Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chevvalier69

csendes tag

Mar elnezest nem akarok okoskodni de nagyon nem mind1 hogy menyi a tererot kap a telo,ugyanis minnel kevesebb jelet kap akkor a keszulok megprobal nagyobb hatosugarba jelet kapni ami csokkenti a keszenleti idot,egyepkent nem rosz telok ezek az iphonok de szerintem aki ert valamit az electronikahoz meg az informatikahoz tuti nem vesz iet,hiaba van benne sok minden ha semmi se megyen ugy ahogy kell,gondolok it a gps re ami mindent csinal csak azt nem h megmutassa hol vagyunk pontossan, meg a giroszkopos jatszasra legyunk oszintek nem 1 psp ,nem rosz az otlet de mar az embernek mar nem kenyelmes....es azert ha mar enyi penzt elverek azert en elvarom hogy tudja is ezeket,ugy ahogy illik,es nem h bemagyarazak a fenkepezogeppel meg a 3g vel h feldeztek amerikat,egyepkent le a kallappal elotuk hogy talalnak enyi vevot,nekem is volt 1 idobe iphonom de valahogy nem vonz a touchos tema....csak azt nem ertem az emberek miert veszik ujdonsagnak holott mar 20 30 eve is tudtak a legosdibb kis szamologepek es nem is beszelve a 90 evekben keszitet ericssonokrol es mas cucokrol,jo azota fejlodott a teknologia meg felhasznalo baratabb az egesz de valahogy megse az igazi ,majd akkkor lesz ha ez az egesz cuc be lesz ultetve 1 retina alla...es elvagy lazan na az a fullscreen... es se kepernyo se semmmi nem kell h dekkoljon a kezedbe;)) ami ne h oszekarcolodjon meg hasonlok:)

Új hozzászólás Aktív témák