Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Akkor ez is letudva!
Viszont még mindig nem érzem, hogy nekem megérné a cserét, ha csak és kizárólag a sebességbeli különbségeket nézzük. Viszont tényleg nem semmi, hogy milyen minőségű képeket és videókat csinálnak vele. Remélem hamarosan lesz egy jó kis tesz, amiben az iMovie for iPhone 4 képességeit is meg lehet csodálni. -
bmwk1200s
őstag
Nem, nem normális! De jelenlegi rendszereinkkel előfordul.
Eddig is megtörtént, most meg a 4es iPhone-on is találni kellett valamit, ezért lett ebből cikk és a sok trollkodó most ezen lovagol.
Több videó is van már videomegosztókon, hogy a napjaink legnépszerűbb mobiljaival is lehet ezt reprodukálni.
Én a kijelzők sárgulásai miatt, a hátlap karcokkal szembeni ellenállása miatt jobban aggódom. -
bmwk1200s
őstag
Az Os-sel vannak gondok, nem a telefonnal! [link]
Ha már linkelve volt, törölhető! -
bmwk1200s
őstag
Ezért (is) van az, hogy én sose vennék első szériás cuccot, mire ideér (szeptember) remélhetőleg kinövi a gyerekbetegségeit. Kérdés persze, hogy addig hogyan védekezik az apple a JBvel szemben, de nekem rendesen működjön, minthogy szarul, de legyen rá JB.
Fenntartom, hogy autóból se (amennyiben egy teljesen új konstrukció) várnék másfél/két évet (ezt pl. az egyik hivatalos Toyota szervizes mondta) ha abból a generációból akarnék venni egyet. (addigra még lehet ráncfelvarják is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- E-roller topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest