Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• leilen

csendes tag

Lehet sok mindent magyarázni, egyszerűen annyit kellene megérteni a gyártóknak, hogy ha normális telefont akarnak eladni méregdrágán, akkor legalább csinálják full fémből!!! Nekem kb. 3 éve volt egy nem is top kategóriás Motorola L7-esem tök alumínium elől-hátul, esett mint a nyavaja, nem is mindig hordtam tokban, de soha sehol semmilyen sérülés nem keletkezett rajta, azóta voltak drágább, fasza dizájn, nagyszerű karcállással reklámozott leóim (LG Chocolate Premium (KE800), LG Secret) mindegyik össze vissza karcolódott, mert egyszerűen plasztikból vannak... Jelenleg épp új telefon vásárlását fontolgatom (és én csak 2 évente váltok, amikor az előfizetésemet újítom, mert így olcsóbb és nem mellesleg így ésszerű, főleg mostanság, hiába veszel full kategóriás telót, 3 hónap múlva már elavult lesz kb.) eddig ez is benne volt a pakliban, de azután átgondolom, hosszútávra a karcolódás igen is számít, mert én hajlandó vagyok 100-200 ezret fizetni egy telóért, de akkor azon 1,5 év múlva is látszódjon, hogy habár nem mai darab, de minőségi, értékes cucc!!! HTC Legend tetszik, csak annak ugye nekem már alacsony a kijelző felbontás, Motorola Milestone 2 anyaghasználatáról nem tud valaki biztosat mondani?

Új hozzászólás Aktív témák