Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fourgee

csendes tag

válasz crey #196 üzenetére

Ezzel az egy szolgáltatós problémával csak az amerikaiaknak kell szembenézniük, az Egyesült Királyságban már a 3GS-t is 3 szolgáltatónál lehetett kapni (O2, Vodafone, Orange), viszont a 4-esnek a reklámja már a 3 és a T-Mobile kirakataiban is kint van. A 6. szolgáltató, a Virgin még nem töri magát hogy legyen náluk. Szóval, 6 szolgáltatóból 5-nél lehet (majd nemsokára) kapni. Egyébként nem úgy volt, hogy Magyarországon is lehet majd másoknál is venni T-Mobile-on kívül?
    Ja, az Apple Store-oknál eddig a 3GS-ig pay as you go, vagyis feltölthető kártyával árulták, kártyafüggően, O2 szolgáltató kártyájával, viszont most már a 499 és 599 fontos árért kártyafüggetlenül adják.

• fourgee

csendes tag

Na emberek, ma bementem az Oxford Circus közelében lévő Apple boltba és sikerült pár bámészkódót kitúrnom a kirakott bemutató iPhone 4-ek mellől, így volt lehetőségem a kezembe venni. A kijelzőn az egyik mobilszolgáltató neve volt olvasható, gondolom nem kamu felirat lehetett. Éppen ezért a kezembe vettem, össze-vissza markolásztam és akármit csináltam, a térerő csak nem akart lemenni, néha-néha lement 1-et, de annyit normál állapotban is szokott ugrálni a telefonjaimon a térerő.

Most vagy kamu telefonok voltak ott kitéve, vagy pedig speciális esetben jöhet ez elő. A kezem nem volt sem száraz, sem izzadt/nedves, pont annyira volt "zsíros", amennyire az emberi kéznek lennie kell.

Ja, egyébként amilyen kínai gagyinak néz ki képeken meg a felvételeken, kézben fogva viszont pont az ellenkezője, nagyon is jó volt kézbe venni :), viszont a beharangozott retina display-től nem estem hasra, azért mégsem annyira láthatatlanok azok a képpontok, még az 1 hónapon túlhordott kontaklencsémmel is lazán láttam őket. Most már tudom mire fogom cserélni a 3 éves, lassú Windows-os HTC-met :)

• fourgee

csendes tag

válasz fricz19 #147 üzenetére

"unalmasak már ezek a cigis példák."

Meg az is unalmas, amikor dohányosok néznek hülyének nemdohányzókat azzal kapcsolatban, hogy azok mire költik a pénzüket. Ha én egy dohányzót sem baszogatok azzal hogy már megint szinte elégeti a pénzét, akkor ők se szóljanak semmit. :)

• fourgee

csendes tag

válasz Lotusomega #90 üzenetére

Ha az az 50 ezer forint nem olyan jelentős eltérés számodra, szinte semmi, akkor akkor megadom a számlaszámomat, oda kérném :)

Szerintem sem olcsó, de minden relatív. Egyik dohányos ismerősömnek mondtam hogy én is beszerzek egyet, amint lehet kapni a szolgáltatómnál. Erre tök furcsán nézett rám, látszott a szemében a "túl drága" tekintet. Éppen dohányzott. Naponta elszív 1 doboz cigit. Egy doboz cigi 4 font körül lehet. Az egy hónapban 4x30=120 font, vagyis olyan 36-40 ezer forint. 12 hónappal számolva 12x120 font, azaz 1440 font, google szerint ez most jelenleg 493 530 forint. Egy telefont 3 évre veszek, 599/3 az 200 font lenne egy évre kártyafüggetlenül. Azalatt az ismerősöm elfüstöl 3x1440 fontot.

Imádom, amikor dohányosok képesek ilyen lesajnálóan nézni hogy mekkora fasz vagyok hogy képes vagyok pénzt adni telefonért, amikor 2 év szerződéssel valami gagyit ingyen hozzámvágnak. Hát igen, a pénzt szinte szó szerint elégetni, elfüstölni az tényleg nagyon értelmes dolog.

:)

(Megkérdeztem egyik ismerősömet, azt mondta hogy normál árú cigit szív, 620 forint egy dobozzal. Az 620x30 vagyis 18 600 forint egy hónap, 223 200 forint egy év és 669 600 forint azon időszak alatt, amíg én egy 190 ezres telefont használok...)

• fourgee

csendes tag

válasz Lotusomega #14 üzenetére

"nemtom én úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy ájfónt 250-300k körül( :DD ami nem valószínű hogy megfog történni) akkor azon ne legyenek már iylen hibák könyörgöm."

Te jó ég, te hol szoktál telefont venni? :) Apple brit oldalán (aminél ugye olcsóbb is van) 499 font a 16GB-os új iPhone, ami google szerint most 169 574 forint, a 32GB-os meg 599 font, ami google szerint most 203 557 forint. Igen, nagyon sok, de nem 250-300 :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés