Hirdetés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung topic
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
MetalTegla
tag
válasz
MetalTegla #1199 üzenetére
Az az üveg maga a digitizer,oké nemszóltam
(közben sikerült utánnanézni)
-
MetalTegla
tag
Sziasztok! Énis mostanság vettem egy 32gb-s példányt.
Kicsit foglalkozni kell vele,de nem vészes. Az lenne a kérdésem hogy a hátlap-keret,és az első üveg hogyan van illesztve? Láttam 3M-es ragasztócsíkot hozzá,de valahol meg azt olvasom hogy pillanatragasztóval van összerakva... Valamint ha az első üveget szeretném cserélni,az külön van a digitizer-től?
Köszi előre is! -
se87tet
tag
válasz
iamthesonar #1197 üzenetére
Ha van shsh mentésed tinyumbrellában, akkor vissza tudod rakni, különben nem nagyon, ugyanis az apple mindig csak a legfrisebb iost írja alá.
(elvileg talán még lehet kis ideig aláírja az egyel előbbit is, de a 4.2.1-et tuti nem.) -
Laby
őstag
Sziasztok!
Friss tulaj vagyok és lenne két kérdésem.
Egyik hogy 5.1-em van, de szeretném visszatölteni mondjuk az 5.0.1-es szoftverre hogy tudjak jailbreak-elni. Ez megoldható, ha igen akkor hogyan?
(Angolul sajnos nem tudok, tehát az olyasmi leírással nem lennék előrébb.)A másik kérdésem meg az lenne hogy safari-hoz nincs valami kiegészítő ami a szöveget a képernyőhöz "tördeli"?
Android-hoz szoktam ott operám volt és akárhogyan közelítettem a böngésző mindig a képernyőhöz igazította a szöveget és nem kellett oldalra lépkednem sokszor. -
szabka83
csendes tag
Sziasztok!
Javaslatot kérnék!
Pár nap múlva lejár a 3GS garanciája. Észrevettem, hogy poros lett a kijelzője belülről, amivel még nem találkoztam (nem ez az első darab amit elfogyasztok)
Ez vajon garanciálisan javítandó, vagy menjek be egy kis szervizbe és tisztítassam meg?
A korábbi tapasztalataim más telefonoknál az volt, hogy ha egyszer megbontják a telcsit, akkor onnantól kezdve sokkal sűrűbben fordul elő ez a probléma.
Nyerhetek valamit, ha garanciális szerviz végzi el a tisztítást?
Végezhetnek ott bármit máshogy, más körülmények között, mint a kisebb szervizekben? -
ancika--
csendes tag
sziasztok,
nem sűrűn járok fel az oldalra, így nem nagyon vagyok itthon, de tudnátok egy olyan topicot mondani, ahol hibás iphone-ról folyik a beszélgetés?!
vettem egy hibásat.. persze az előző 'tulaj' erről elfelejtett szólni, így ezzel kapcsolatosan keresem a megoldásokat..
köszi -
szemtelen
tag
Tisztelettel felteszek egy kérdést:
Defy+ vagy Iphone 3GS?
Egy árba jutok a kettőhöz de mégis melyiket vegyem?
Külső dizájn iphone, tudás moto, vajon van akkora + a defyben?
Tanácstalan vagyok, jólenne néhány "kövezés" miért is jobb az apple. -
kiki28
csendes tag
Sziasztok
Bocsi hogyha ez nem ide való !
Iphone 3gs-nél elszált a háttérvilágitás mi a teendő ? -
Fricy78
tag
válasz
tigomigocika #1182 üzenetére
Pl. ezen az oldalon tudsz hozzá készíteni.
http://audiko.net/
Arra vigyázni kell, hogy 30 sec a limit, annál nagyobbat nem lehet csinálni.
-
-
half333
őstag
azt szeretném megkérdezni h hogyan tudom meg h tényleg 3gs,és nem 3g vagy hamisitvány,vagyis hogy valahol a telóban irja h 3gs??
-
tigomigocika
senior tag
sziasztok!
azzal a kérdéssel fordulok hozzátok , hogy hogyan tudnám beállítani a készülékemen csengőhangnak...
boldog karit -
gzbotii
nagyúr
válasz
muzsi19 #1180 üzenetére
A kamera az 2mp de mondjuk abban a kategoriaban eleg jo. En pl soha tobbe nem veszek/adok penzt androidra. Ajanlom, hogy te se tedd
Persze, hogy lehet rakni ra geprol zenet/videot.Mit ertesz bluetooth poblema alatt? Azt, hogy nem lehet fajlokat kuldeni? Ez soha nem fog valtozni ezen a platformon
Amugy en meg nagyopn ajanlanam neked a WP7-et, annak is nez utanna
7.5-el mar eleg jo a rendszer es jobban janal pl egy HTC Radaral/Mozartal (8mp kamera) mind egy 2-3 eves 3GS-el.
-
muzsi19
tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy Iphone 3GS-t, csak kicsit elbizonytalanodtam a kamera gyengesége illetve a sok fizetős program miatt. A bluetooth problémát lehet valahogyan orvosolni?Számítógépről lehet rá bármit tenni pl. zenét, képet? Igazából egy HTC Desire S és az Iphone 3GS között gondolkozom!Szerintetek?Megfelelően felhasználó barát a telefon?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
boogie84
veterán
-
gzbotii
nagyúr
Hali sracok.
Uj vagyok iPhone teren, volt mar egy jopar telefonom [android, WP7] de ilyen meg nem.
Tudnatok adni par hasznos tippet a keszulekkel kapcsolatban es persze egy par alkalmazast is ajanlani mert ures a telefon
Koszonom elore is
-
-
-
kicsibodri
csendes tag
Hali mindenkinek !
Szeretnek egy infot kerni, hogy hogyan lehet filmet felrakni az i-phone 3gs-re szam-geprol?
a telo megvan jb-ve. -
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Iphone 3gs-re ha ráteszem az ios5 -t akkor lassítaná a telót vagy gyorsabb lenne?
Lennének hátrányai vagy előnyei ?Ezzel a témával kapcsolatos kérdések érdekelnek
(pro kontra érvek)AB
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Adatkommunikációt meg lehet szakítani a 3GS-ben? T-mobile-os vagyok, jelen pillanatban van egy GONETM előfizum. Amennyiben kikapcsolom ezt a szolgáltatást, ki tudom majd kapcsolni a telóban az adatkommunikációt?
Köszönöm!
-
Quadkan
csendes tag
válasz
BossBoss #1165 üzenetére
50000 Ft-ért gondoltam, hogy megéri, de azért írtam ide, mielőtt megvenném, mert nem szerettem volna úgy járni, hogy még 1x annyit rá kell költenem...
Vaterán, meg hasonló helyeken soha nem vásároltam, de körbe nézek ott is, meg esetleg hardveraprón.
Utángyártott alkatrészek minőségéről van valami tapasztalatod?
-
BossBoss
őstag
válasz
Quadkan #1164 üzenetére
Mennyiért veszed? Ha eredeti alkatrészeket szeretnél az nem olcsó mulatság. Után gyártottal nem olyan vészes egy hátlap. Viszont a kijelző csere húzós lehet. Főleg, hogy az után gyártott kijelzők frankó műanyagok. Keres egy jó állapotú GS-t. Már elég olcsón hozzá lehet jutni.
-
Quadkan
csendes tag
Hali!
Most lehetőségen van jutányos áron hozzájutni egy iPhone 3GS-hez, mely nekem bőven megfelel. A készülés sajnos elég leharcolt állapotban van, törött hátlap, kopott ezüst csík az elején és ránézésre is elég koszos belülről is...
Ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Lehetséges "új" készüléket csinálni belőle?
2. Megéri anyagiak szempontjából, tehát mennyibe kerülhet egy ilyen teljes rekonstrukció?
3. Tudtok esetleg ajánlani valami szervízt, vagy ezek a dolgok akár otthon is elvégezhetők?Válaszokat előre is köszönöm.
-
Roland93
aktív tag
Sziasztok!
DivX-es filmeket lejátszik?
Szerintetek melyiket érdemesebb megvenni iPhone 3GS vagy Sony Ericsson Xperia Ray ?(egy árban vannak)A választ előre köszi!
-
HUNPSP
aktív tag
Bár már egy ideje, konkrétan fél éve megváltam szeretett és nagyon vigyázott 3GS-emtől, ajánlom mindenkinek!
Amióta ő nincs, helyette van egy négyes, holnap pedig méghozzá fehér négyes.
2010. év első hónapban vettem még a 3GS-t, azóta leszek csak Apple használó, ha minden jól megy, remélem így lesz. -
benecz
tag
Üdv!
Olyan problémám lenne a 3/4 éves iphone 3gs készülékemmel,hogy mostanság van olyan,hogy hívnak,és azt jelzi,hogy nem vagyok kapcsolható.Nagyon bosszantó tud lenni,mivel üzleti telefonnak használom,ott pedig nem megengedett hogy nem érnek el.T-ben vásároltam,még garanciális,csak ha most én visszaviszem,és ha pont ott nem tudom demonstrálni a hibát akkor nem tudom mitévő leszek.
Valaki esetleg találkozott ilyennel?
Szóval térerő van,hívnak,és a telefonom nem kapcsolható.De lehet hogy ezután 30 másodpercre hívva pedig már jó.Szóval nagyon tanácstalan vagyok,mert ha elromlik,romoljon el teljesen,de így hogy jó is meg nem is,ez nagyon bosszantó.
Valami tipp?
-
wark92
tag
Nem tudom kihez kéne forduljak ilyen ügyben de van egy iphone 3g-m ami azt produkálja, hogy elmegy az összes hang rajta ,de egy idő után vissza jön, néha le is fagy. Némitó gomb hiányzik, nemtudom ez lehet e az oka hogy elmegy a hang. Szoftverezés megoldaná szerintetek a problémát? illetve egy szervizben mennyiért csinálhatnák meg ezt a gombot, meg úgy az egész telefont?
-
xmad
őstag
érdemes ilyesmi boltokból iphone-t venni?
-
Joker94
aktív tag
sziasztok.
Most állok 3G vásárlás elött.
Mennyivel lassabb mint egy 3GS és ez is olyan sűrün hibásodik meg mint a 3GS? -
latyak17
tag
Sziasztok lehetőségem adódott egy 3gs tipusu telóü vásárlására (jelenleg 3g 8gbos telóm van) miről tudom meg hogy 3gs terméket vásárolok nem valami átverés stb mik a termék szokványos hibái? mire figyeljek oda? jótanács?
üdv köszi a segítséget -
kriskeh
csendes tag
válasz
Achilleusz #1141 üzenetére
Csak osztani tudom, amit előttem leírtak. Megfelelő progival megoldható!
-
Markusz King
tag
Üdv,
szeretném használni a tetheringet.
Valaki tudna segíteni, hogyan, mit kell beállítani, hogyan kell élesíteni?
Köszönöm!
-
Daffchy
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy iPhone 3GS-em, 32GB-s, sajnos előéletét nem tudom, elvileg T-mobilos, hogy tudom megnézni,hogy valóban Magyarországon vették-e vagy esetleg külföldön. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Devid_81
félisten
Sziasztok!
Megnéztem pár videót a youtubeon, de akkor sem jövök rá, hogy mit csinálok rosszul.
USB kábel bedugva, közben nyomom a home gombot, ahogy kell.
USB mód aktív, de nem látja sem az iCare format recovery, sem az iCare date recovery a telót.
Win7 alatt próbáltam, és SIM nélkül.
Van valami ötlet, esetleg ehhez szerviz kábel kellene?
itt a fórumon nem sokat találtam visszaállításról. -
BossBoss
őstag
válasz
Achilleusz #1141 üzenetére
Megfelelő programmal orvosolható. Szóval nem hiszem, hogy ez akadály lenne.
Nem fogsz benne csalódni! -
Achilleusz
csendes tag
Sziasztok!
Én is gondolkodok,hogy veszek egyet.
De az lenne a kérdésem,hogy tényleg nem lehet vele zenét,vagy képeket küldeni bluetooth-on? -
attesz5
csendes tag
sziasztok lenne egy kis problémám ugye 3GS-em van, jailbreakeltem, felraktam a cydiát és a mobileinstallationcrack-et a cydiában feltelepítettem ( hogy tudja tört játékokat és appokat rárakni) a cydiába újraindítottam a telót viszont amikor töltene be a telefon, feállna a rendszer lefagy töltés közben, és se restorolni nem tudom se semmit, nem tudom mi tévő legyek de valaki egy gyors választ nyomjon pls, és ezt a hiba üzenetet kapom : http://img34.imageshack.us/img34/5390/76766569.jpg
-
Csokiii
aktív tag
Üdv
Lenne egy olan kérdésem hogy külsőre hogyan tudom megkülömböztetni az 3g-t és a 3gs-t?
(hátán a kód vagy valami)?
előre is köszönöm -
atomchicken
tag
Üdv!
Mit jelent h egy iPhone 3gs régi vagy új BOOT-os?
Vásárlás előtt mit éri meg megnézni? Azon kívül h leellenőrizem h nem lopott, nem lesz-e a letiltva stb...! Max mennyire időst szabad venni?
Valami jó oldalt nem tudtok ami iPhonnal foglalkozik?
Köszi! -
BossBoss
őstag
Hi!
Nem tudja valaki milyen szoftverrel adja a t-mobile jelenleg az Iphone 3GS-t??
Megköszönném!
Üdv!
-
dj.herby
csendes tag
Nem nézi senki azt a topicot????Hahóóó valaki
-
dj.herby
csendes tag
Nem de oda járok suliba.És árba mennyi lenne??Semmi baja nem esik a telefonnak ha függetlenítem???nemszeretnék valami hardver vagy akármilyen hibát.köszi
-
dj.herby
csendes tag
Valaki megtudná mondani h lehet e iPHONE 3gs t függetleníteni és ha igyen akkor nem lesz semmi baja belöle és h mennyibe kerül egy ilyen függetlenítés???köszi elöre is
-
koxR.
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy jailbrakeről és egyéb warezos dolgokal kapcsolatban hol tudok bővebben olvasni ill. kérdzni?
-
q13579
senior tag
Hát sajnos sehogy sem tudtam úgy megoldani a dolgot, hogy az iphone-on maradjon, ami rajta volt és pluszban hozzáadhassak a notimról. Ha valami nincs a notin, az az iphone-on sem lehet. Most erre mi szükség azt nem értem, de egyszerűen röhej szerintem...
Nincs valami app, vagy segédprogram, amivel ez kiüthető? Mert mégiscsak nevetséges, hogy ha az ember pl nincs otthon egy hétig, akkor nem tud semmilyen zenét a készülékére tenni... Vagy teszemazt tönkremegy a gép és csak az iphone-on marad a tartalom. Ezt nem lehet backup-olni?
-
iPhone kiválaszt, "Manually manage music and videos", Apply. Utána drag and droppal dobod be az új tartalmat az iPhone-ra az iTunes bal oldalán, a médiaszinkronizálást pedig gyorsan elfelejted (az mindenképpen töröl).
Az appoknál kicsit bonyolultabb a helyzet.
A zenékre alternatíva, ha jailbreakelsz, megveszed a PwnTunes-t, és sima médialejátszóként hajigálod rá a fájlokat iTunes nélkül.
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Most szereztem egy 3gs készüléket.
Az eslő napok nagyon pozitív élmények után jönnek a negatívumok, amik miatt pont oczkódtam az iphone-októl...
A készülék piszkosul tetszik, az itunes-tól féltem, de rájöttem, hogy ez a zárt rendszer nagyon a készülék előnyére válik, elképesztően könnyű kezelni nincs semmi nyögvenyelős, vagy izzadságszagú része a dolognak.VISZONT. Mondja már el nekem valaki, hogy zenét, filmet hogyan tudok a meglévők mellé rakni anélkül, hogy azok elvesznének? Ugyanis a jelenlegi gépemen nincsenek azokból, amikről ráraktam... Most először próbálnék szinkronizálni zenéket, filmeket és egyszerűen nem tudom megoldani, hogy ne nulláza le a jelenlegi állományt... Szerintem én vagyok a béna és valamit elnézek, mert ennyire primitív megoldást el nem tudok képzelni. (mármint, hogy csak olyan számot tudjon adott pillanatban tárolni a telefon, amik az utolsó szinkron alatt az adott gépen voltak...
Tud erre nekem valaki megoldást mondani?
-
metalstorm
aktív tag
Sziasztok! Most 2010 nov 04.-e van... Hát 3GS azóta viszonylag olcsó. Volt jópár telóm a közelmúltban...többek között Acer Liquid s100 is...de a 3GS akkor is más még mindig!!!!
Ja és a kamera...hát 5-8 mp-esnél is láttam pocsék képeket, jóval pocsékabbakat mint amit 3GS alkot. És érintőképernyő? Még mindig ez a etalon.
A 4-es meg egy elcseszett széria...bár a vakut irigylem azért. De a 4es olyan formára mint bármelyik telefon... a 3GS meg még mindig egyedi...még akkor is ha a koreai barátaink kidobnak egy Galaxy S-t![ Szerkesztve ]
-
csonti07
tag
Sziasztok. kéne egy frankó szilikon tok 3gs-re. lehetőleg fekete. a case mate-nek van a vroom tokja asszem ami ilyen gumi abroncs mintás vele szemezek de ha vki tud jobbat akkor segitsen pls. sima fekete is jó mind1.
-
Scotty01
csendes tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy az új, bolti Iphone 3G netán 3GS ára lefog valaha menni 100 ezer forint alá?A másik, hogy nagyon nagy a különbség a 3G és a 3GS között? Szóval sokat veszítenék a 3G-vel?
-
a webshop szerint jelenleg nincs, viszont több üzlet raktárában is ott lapul(hat) még néhány darab - ebben az ügyfélszolgálat segíthet -, és szerintem nem sokan vesznek már a szolgáltatónál 3gs készüléket - kivéve esetlegesen néhány embert, aki arra apellál, amire te is...
szerintem kérdezz rá a szolgáltató ügyfélszolgálatára, hátha adnak némi támpontot a hozzávetőleges készletre vonatkozóan! -
q13579
senior tag
Sziasztok.
Végre rászántam magam, hogy beruházok egy 3gs-re, már van is vevőm a mostani htc diamond-omra, ami el is megy pár nap mulva, ha minden igaz.
Hét elején akartam bemenni T-hez a telefonért (itt van a jelenlegi előfizum, az 5000-es csomag pedig ideális lenne). Viszont most olvastam, hogy jön a 4g.
Én maradok a 3gs-nél, a kérdés csak az, hogy érdemes-e várni egy hetet? Le fog menni a 3gs ára? (nem emlékszem mi volt a 3gs megjelenésekor). Illetve, ha le is megy nem 100, hogy azonnal.
Szóval szerintetek?
-
D@niel
addikt
Szia,
szedd le az apple.com-ról az iTunes programot. Abba kell belerakni a zenéid, ill. gépről mappába rendezett képeket is rá tudsz másolni a mobilra.
Ha bármi kérdésed van, itt tedd fel: iPhone használók szakmai topikja.
Mindenki másnak ajánlanám a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
tibcs1
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy iphone-ra milyen távoli asztalos programot ajánlatok, és hogyan működik mint a telefon mint a pc részéről?(beállításokra vok főleg kíváncsi,mit hova kell?:I ) nem nagyon vágom se a pc-s részét se az iphone-os részét a dolognak .Remélem vki tud segíteni ,mert olvasgattam, de sehol se tudtam igazán rájönni mert nem tudom miket kell állítani .(pc-n meg telón is)
Válaszokat előre is köszönömui,: win7+router+3gs jb
-
benecz
tag
Üdv!
A mai nap vásároltam egy 3gs készüléket,és szeretnék feltenni rá képeket,zenéket.
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan működik ez az egész művelet?
Mit honnan kell leszednem,mit kell vele csinálnom ilyenek.
Várom egy hozzáértő válaszát!
Üdv -
hatala
tag
Sziasztok.
Van itt olyan topic, ami a csaló, állítólag telefont a nevére előfizetéssel megvásárló, majd azt eladóval foglakozik?
Segíteni szeretnék ebben.
Látom hogy sok ilyen hirdetés van fent.H
-
Kecskeé
csendes tag
Hy!
Nekem olyan gondom van, hogy nem tudom telepíteni a telóra a free app okat! "the URL could not opened" ezt irja ki hiba infonak!És nem tudom kipipálni hogy melyik appot szeretném telepíteni! szürke az egész
S.O.S.
THX -
YOZ
tag
Üdv. Most vettem egy iphone 3gs telót, és beraktam a simkártyámat, de nem látja a telefonkönyvet. Azt hogy tudom előcsalni?
-
bmwk1200s
őstag
válasz
benczeb #1104 üzenetére
Igen. Minden elérhető. Kivétel, hogy az iMovie hivatalosan nem fut a 3Gs-en, de ezt leszámítva az ios4 minden jóság rendelkezésedre áll.
Viszont nem értem ezt: "termeszetesen az extra hardvert igenylo funkciokat kiveve)? gondolok itt a hd minosegu felvetelre " tehár leírod, hogy tudod hogy nem tud HD-t mert nem olyan a kamerája, majd megkérded, hogy: "de attol meg tud hd-ban rogziteni?"Mivel nincs benne az új nagyobb felbontású kamera ezért nem tud HD felvenni.
-
benczeb
aktív tag
sracok, en is gondolkodom egy 3gs-ben, viszont a kerdesem az, h az iOS4 szoftverenek minden uj funkcioja elerheto a 3gs-ben (termeszetesen az extra hardvert igenylo funkciokat kiveve)? gondolok itt a hd minosegu felvetelre pl. ok, h nincs segedfeny, de attol meg tud hd-ban rogziteni?
koszi,
b -
kopi.dll
tag
sziasztok!
Vennék egy 3gs-t ami T-mobilos és frissítve van az ios4 re. Én pannonos vagyok, honnan lehet megtudni, h lehet-e függetleníteni.Pl: ha régi ibootos volt akkor lehetett volna. ha jól tudom.
egy, még láma.
THx
Új hozzászólás Aktív témák
ma Függetlenül már megvásárolható a világot felforgató iPhone harmadik generációja, mely alig különbözik elődjétől.
- Revolut
- Robotporszívók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Automata kávégépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21+ 5g
- iPhone 11 Pro 64 GB, független, Midnight Green karcmentes állapot
- Hibátlan Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Picific Blue ! 1 Hó Jótállás
- Karcmentes 1Hónapos Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA
- gyakorlatilag ÚJ Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 1OO% ! 11Hó nemzetközi APPLE GARANCiA