- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
dionaea
őstag
én nem vok apple fan. De ez gáz tényleg viszont még mindig jobbnak tartom az aplle filozófiát mint pl a nokia hozzá állását a dolgokhoz. Ezeket ki fogják javítani. Az első szallagról lefutott bármilyen márkájú autó is rossz, kell ott is várni pár 100 darabot hogy jó legyen sztem telónál detto. aki meg egy bármilyen nokiát hasonlit iphonhoz az kicsit megszédült sztem
-
Jadro
veterán
Rendben van, hogy nem olyan könnyű előidézni, de azért meg lehet csinálni. Innen kezdve pedig ott a tudat hogy nehogy úgy fogjam telefonálás közben. Mehet az ujjak tornáztatása telefonálás közben hogy nehogy rövidre zárd. Idegesítő na.
Pulse-nál volt olyan hülye helyen a mikrofon nyílása (konkrétan a telefon jobb alsó sarkában) hogy eleinte rendszeresen szóltak hogy tompán hallanak. Aztán persze máshogy fogtam és hozzászoktam. Megoldható lesz itt is, más kérdés hogy nem lesz esetleg olyan kényelmes, meg idegesít a tudat.
Everman: Ez nekem is gyanús. Nehezen hiszem el hogy egyszer sem jött elő tesztelésnél.
-
Everman
addikt
Valóban csak két részes, megzavart a jobb oldali plusz bevágás, ami csak díszítés.
A bal saroknak semmi szerepe, ha két oldalt megfogod, akkor már rövidre zártad:
--
Én csak azért furcsállom a dolgot, mert hihetetlen, hogy tesztelés közben ez nem derült ki. De még ha az Apple tesztelői el is siklottak volna ezen, az FCC bevizsgálásakor kibukott volna a probléma.
-
Dr.Anonymus
addikt
ez nagyon gáz...
már csak azért is mert ez hardver konstrukciós hiba
nem lesz könnyű javítani újratervezés nélkül...persze az is lehet hogy steve jobs szerint mi vagyunk a hibásak, minek kell egyáltalán kézbe fogni a telefont?? pláne telefonálás közben? ez a sok hülye user, nem csak megveszik, még használni is akarják a telefont...
-
Lotusomega
senior tag
Bocsáss már meg, inkább azt hiszem hogy neked kéne vissazvenni, nem az enyém volt az első hozzászólás, és ne haragudj, de tényekről van szó, nem én találom ki őket, mit írnak a cikkben, legyél kedves és olvasd el, és ne rajtam vezesd le azt hogy most ez a helyzet, nem én tehetek róla hogy a cikkben említett dolgok fennálnak az ájfónnal kapcsolatban. Ki szít it mit is? Ha azt fogják írni hogy csodálatos és szuper és tényleg így van, akkor arra fogunk reagálni.
Apple pedig nem egyenlő a szarral, ezt azért asszem hogy a többi apple tulajdonos is kikérné magának, jó dolgokat csinál az apple ezt senki nem vitatta soha senki, nekem személy szerint és asszem hogy vagyunk így még páran, a körítéssel van gondom, a hypal és az emebrek hülyének nézésével, ez idegesít fel, a dzsobsz féle bullshitek.
A macbookok nagyon jók, és az iphoneban is egyedülálló az appstore, asszem hogy ezt már sokszor sokhelyen említettemVedd észre magad hogy az ilyen hozzászólásaidal pont te szítod a flamet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest