az Apple kimondottan tiltja a felület buherálást.

én egyébként inkább úgy próbáltam megoldani, hogy a Sense is egységes maradjon, mert természetesen ez fordítva is működik, a linkelt képen a Sense is elveszti egységességét felépítésben is egy kicsit meg dizájnban is egy kicsit. Amikor próbálgattam, akkor az 5 ikonos "hacket" tettem fel, és a tabokat rendeztem át úgy, hogy feloldás után azok a funkciók egy képernyőn jelenjenek meg, amiket iphoneon is elérek egy kattintással. egész jó lett az eredmény egyébként.

miért, te mekkorában olvasod a levelet? ikonméretben?
    remélem csak húzni akarsz és azért írsz ilyen ökörséget. :)
    természetesen arra gondoltam, hogy folyamatosan elfoglaljon egy oldalt a futó mail (mert ugye az iphonenon is futott eddig is folyamatosan). na az járna hajtépéssel. elég szépen egy ikon, ami jelzi ha jött mail, majd ha akarom megnyitom és megnézem, nekem nem mutassa a leveleimet egész nap egy oldalon, amikor nem vagyok rá kíváncsi. :N

• joey04

titán

válasz #16820480 #72 üzenetére

a megoldás: mást kell venni, nem hosszan vitázni hogy miért is nem jó.
    én kimondottan örülök, hogy nem lehet más. így lesz egységes. ha lenne egy külső program ami csak ikont tud, az nem illene bele egy másmilyen rendszerbe, vagy ha minden alkalmazás más "alakot" öltene...
    az überallesre: ezen a fórumon ezerszer több moonman van mint ulkesh. sokkal több a fika, amire nem csoda ha vadul reagálnak. én is olvasok ezerszer olyat, hogy ha egyből válaszolnék akkor már sokadik nickemmel lennék jelen...

Új hozzászólás Aktív témák