- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Everman
addikt
Egyelőre a legtöbb hír és videó a Gizmodotól származik, szóval eléggé nagy fenntartással kezelem.
Havernak már kézben van és nála nem jelentkezik ez a probléma, meg jó pár hazánkfia állt ma kint sorba ezekért, ha valós a gond akkor rövidesen itthoni szolgáltatókkal is kiderül, hogy mi a helyzet.Ami fura az az, hogy az Engadget tesztelte és nem volt ilyen problémájuk, sőt van fent FaceTime-os videó, ahol rendesen kézben tartja, de maximumon van a térerő és nem ingadozik. [link]
Itt konkrétan pont mind a három antennaszegmenst rövidre zárja ahogy fogja, de semmi baja a térerővel.
Szóval vagy az első szállítmány gyártási hibás, vagy a Gizmodo jól szervezett lejárató kampányát esszük éppen meg. -
Lotusomega
senior tag
Azt hiszem hogy mindig tányszerűen próbáltam összefoglalni a dolgok lényegét, hagyatkozva az aktuális cikkben található mondanivalóra, néhány kivétel persze mindig van, azok csak erősítik a szabályt.
Nem hiszem hogy káromkodtam volna, semmivel sem voltam arogánsabb vagy kultúrálatlanabb mint amiket visszakaptam, sőt, csak meg kell nézni akár a mostani topikot, más már régen sokkal durvábban regaláta volan le a dolgokat.
És arról meg nem beszél senki(mivel nyílván többségben vannak az (direkt nem írok fanboyt hogy a flémnek még a csíráját is elfojtsam) apple készülékkel rendelkező tulajdonosok a fórumon, ez már kiderült azt hiszem),hogy az N8 állandó fikának van/volt kitéve,sehol egy tárgyialgos hozászólás midnenki csak osztja.Egyébként meg egyáltalán nem életcélom semmilyen igazságosztó vagy bármiylen szerep magamra vétele evvel kapcsolatban, nem érdekel annyira a dolog, csak a véleményemet írtam le, de azt hiszem hogy ez most ezt egy jó időre minimálisra szorul majd vissza. Ettől függetlenül is mindenki olyan telefont vesz amiylet akar, szíve joga. Én Nokiát ők meg Iphonet kész. Így működik a piac.
Ha valakinek az önérzetébe gázoltam volna attól ezúton is elnézést kérek, nem volt célom.
Minden kiderül úgyis ha majd az ember már a kezében fogja a választott készülékét.
Písz
-
Lirion
addikt
Rosszul tudod, 160k-ba kerül a T függő készülék, a hűség és előfizu díj nem a telefonra van, szóval kedvező csomagban jóval olcsóbban hozzá lehet jutni (de nyilván nem a kedvezményes ár lesz a telefon tényleges ára). Ha hivatalosan függetleníted, akkor 180k-ért van egy iphone-d, szóval nagyjából ez tekinthető az árának.
-
Lotusomega
senior tag
1.Én azért megvárnám az itthoni FÜGGETLEN árat, nem a trabos árrl beszélek,
2. Lol sosem kezd tökéletesen, mondom én hogy feature
(se a kijelzővel se a hangszoroval ne votl bajom soha, és egy ismerősömnek se akinek 5800-ja van
3.Nem jár senki örömtáncot, tények vannak, azokra reagálunk, erről szól a fórum asszem
pro kontra a dolog 5800 azt hiszem többet volt itt már jóval fikázva...szóval nem kell itt senkit gyámolítani..
/ON
Gondold el ha még a hátlap is fémből lenne..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest