- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #78 üzenetére
Latod tudsz te ertelmesen is kommunikalni
Ha tartod ezt a stilust nem lesz baj es nem szolnak be neked.
Az N8as hozzaszolasok zome valoban nem pozitiv hangveteleu de melyik keszuleknel van maskepp? Nem arrol van szo h ezt vagy azt jobb fikazni mert ez trendi, egyszeruen ezzel a kirohanassal vedik az emberek az adott brandet ( eljen a marketing hatalma ).
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #70 üzenetére
nem az a baj hogy nem tetszik, a stilusoddal van a gond.
a sok smiley meg dzsobsz-ozas, meg az oromkodes ha valami nem jo, nokia topicokban a nokia istenitese meg az n8 oda fog baszni mindent hozzaallasod eleg zavaro ( foleg hogy en is hasonlokepp gondolkodom csak belem szorult kultura
)
egyszeruen nem hazineni stilusban kell csamcsogni es oromtancot lejteni kalapacsot es almas dolgokat lobalva, hanem erett ember modjara velemenyt alkotni
-
Misály
addikt
válasz
bolondember #47 üzenetére
Koszonjuk!
Es en is az arral kapcsolatos kiigazitast, bar en telleg beleszamoltam az elofizetest azaz mennyit fizetsz mindennel egyutt ( szerintem ez hatarozza meg a legjobban egy telefon arat ) Mert hat lehet varialni szolgaltatonal az arakkal es nem hiszem el ezt a 300 dollaros maszlagot.
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
1. az iphone nincs 250-300k ( huseggel - elofizetessel egyutt adsz ki ra 240 kornyeken ha jol tudom )
2. az apple sosem kezd tokeletesen (mas se lasd csikozodo 5800, hangszorohibak) ezt mar megszokhattad volna, nagy tetelben jonnek ki a hibak.
3. azert mert 5800-asod van (ahogy nekem is) nem kotelezo oromtancot jarni ha az apple haza tajan gondok vannak, ugyanolyan fanboy vagy igy csak mint azok akikrol irogatsz rendszeresen./OFF
ON
amikor meglattam ezt az antennat jo otletnek tunt, bele se gondoltam hogy a kezem arnyekolhatja az egeszet, nem hiaba van leirva pl az en keszulekemben sem hogy merre vannak az antennak es ne lepodjek meg ha rosszul fogom es lassan talal pl gps jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 1 / 2
- Napelem
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest