- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezek
tag
Minden emberre máshogy hatnak a rádióhullámok, és minden ember máshogy hat rájuk...
Na meg aztán a készülékek között is lehet különbség, pl. az antenna elhelyezése, mérete stb.Én egyébként iPhone 3G-n egyetlen egy pálcikát sem, egy alsó kategóriás Samsungon 1-2 pálcikát tudok eltünteti...
-
ezek
tag
Megy a térerő eldobálás sima 3G-n is
videóHa iPhone 4 használta közben is annyira fog gondot okozni, mint 3G esetében akkor nem lesz baj...
(#164) Prof01:
Nem is rossz
bár szerintem az eredetiben az a visszahajló rész nem véletlen, vételi szempontból... -
ezek
tag
"A bal saroknak semmi szerepe, ha két oldalt megfogod, akkor már rövidre zártad:"
Ez nem teljesen igaz. Akkora vezetőképességgel ugyanis nem rendelkezik a bőrőd! Ahogy írtam, a bal alsó illesztésnél is csak adott körülmények között valósul meg a szükséges vezetés. Például ha egy ujjal fednéd át a szigetelést, akkor valószínű nem okozna gondot, mert a levegő elszállítaná a bőrödön keletkező nedvesség jelentős részét, de tenyérbe süllyesztve már más a helyzet...
Furcsának mindenesetre valóban furcsa, hogy ezt nem vették észre...
-
ezek
tag
A képen nem zárja rövidre az egyébként 2 részből álló antenna-vázat. Akkor zárná rövidre, ha a tenyerébe lenne süllyesztve a bal alsó sarok (ekkor sem biztos, mert függ a nedvességtől és a bőrétől). A képen épp hogy csak hozzáér a kerethez a tenyere, ez nyilvánvalóan nem okoz még problémát...
Egyébként:
Szándékosan könnyű előidézni a jelenséget, de a minden napi használatban már nem biztos, hogy akkora gondot fog okozni. Balkezeseknél, ill. bal kézben tartva előfordulhat, de csak ha a tenyeredbe van süllyesztve az emlegetett bal alsó sarok, úgy hogy a két antennarész érintkezik a bőrfelülettel. -
ezek
tag
Nem, nem... így ugyanis a jobb kezesek nem tudják rövidre zárni azon az oldalon. A bal oldalon találkozik a két antenna. Itt lehet rövidre zárni. Tehát nem arról van szó, hogy a készülék két oldalához hozzáérve jelentkezne a hiba, ahogy sokan írják, hanem ha a két antenna érintkezik. Bal kézben, a készülék bal alsó sarkát a tenyérbe süllyesztve ez hamar bekövetkezhet.
Persze sok minden befolyásolja a dolgot, pl. a tenyér nedvessége, ill. a bőröd vezetőképessége...
-
ezek
tag
Nos úgy tűnik megvan a térerő dolog nyitja:
A jelet akkor dobja a készülék, ha a két antennaát rövidre zárjuk a kezünkkel. Az antennákat elválasztó szigetelés a készülék bal felső illetve a bal alsó részén van (jobb oldalon lent is van, de az csak a szimmetria miatt, ott nincs elválasztva az fém). Bal kézben tartva a kütyüt könnyem rövidre zárhatjuk a bal alsó résznél... A videók alapján legalábbis ez mondható el...
videoAzt nem tudom, hogy ez minden készüléken így van-e, vagy csak bizonyos esetekben...
-
ezek
tag
válasz
Dr.Anonymus #59 üzenetére
még nem
-
ezek
tag
válasz
Dr.Anonymus #54 üzenetére
Vagy a "bumper" tokokat szeretnék így eladni
Nem hiszem, hogy konstrukciós hiba lenne, mert nem jelentkezik minden készüléken a hiba.
Minden esetre mire ideér Magyarországra a cucc, addig csak javítva lesznek a hibák... -
ezek
tag
Nem kell elnézést kérned tőlem... megbocsájtok
-
ezek
tag
Tévedtem, sajnos a térerő eldobás egyéb esetekben is jelentkezhet:
[link] -
ezek
tag
válasz
Lotusomega #29 üzenetére
Állítsd már le magad.
Minden Apple témájú topicban szándékosan szítod a kedélyeket, rendre tiéd az első hozzászólás, aminek a mondanivalója minden egyes esetben az, hogy Apple = szar.
Ez nem túl építő, a fórum és az oldal minőségéhez méltó hozzáállás. -
ezek
tag
1. Térerő:
Igaz csak egy videót láttam a jelenségről eddig, de azon látszik, hogy az illető bal kézben tartja a telefont, úgy hogy a hüvelykujjával a telefon tetején lévő szigetelési sávot áthidalja. Így tartani a készüléket azért nem olyan magátólértetődő.
video2. Kijelző
Ez bizony gáz, igaz termékbevezetésnél előfordul. Már sokan jelezték a problémát. Csere.3. Karcolódó hátlap
Ennek sem örülnék, igaz az én 3G sem karcos, mert tokban tartom, megszoktam hogy vigyázni kell rá, és a 3G-nél karcolódóbb biztos nem lesz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest