- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
Akkor jo dragan veszed itt apple storeban alapbol 160k.
-
válasz
Lotusomega #195 üzenetére
Érdekeseket? Általános Apple problémákat feszeget a cikk . . . ezeket mi is mint egyszerű fórumlakók is leírtuk. Facetime, Gyártási problémák, AT&T függőség - egyszolgáltatós modell. A ,,csak,, 5 megapixeles kamera és swype problemaval meg meg csak egyet sem ertek.
-
fourgee
csendes tag
válasz
Lotusomega #90 üzenetére
Ha az az 50 ezer forint nem olyan jelentős eltérés számodra, szinte semmi, akkor akkor megadom a számlaszámomat, oda kérném
Szerintem sem olcsó, de minden relatív. Egyik dohányos ismerősömnek mondtam hogy én is beszerzek egyet, amint lehet kapni a szolgáltatómnál. Erre tök furcsán nézett rám, látszott a szemében a "túl drága" tekintet. Éppen dohányzott. Naponta elszív 1 doboz cigit. Egy doboz cigi 4 font körül lehet. Az egy hónapban 4x30=120 font, vagyis olyan 36-40 ezer forint. 12 hónappal számolva 12x120 font, azaz 1440 font, google szerint ez most jelenleg 493 530 forint. Egy telefont 3 évre veszek, 599/3 az 200 font lenne egy évre kártyafüggetlenül. Azalatt az ismerősöm elfüstöl 3x1440 fontot.
Imádom, amikor dohányosok képesek ilyen lesajnálóan nézni hogy mekkora fasz vagyok hogy képes vagyok pénzt adni telefonért, amikor 2 év szerződéssel valami gagyit ingyen hozzámvágnak. Hát igen, a pénzt szinte szó szerint elégetni, elfüstölni az tényleg nagyon értelmes dolog.
(Megkérdeztem egyik ismerősömet, azt mondta hogy normál árú cigit szív, 620 forint egy dobozzal. Az 620x30 vagyis 18 600 forint egy hónap, 223 200 forint egy év és 669 600 forint azon időszak alatt, amíg én egy 190 ezres telefont használok...)
-
fourgee
csendes tag
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
"nemtom én úgy vagyok vele, hogy ha megveszek egy ájfónt 250-300k körül(
ami nem valószínű hogy megfog történni) akkor azon ne legyenek már iylen hibák könyörgöm."
Te jó ég, te hol szoktál telefont venni?
Apple brit oldalán (aminél ugye olcsóbb is van) 499 font a 16GB-os új iPhone, ami google szerint most 169 574 forint, a 32GB-os meg 599 font, ami google szerint most 203 557 forint. Igen, nagyon sok, de nem 250-300
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #78 üzenetére
Latod tudsz te ertelmesen is kommunikalni
Ha tartod ezt a stilust nem lesz baj es nem szolnak be neked.
Az N8as hozzaszolasok zome valoban nem pozitiv hangveteleu de melyik keszuleknel van maskepp? Nem arrol van szo h ezt vagy azt jobb fikazni mert ez trendi, egyszeruen ezzel a kirohanassal vedik az emberek az adott brandet ( eljen a marketing hatalma ).
-
<NewL>
addikt
válasz
Lotusomega #70 üzenetére
azt senki nem mondta, hogy jót vagy semmit, de te még most sem érzed soknak.
van hozzászólás kereső, az 577 szakmai hozzászólásodból mennyi lehet flame? 60%-a, nem sok az egy kicsit szenyor?továbbá az is döfi a mobilarénától, hogy egy ilyen hírrel indít. megjelent közben az iOS4 azt nem kellett azonnal leadni, ezzel bezzeg nem késtek
Mappa : [link]
-
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #70 üzenetére
nem az a baj hogy nem tetszik, a stilusoddal van a gond.
a sok smiley meg dzsobsz-ozas, meg az oromkodes ha valami nem jo, nokia topicokban a nokia istenitese meg az n8 oda fog baszni mindent hozzaallasod eleg zavaro ( foleg hogy en is hasonlokepp gondolkodom csak belem szorult kultura
)
egyszeruen nem hazineni stilusban kell csamcsogni es oromtancot lejteni kalapacsot es almas dolgokat lobalva, hanem erett ember modjara velemenyt alkotni
-
plus44
veterán
válasz
Lotusomega #70 üzenetére
Neked inkább az utóbbi.
-
ezek
tag
válasz
Lotusomega #29 üzenetére
Állítsd már le magad.
Minden Apple témájú topicban szándékosan szítod a kedélyeket, rendre tiéd az első hozzászólás, aminek a mondanivalója minden egyes esetben az, hogy Apple = szar.
Ez nem túl építő, a fórum és az oldal minőségéhez méltó hozzáállás. -
Misály
addikt
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
1. az iphone nincs 250-300k ( huseggel - elofizetessel egyutt adsz ki ra 240 kornyeken ha jol tudom )
2. az apple sosem kezd tokeletesen (mas se lasd csikozodo 5800, hangszorohibak) ezt mar megszokhattad volna, nagy tetelben jonnek ki a hibak.
3. azert mert 5800-asod van (ahogy nekem is) nem kotelezo oromtancot jarni ha az apple haza tajan gondok vannak, ugyanolyan fanboy vagy igy csak mint azok akikrol irogatsz rendszeresen./OFF
ON
amikor meglattam ezt az antennat jo otletnek tunt, bele se gondoltam hogy a kezem arnyekolhatja az egeszet, nem hiaba van leirva pl az en keszulekemben sem hogy merre vannak az antennak es ne lepodjek meg ha rosszul fogom es lassan talal pl gps jelet.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
a dzsobsz bácsizás hiányzott, nem láttam már vagy 2 napja
-
Lall
veterán
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
Ezt mondom én is kit érdekel a készülékház, mikor sárga a kijelző alja és a kezeddel kitakarod a térerőt!!!
-
BloodRay
veterán
válasz
Lotusomega #9 üzenetére
Persze, igazán semmi gond, max 2 év lett volna az élettartama, de odase neki, AMOLED-et mindenbe...
-
válasz
Lotusomega #14 üzenetére
Nem olvastam elég alaposan a híreket, de gondolom garanciában cserélik.
Hasonlóan pl. a csíkozódó 5800-ákhoz. (Kivéve amit nem cseréltek...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest