- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Berita
csendes tag
ezért a horror pénzért szerintem nagyon nagy blama az, hogy ennyire rosszul sikerültek a próbatelefonok.mármint az első szériás darabok.annyi hiba lett bennük, de majd szerintem ha szépen ki lesznek javítva a hibák, és a szoftver is fel lesz korrektül updatelve,akkor majd egy kellemesen jó kis telefon lehet.
-
dogog
csendes tag
Szerintem nagyon jó kis telefon sok oldalú de vannak benne kisebb hibák de attól jó ! Jelenleg csak az ára borzalmas egyes mobil oldalokon 350.000 370.000 ez azért luxus ! Ennyiért már lehet kapni már Volkswagen golf 1-est is
-
Judy075
tag
Sziasztok!
Ti milyen szótárprogramot használtok? Angol-magyar érdekelne, és olyan, ami offline is működik.
Köszi
Judy -
fairi
őstag
-
Dr.Anonymus
addikt
gyorsnak viszont gyors...
mondjuk ez nyilván erősen hálózat függő teszt -
Dr.Anonymus
addikt
-
Jojo5
őstag
nekem mind1, hogy hogyan hívod... ez egy nagy hiba véleményem szerint, hogy egy ilyen jelenséget ilyen könnyen elő lehet idézni !
Pedig már annyira vártam ezt a telót, hogy megvehessem mert nagyon bejön, erre most egy ilyen probléma áll fenn... kiváncsi vagyok, hogy az apple fog-e egyáltalán valamit csinálni evvel vagy csak annyi, hogy ne úgy fogd és cső
vagy használj bumpert
-
erdoke
titán
Dizájnos problémamegoldás:
-
ezek
tag
Minden emberre máshogy hatnak a rádióhullámok, és minden ember máshogy hat rájuk...
Na meg aztán a készülékek között is lehet különbség, pl. az antenna elhelyezése, mérete stb.Én egyébként iPhone 3G-n egyetlen egy pálcikát sem, egy alsó kategóriás Samsungon 1-2 pálcikát tudok eltünteti...
-
Dotcom
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #215 üzenetére
azért kár volt tönkretenni, mert attól, hogy se telefonálni, se videot lejátszani, se netezni nem alkalmas, attól még kiválóan lehet vele menőzni a plázában
-
KeFe
tag
Megjött a megoldás az antenna és a hátlap karcolódás problémára...
-
Prof01
veterán
válasz
Dr.Anonymus #209 üzenetére
-
Berita
csendes tag
nah! hogy elkanyarodtunk a témától!
-
válasz
Dr.Anonymus #209 üzenetére
ez de lol
-
Dr.Anonymus
addikt
-
spammer
veterán
Ilyen képet 1 perc alatt legyárt bárki...
Nem tudom volt-e már linkelve, de itt van egy Retina Displayes videó, összehasonlítva a régi kijelzővel: [link] Apple iPhone 4 Retina Display vs 3GS
Brutál jó ez a kijelző
Viszont az antennás dolog ettől függetlenül elég gáz, na meg az ára, de hát ez van..
-
erdoke
titán
Muhaha! SJ: Ne úgy tartsd!
(#205) Everman
A hátlap nem ugyanaz az anyag, mint az előlap, és az Engadget-en megnézheted, hogy 1,5 nap után már karcos. -
bmwk1200s
őstag
Akkor ez is letudva!
Viszont még mindig nem érzem, hogy nekem megérné a cserét, ha csak és kizárólag a sebességbeli különbségeket nézzük. Viszont tényleg nem semmi, hogy milyen minőségű képeket és videókat csinálnak vele. Remélem hamarosan lesz egy jó kis tesz, amiben az iMovie for iPhone 4 képességeit is meg lehet csodálni. -
Everman
addikt
válasz
bmwk1200s #203 üzenetére
"Én a kijelzők sárgulásai miatt, a hátlap karcokkal szembeni ellenállása miatt jobban aggódom."
Ne aggódj
A sárgulás ha kicsomagoláskor jelentkezik is 2-3 óra használat után eltűnik.A hátlap meg üveg, pont annyira karcolható, mint a mostani készülék képernyője (nem lehetetlen megkarcolni, de normál használat mellett nem igen fordul elő).
-
bmwk1200s
őstag
Nem, nem normális! De jelenlegi rendszereinkkel előfordul.
Eddig is megtörtént, most meg a 4es iPhone-on is találni kellett valamit, ezért lett ebből cikk és a sok trollkodó most ezen lovagol.
Több videó is van már videomegosztókon, hogy a napjaink legnépszerűbb mobiljaival is lehet ezt reprodukálni.
Én a kijelzők sárgulásai miatt, a hátlap karcokkal szembeni ellenállása miatt jobban aggódom. -
Dotcom
aktív tag
azért hogy eltűnt a cikk a főoldalról tegnap délutánra már nem is volt ott...
iPhone 4 and Samsung Galaxy S displays in sunlight:
[link] -
fourgee
csendes tag
Ezzel az egy szolgáltatós problémával csak az amerikaiaknak kell szembenézniük, az Egyesült Királyságban már a 3GS-t is 3 szolgáltatónál lehetett kapni (O2, Vodafone, Orange), viszont a 4-esnek a reklámja már a 3 és a T-Mobile kirakataiban is kint van. A 6. szolgáltató, a Virgin még nem töri magát hogy legyen náluk. Szóval, 6 szolgáltatóból 5-nél lehet (majd nemsokára) kapni. Egyébként nem úgy volt, hogy Magyarországon is lehet majd másoknál is venni T-Mobile-on kívül?
Ja, az Apple Store-oknál eddig a 3GS-ig pay as you go, vagyis feltölthető kártyával árulták, kártyafüggően, O2 szolgáltató kártyájával, viszont most már a 499 és 599 fontos árért kártyafüggetlenül adják. -
fourgee
csendes tag
Na emberek, ma bementem az Oxford Circus közelében lévő Apple boltba és sikerült pár bámészkódót kitúrnom a kirakott bemutató iPhone 4-ek mellől, így volt lehetőségem a kezembe venni. A kijelzőn az egyik mobilszolgáltató neve volt olvasható, gondolom nem kamu felirat lehetett. Éppen ezért a kezembe vettem, össze-vissza markolásztam és akármit csináltam, a térerő csak nem akart lemenni, néha-néha lement 1-et, de annyit normál állapotban is szokott ugrálni a telefonjaimon a térerő.
Most vagy kamu telefonok voltak ott kitéve, vagy pedig speciális esetben jöhet ez elő. A kezem nem volt sem száraz, sem izzadt/nedves, pont annyira volt "zsíros", amennyire az emberi kéznek lennie kell.
Ja, egyébként amilyen kínai gagyinak néz ki képeken meg a felvételeken, kézben fogva viszont pont az ellenkezője, nagyon is jó volt kézbe venni
, viszont a beharangozott retina display-től nem estem hasra, azért mégsem annyira láthatatlanok azok a képpontok, még az 1 hónapon túlhordott kontaklencsémmel is lazán láttam őket. Most már tudom mire fogom cserélni a 3 éves, lassú Windows-os HTC-met
-
tildy
nagyúr
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
Akkor jo dragan veszed itt apple storeban alapbol 160k.
-
válasz
Lotusomega #195 üzenetére
Érdekeseket? Általános Apple problémákat feszeget a cikk . . . ezeket mi is mint egyszerű fórumlakók is leírtuk. Facetime, Gyártási problémák, AT&T függőség - egyszolgáltatós modell. A ,,csak,, 5 megapixeles kamera és swype problemaval meg meg csak egyet sem ertek.
-
Lotusomega
senior tag
Hmm. itt érdekes dolgokat írnak, ráadásul címlapon volt. Ez biztos nem jelent sok jót.
-
tsaby76
aktív tag
Az AM-OLED(O2) színei köszönő viszonyban sincsenek a valós színekkel, (túl)szaturáltak az egyszer biztos, de nagyon kevés közük van a valósághoz.Egy digitálisan megművelt háttérkép baromi jól néz ki rajta, de a fotóim, főleg a zöld és piros tartományban hihetetlen mesterségesek.Amikor HD2-re váltottam , tartottam attól, hogy nem fog tetszeni a TFT, de örömmel tapasztaltam, hogy az O2-vel készült képeimen a helyére kerültek a színek, ráadásul szabadtérben erős fénynél még olvashatóbb is az "öregebb" technika.
-
Ijk
nagyúr
Értem én, és nem is akarok kiselőadást tartani hogy mennyivel fontosabb dolgok vannak az életben, izé szempontok egy telefonnál. De ezt a vitát végigolvasva sikító nevetőgörcsöt kaptam, miközben elképzeltem, hogy írogathat itt bárki akár egy 24"-os TN-ről, azt magyarázva miért szarabb az IPS mint az AMOLED, vagy fordítva.
-
Ijk
nagyúr
Mobiltelefon - színhűség, IPS vs. AMOLED...
Elképesztő mi megy ittTömegesen veszik még a PH!-sok is a 22-24"-os TN monitorokat és arról vitatkoznak, hogy 3,5"-on az IPS vagy az AMOLED jobb
-
Agyf@szt kapok már az Amoled ,,színhűségétől,, . . . ne kavarjuk már össze a színhűséget, meg a túlszaturált szineket. Egyszer látna már valamelyik amoled huszár egy CIE/SMTP/IBU/sRGB/Adobe színpatkót . . .
-
-
bmwk1200s
őstag
Az Os-sel vannak gondok, nem a telefonnal! [link]
Ha már linkelve volt, törölhető! -
Everman
addikt
-
-
Quasi_modo
nagyúr
Ami a képeket illeti, az AMOLEDES hibák tisztára vezérlési hibának tűnnek. Ilyen képet én is tudok csinálni az LCD monitoromon egy régi videokártyával.
az összes igényesebb TFT monitor) ezt a paneltípust használja.
Főleg, hogy tudtommal egyelőre nem igazán vannak AMOLEDes monitorok. -
DEJVID
őstag
válasz
chevvalier69 #125 üzenetére
Ejha, ezt mind egyedül? Szép. *buksi simogatós szmájli*
-
Everman
addikt
Te valamit rosszul tudsz
Az IPS technológia picit régebbi, mint az AMOLED, az Eizo professzionális monitorai (meg egyébként az összes igényesebb TFT monitor) ezt a paneltípust használja.
Az élethűhöz meg az iPhone kijelzőjének több köze van, mert az képes az RGB színtér nagyobb részét megjeleníteni, az AMOLED meg nem.
-
tikshow
addikt
juj de nagyon fognak szidni -
dionaea
őstag
én nem vok apple fan. De ez gáz tényleg viszont még mindig jobbnak tartom az aplle filozófiát mint pl a nokia hozzá állását a dolgokhoz. Ezeket ki fogják javítani. Az első szallagról lefutott bármilyen márkájú autó is rossz, kell ott is várni pár 100 darabot hogy jó legyen sztem telónál detto. aki meg egy bármilyen nokiát hasonlit iphonhoz az kicsit megszédült sztem
-
CHIPman
nagyúr
Továbbra is tartom, hogy egy AMOLED-ellenes hír alapján vonsz le következtetéseket. Nézz utána az angol Wikin, ott meglátod, hogy a pixelek száma megvan, csak kevesebb bennük a subpixel.
Mondtam én, hogy rosszabb a másfél éves AMOLED, mint a két napos S-IPS? Nem. Tudod mit jelent az EDDIGI? Az élethűhöz meg több köze van az AMOLED-nek, mint az eddigi iPhone-ok LCD-jének. Most gyakorlatilag leírtad ugyanazt, amit én az előbb, csak megint figyelmetlen voltál, és cáfolás helyett megerősítettél. -
bmwk1200s
őstag
Ezért (is) van az, hogy én sose vennék első szériás cuccot, mire ideér (szeptember) remélhetőleg kinövi a gyerekbetegségeit. Kérdés persze, hogy addig hogyan védekezik az apple a JBvel szemben, de nekem rendesen működjön, minthogy szarul, de legyen rá JB.
Fenntartom, hogy autóból se (amennyiben egy teljesen új konstrukció) várnék másfél/két évet (ezt pl. az egyik hivatalos Toyota szervizes mondta) ha abból a generációból akarnék venni egyet. (addigra még lehet ráncfelvarják is) -
CHIPman
nagyúr
Azért azt a fals felbontású kijelzőt én hagynám, amíg sokkal nagyobb, és szebb, színesebb, élethűbb képet ad, mint az eddigi szifonok bármelyike, már a 3GS-nél jóval olcsóbban is. Mellesleg, ha jól tudom, voltak pletykák az iPhone 4 és AMOLED boronálásról is, és nem hiszem, hogy kisebb felbontást írtak volna oda. Mellesleg a pixelek száma a WVGA szabványnak felel meg, csak a subpixelekből van kevesebb, mert máshogy van elrendezve, de a kép jobb, mint a sima LCD. tehát azért ilyen kevés utánanézéssel én nem mondanék ilyeneket...
kaller1: 0mp -
plus44
veterán
Nem azt mondom, de azért lehet ezt kulturáltan is csinálni, nem pedig, rájátszani arra, hogy am. sincsenek Gizmodo-ék jóban az Apple-lel és akkor most gyűjtjük gyűjtjük a hibákat, megy a hír a világba, lökünk alá valami hangzatos és lázító szöveget is a még nagyobb hatás érdekében. Elég baj, hogy ez a helyzet és minden fajta együtt érzés (vagy nem) nélkül mondom, etikátlan húzás ez. Szvsz...
-
Everman
addikt
Ha ennyire problémás a dolog, akkor a fémet simán le kell kezelni valami spéci lakkal, ami nem látszódik, viszont szigetel.
-
ezek
tag
Megy a térerő eldobálás sima 3G-n is
videóHa iPhone 4 használta közben is annyira fog gondot okozni, mint 3G esetében akkor nem lesz baj...
(#164) Prof01:
Nem is rossz
bár szerintem az eredetiben az a visszahajló rész nem véletlen, vételi szempontból... -
Everman
addikt
Azért a Nexus One/Desire fals felbontású kijelzője, az EVO4 magától széteső ragasztás, a kijelző földelési problémái stb. szintén nem kispályás problémák, de azt valahogy nem fújják fel ennyire.
Igaz a Gizmodo-nak éppen az Apple-vel van rendőrségi és jogi ügye, úgyhogy ezen nem kéne meglepődni. Viszont, ha kiderül, hogy mégsem igaz, akkor még a következő évszázadban is a kártérítést fogják fizetni -
fourgee
csendes tag
-
plus44
veterán
válasz
Dr.Anonymus #155 üzenetére
Mondjuk a Gizmodo is jófej, direkt gyűjti itt a hibákat, lázítva a népet. Van akinek a kijelző földelésével akadnak problémái, van akinek az antennával. Ez van.
-
Everman
addikt
válasz
Dr.Anonymus #152 üzenetére
Az térerőjelzés attól még ott van felül
-
Dr.Anonymus
addikt
-
Stimpy001
aktív tag
Új hír a kijelző sárgulással kapcsolatban:
http://www.engadget.com/2010/06/24/iphone-4s-yellow-spot-issue-goes-away-with-a-bit-of-time/
A korábban tapasztalt foltok maguktól eltüntek a kijelzőkről!
Ezt bezzeg nem hozzák címlapon a hírhajhász oldalak... -
válasz
WonderCSabo #150 üzenetére
Róla sincs különb véleményem
-
válasz
Dr.Anonymus #124 üzenetére
Hát de ezek se normálisak ám
A franc se kempingezne a bolt előtt órákat egy telefonért..
-
janes74
senior tag
Szerintem nagyon drága a szifon,és a cigi is.Egyik sem éri meg.
-
ezek
tag
"A bal saroknak semmi szerepe, ha két oldalt megfogod, akkor már rövidre zártad:"
Ez nem teljesen igaz. Akkora vezetőképességgel ugyanis nem rendelkezik a bőrőd! Ahogy írtam, a bal alsó illesztésnél is csak adott körülmények között valósul meg a szükséges vezetés. Például ha egy ujjal fednéd át a szigetelést, akkor valószínű nem okozna gondot, mert a levegő elszállítaná a bőrödön keletkező nedvesség jelentős részét, de tenyérbe süllyesztve már más a helyzet...
Furcsának mindenesetre valóban furcsa, hogy ezt nem vették észre...
-
Jadro
veterán
Rendben van, hogy nem olyan könnyű előidézni, de azért meg lehet csinálni. Innen kezdve pedig ott a tudat hogy nehogy úgy fogjam telefonálás közben. Mehet az ujjak tornáztatása telefonálás közben hogy nehogy rövidre zárd. Idegesítő na.
Pulse-nál volt olyan hülye helyen a mikrofon nyílása (konkrétan a telefon jobb alsó sarkában) hogy eleinte rendszeresen szóltak hogy tompán hallanak. Aztán persze máshogy fogtam és hozzászoktam. Megoldható lesz itt is, más kérdés hogy nem lesz esetleg olyan kényelmes, meg idegesít a tudat.
Everman: Ez nekem is gyanús. Nehezen hiszem el hogy egyszer sem jött elő tesztelésnél.
-
Everman
addikt
Valóban csak két részes, megzavart a jobb oldali plusz bevágás, ami csak díszítés.
A bal saroknak semmi szerepe, ha két oldalt megfogod, akkor már rövidre zártad:
--
Én csak azért furcsállom a dolgot, mert hihetetlen, hogy tesztelés közben ez nem derült ki. De még ha az Apple tesztelői el is siklottak volna ezen, az FCC bevizsgálásakor kibukott volna a probléma.
-
leilen
csendes tag
Lehet sok mindent magyarázni, egyszerűen annyit kellene megérteni a gyártóknak, hogy ha normális telefont akarnak eladni méregdrágán, akkor legalább csinálják full fémből!!! Nekem kb. 3 éve volt egy nem is top kategóriás Motorola L7-esem tök alumínium elől-hátul, esett mint a nyavaja, nem is mindig hordtam tokban, de soha sehol semmilyen sérülés nem keletkezett rajta, azóta voltak drágább, fasza dizájn, nagyszerű karcállással reklámozott leóim (LG Chocolate Premium (KE800), LG Secret) mindegyik össze vissza karcolódott, mert egyszerűen plasztikból vannak... Jelenleg épp új telefon vásárlását fontolgatom (és én csak 2 évente váltok, amikor az előfizetésemet újítom, mert így olcsóbb és nem mellesleg így ésszerű, főleg mostanság, hiába veszel full kategóriás telót, 3 hónap múlva már elavult lesz kb.) eddig ez is benne volt a pakliban, de azután átgondolom, hosszútávra a karcolódás igen is számít, mert én hajlandó vagyok 100-200 ezret fizetni egy telóért, de akkor azon 1,5 év múlva is látszódjon, hogy habár nem mai darab, de minőségi, értékes cucc!!! HTC Legend tetszik, csak annak ugye nekem már alacsony a kijelző felbontás, Motorola Milestone 2 anyaghasználatáról nem tud valaki biztosat mondani?
-
ezek
tag
A képen nem zárja rövidre az egyébként 2 részből álló antenna-vázat. Akkor zárná rövidre, ha a tenyerébe lenne süllyesztve a bal alsó sarok (ekkor sem biztos, mert függ a nedvességtől és a bőrétől). A képen épp hogy csak hozzáér a kerethez a tenyere, ez nyilvánvalóan nem okoz még problémát...
Egyébként:
Szándékosan könnyű előidézni a jelenséget, de a minden napi használatban már nem biztos, hogy akkora gondot fog okozni. Balkezeseknél, ill. bal kézben tartva előfordulhat, de csak ha a tenyeredbe van süllyesztve az emlegetett bal alsó sarok, úgy hogy a két antennarész érintkezik a bőrfelülettel. -
Everman
addikt
Egyelőre a legtöbb hír és videó a Gizmodotól származik, szóval eléggé nagy fenntartással kezelem.
Havernak már kézben van és nála nem jelentkezik ez a probléma, meg jó pár hazánkfia állt ma kint sorba ezekért, ha valós a gond akkor rövidesen itthoni szolgáltatókkal is kiderül, hogy mi a helyzet.Ami fura az az, hogy az Engadget tesztelte és nem volt ilyen problémájuk, sőt van fent FaceTime-os videó, ahol rendesen kézben tartja, de maximumon van a térerő és nem ingadozik. [link]
Itt konkrétan pont mind a három antennaszegmenst rövidre zárja ahogy fogja, de semmi baja a térerővel.
Szóval vagy az első szállítmány gyártási hibás, vagy a Gizmodo jól szervezett lejárató kampányát esszük éppen meg. -
talamasca
senior tag
Minden robbanó, sárguló, térerőeldobálós iPhone 4 érdekel!
Kiábrándult embertársaim, kérem, küldjétek el nékem ingyen!
Nekem jó lesz, így is.Ja, ha kihagytam volna még valamit, ami minden egyes iPhone megjelenéskor előjön, akkor azt is kéretik belevenni a listába!
...
-
Stimpy001
aktív tag
Én dohányzom, ÉS iPhone 4-et is fogok venni, na erre mondjatok valamit!
-
Lotusomega
senior tag
-
fourgee
csendes tag
válasz
Lotusomega #90 üzenetére
Ha az az 50 ezer forint nem olyan jelentős eltérés számodra, szinte semmi, akkor akkor megadom a számlaszámomat, oda kérném
Szerintem sem olcsó, de minden relatív. Egyik dohányos ismerősömnek mondtam hogy én is beszerzek egyet, amint lehet kapni a szolgáltatómnál. Erre tök furcsán nézett rám, látszott a szemében a "túl drága" tekintet. Éppen dohányzott. Naponta elszív 1 doboz cigit. Egy doboz cigi 4 font körül lehet. Az egy hónapban 4x30=120 font, vagyis olyan 36-40 ezer forint. 12 hónappal számolva 12x120 font, azaz 1440 font, google szerint ez most jelenleg 493 530 forint. Egy telefont 3 évre veszek, 599/3 az 200 font lenne egy évre kártyafüggetlenül. Azalatt az ismerősöm elfüstöl 3x1440 fontot.
Imádom, amikor dohányosok képesek ilyen lesajnálóan nézni hogy mekkora fasz vagyok hogy képes vagyok pénzt adni telefonért, amikor 2 év szerződéssel valami gagyit ingyen hozzámvágnak. Hát igen, a pénzt szinte szó szerint elégetni, elfüstölni az tényleg nagyon értelmes dolog.
(Megkérdeztem egyik ismerősömet, azt mondta hogy normál árú cigit szív, 620 forint egy dobozzal. Az 620x30 vagyis 18 600 forint egy hónap, 223 200 forint egy év és 669 600 forint azon időszak alatt, amíg én egy 190 ezres telefont használok...)
-
Ricardo
titán
De legalább van hozzá szép tok.
Majd kijavítják, és cserélik ezeket a hibás szériákat amiket az elején adtak ki.
-
chevvalier69
csendes tag
Mar elnezest nem akarok okoskodni de nagyon nem mind1 hogy menyi a tererot kap a telo,ugyanis minnel kevesebb jelet kap akkor a keszulok megprobal nagyobb hatosugarba jelet kapni ami csokkenti a keszenleti idot,egyepkent nem rosz telok ezek az iphonok de szerintem aki ert valamit az electronikahoz meg az informatikahoz tuti nem vesz iet,hiaba van benne sok minden ha semmi se megyen ugy ahogy kell,gondolok it a gps re ami mindent csinal csak azt nem h megmutassa hol vagyunk pontossan, meg a giroszkopos jatszasra legyunk oszintek nem 1 psp ,nem rosz az otlet de mar az embernek mar nem kenyelmes....es azert ha mar enyi penzt elverek azert en elvarom hogy tudja is ezeket,ugy ahogy illik,es nem h bemagyarazak a fenkepezogeppel meg a 3g vel h feldeztek amerikat,egyepkent le a kallappal elotuk hogy talalnak enyi vevot,nekem is volt 1 idobe iphonom de valahogy nem vonz a touchos tema....csak azt nem ertem az emberek miert veszik ujdonsagnak holott mar 20 30 eve is tudtak a legosdibb kis szamologepek es nem is beszelve a 90 evekben keszitet ericssonokrol es mas cucokrol,jo azota fejlodott a teknologia meg felhasznalo baratabb az egesz de valahogy megse az igazi ,majd akkkor lesz ha ez az egesz cuc be lesz ultetve 1 retina alla...es elvagy lazan na az a fullscreen... es se kepernyo se semmmi nem kell h dekkoljon a kezedbe
) ami ne h oszekarcolodjon meg hasonlok
-
Dr.Anonymus
addikt
minden hír ellenére is sok az önkéntes tesztelő...
-
saiyajin
senior tag
válasz
Aftereffect #115 üzenetére
Az LG gyártja és szállítja a kijelzőket.
-
sagesz93
addikt
Azért ez az antenna probléma elég nagy fail..
a többi belefér, aláírásomban az igazság.
-
DEJVID
őstag
"nagyobb akkumulátort kapott, mint a HTC Droid vagy a Nexus One" Hát bizony-bizony 20mAh-val nagyobb az akksi mint a Nexusban
-
Ijk
nagyúr
Egyébként nem értem mi ez a folytonos felhajtás az ütésállóságot és karcolódást tekintve.
A videóban pofára ejtik 5x a szerencsétlent. Persze néha kiesik az ember zsebéből, vagy elejti, de ilyen érzékeny technikánál bizony benne van a pakliban, hogy egy ilyen baleset után szervizelni kell. Aki nem így gondolja, az menjen el műszerésznek és csináljon egy olyan eszközt, ami mindent kibír. Addig is a rendszeresen ügyetlenkedőknek van nem egy gumírozott, atombunker típusú készülék a piacon. -
WonderCSabo
félisten
A franc, pedig majdnem vettem egyet.
Everman:
Fura.Nos úgy tűnik megvan a térerő dolog nyitja:
A jelet akkor dobja a készülék, ha a két antennaát rövidre zárjuk a kezünkkel. Az antennákat elválasztó szigetelés a készülék bal felső illetve a bal alsó részén van (jobb oldalon lent is van, de az csak a szimmetria miatt, ott nincs elválasztva az fém). Bal kézben tartva a kütyüt könnyem rövidre zárhatjuk a bal alsó résznél... A videók alapján legalábbis ez mondható el... evek hsz-e fentebb. Megoldás.
Aftereffect: Sztem bmely fém is karcolja az üveget.
Kösz a tippet!
-
Everman
addikt
Érdekes videó: [link]
Érdemes megnézni, hogy 1:24-nél a 3GS-en is elmegy a térerő, mikor kézbe fogja.
Lehet otthon kísérletezni, nekem nem sikerült reprodukálnom.... -
ezek
tag
Nem, nem... így ugyanis a jobb kezesek nem tudják rövidre zárni azon az oldalon. A bal oldalon találkozik a két antenna. Itt lehet rövidre zárni. Tehát nem arról van szó, hogy a készülék két oldalához hozzáérve jelentkezne a hiba, ahogy sokan írják, hanem ha a két antenna érintkezik. Bal kézben, a készülék bal alsó sarkát a tenyérbe süllyesztve ez hamar bekövetkezhet.
Persze sok minden befolyásolja a dolgot, pl. a tenyér nedvessége, ill. a bőröd vezetőképessége...
-
Aftereffect
tag
Ki is a kijelző beszállító?
Csak nem a Samsung? -
Ijk
nagyúr
Egy konstrukciós hibát magyarázhatnak, ha bosszankodnak a vásárlók egy olyan hiba miatt ami nyilvánvalóan a készülék alap funkcióját erősen korlátozza. Tehát ha valóban erről van szó, akkor nagyot fog koppanni az Apple, de a világ márcsak így működik.
Mindenesetre én még nem török pálcát felettük, mert eléggé nagy mérnöki baki lenne egy ilyen hiba, csodálkoznék ha ki mernének egy egész szériát adni ilyen javíthatatlan problémával. -
passatgt
aktív tag
gondolom valakin gyémánt gyűrű volt, az karcolta meg az üveget
-
hatred
tag
es garancialisan hogy fognak javitani egy konstrukcios, tervezesi szintu hibat? ja, majd azt mondjak hogy arra nem gondoltak, hogy valaki telefonalni is akar majd vele, esetleg ugy, hogy mindket oldalahoz hozzaer a keze, ezek olyan extrem korulmenyek, amire nincs felkeszitve
kivancsi vagyok ezt hogy fogjak kimagyarazni. -
Prof01
veterán
válasz
szentkuti11 #17 üzenetére
Rosszul tudod, mert a 3G is ugyanúgy karcolódik.
Sőt, hajlamos elrepedni is. Pont a 3G-nek a leggyengébb a hátlapja. -
P2
csendes tag
Elnézést kérek mindenkitől... de csak nekem tűnik úgy, hogy gagyi az "iPhone" felirat???
-
hatred
tag
gyerekek, ez a szanalom teteje. kivancsi vagyok mit fog szolni a sok apple hivo aki fel evi sporolasat koltotte erre a csodara, megvette az elso napon, aztan kiderul hogy sargas a kijelzoje, karcolodik mint a rosszseb, es mellesleg mint telefon is hasznalhatatlan mert ha hozzaer a 2 oldalahoz, elszall a terero. vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest