- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Apple Watch
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leilen
csendes tag
Lehet sok mindent magyarázni, egyszerűen annyit kellene megérteni a gyártóknak, hogy ha normális telefont akarnak eladni méregdrágán, akkor legalább csinálják full fémből!!! Nekem kb. 3 éve volt egy nem is top kategóriás Motorola L7-esem tök alumínium elől-hátul, esett mint a nyavaja, nem is mindig hordtam tokban, de soha sehol semmilyen sérülés nem keletkezett rajta, azóta voltak drágább, fasza dizájn, nagyszerű karcállással reklámozott leóim (LG Chocolate Premium (KE800), LG Secret) mindegyik össze vissza karcolódott, mert egyszerűen plasztikból vannak... Jelenleg épp új telefon vásárlását fontolgatom (és én csak 2 évente váltok, amikor az előfizetésemet újítom, mert így olcsóbb és nem mellesleg így ésszerű, főleg mostanság, hiába veszel full kategóriás telót, 3 hónap múlva már elavult lesz kb.) eddig ez is benne volt a pakliban, de azután átgondolom, hosszútávra a karcolódás igen is számít, mert én hajlandó vagyok 100-200 ezret fizetni egy telóért, de akkor azon 1,5 év múlva is látszódjon, hogy habár nem mai darab, de minőségi, értékes cucc!!! HTC Legend tetszik, csak annak ugye nekem már alacsony a kijelző felbontás, Motorola Milestone 2 anyaghasználatáról nem tud valaki biztosat mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo Switch 2
- Motoros topic
- Autós topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Diablo IV
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ALIENWARE Area-51 R5
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Quadro FX 570 eladó
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest