- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lotusomega
senior tag
Hmm. itt érdekes dolgokat írnak, ráadásul címlapon volt. Ez biztos nem jelent sok jót.
-
Lotusomega
senior tag
-
Lotusomega
senior tag
Azt hiszem hogy mindig tányszerűen próbáltam összefoglalni a dolgok lényegét, hagyatkozva az aktuális cikkben található mondanivalóra, néhány kivétel persze mindig van, azok csak erősítik a szabályt.
Nem hiszem hogy káromkodtam volna, semmivel sem voltam arogánsabb vagy kultúrálatlanabb mint amiket visszakaptam, sőt, csak meg kell nézni akár a mostani topikot, más már régen sokkal durvábban regaláta volan le a dolgokat.
És arról meg nem beszél senki(mivel nyílván többségben vannak az (direkt nem írok fanboyt hogy a flémnek még a csíráját is elfojtsam) apple készülékkel rendelkező tulajdonosok a fórumon, ez már kiderült azt hiszem),hogy az N8 állandó fikának van/volt kitéve,sehol egy tárgyialgos hozászólás midnenki csak osztja.Egyébként meg egyáltalán nem életcélom semmilyen igazságosztó vagy bármiylen szerep magamra vétele evvel kapcsolatban, nem érdekel annyira a dolog, csak a véleményemet írtam le, de azt hiszem hogy ez most ezt egy jó időre minimálisra szorul majd vissza. Ettől függetlenül is mindenki olyan telefont vesz amiylet akar, szíve joga. Én Nokiát ők meg Iphonet kész. Így működik a piac.
Ha valakinek az önérzetébe gázoltam volna attól ezúton is elnézést kérek, nem volt célom.
Minden kiderül úgyis ha majd az ember már a kezében fogja a választott készülékét.
Písz
-
Lotusomega
senior tag
Bocsáss már meg, inkább azt hiszem hogy neked kéne vissazvenni, nem az enyém volt az első hozzászólás, és ne haragudj, de tényekről van szó, nem én találom ki őket, mit írnak a cikkben, legyél kedves és olvasd el, és ne rajtam vezesd le azt hogy most ez a helyzet, nem én tehetek róla hogy a cikkben említett dolgok fennálnak az ájfónnal kapcsolatban. Ki szít it mit is? Ha azt fogják írni hogy csodálatos és szuper és tényleg így van, akkor arra fogunk reagálni.
Apple pedig nem egyenlő a szarral, ezt azért asszem hogy a többi apple tulajdonos is kikérné magának, jó dolgokat csinál az apple ezt senki nem vitatta soha senki, nekem személy szerint és asszem hogy vagyunk így még páran, a körítéssel van gondom, a hypal és az emebrek hülyének nézésével, ez idegesít fel, a dzsobsz féle bullshitek.
A macbookok nagyon jók, és az iphoneban is egyedülálló az appstore, asszem hogy ezt már sokszor sokhelyen említettemVedd észre magad hogy az ilyen hozzászólásaidal pont te szítod a flamet
-
Lotusomega
senior tag
1.Én azért megvárnám az itthoni FÜGGETLEN árat, nem a trabos árrl beszélek,
2. Lol sosem kezd tökéletesen, mondom én hogy feature
(se a kijelzővel se a hangszoroval ne votl bajom soha, és egy ismerősömnek se akinek 5800-ja van
3.Nem jár senki örömtáncot, tények vannak, azokra reagálunk, erről szól a fórum asszem
pro kontra a dolog 5800 azt hiszem többet volt itt már jóval fikázva...szóval nem kell itt senkit gyámolítani..
/ON
Gondold el ha még a hátlap is fémből lenne.. -
Lotusomega
senior tag
Mindenki itt a készülékházon van fennakadva(teszem hozzá teljesen jogosan) de az milyen hogy egy kijelző kiadás után rögtön ilyen fos és már besárgul, nemtom én úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy ájfónt 250-300k körül(
ami nem valószínű hogy megfog történni) akkor azon ne legyenek már iylen hibák könyörgöm.
És igen, inkább szoftveres legyen mint hardveres, azokat lehet javítani updatettel, igen 5800-ban voltak hibák, de as zoftverben, amit k is javítottak, de hardveresen(lekopogom lassan 2 év után) semmi baja nem volt, nekem ez fontosabb..(megitn ez a 2 tál rizs árából legyártatjuk aztán 100szoros áron meg eladjuk a sok fanatikus hívőnek, úgyis megveszi alapon, szerintem ez a szánalmas és elszomorító
)
-
Lotusomega
senior tag
Nocsak, mégsem olyan hiper szuper az a világlegjobb kijelzője amit dzsobsz bácsi annyira Istenített?
Amoled kelett volna ebbe is, hát most szívnak..de így is megveszi a sok hívő nem lesz evvel gond, ha monokróm kijelző lenne benen akkor is megvennék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EAFC 25
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Automata kávégépek
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest