- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Hát sajnos sehogy sem tudtam úgy megoldani a dolgot, hogy az iphone-on maradjon, ami rajta volt és pluszban hozzáadhassak a notimról. Ha valami nincs a notin, az az iphone-on sem lehet. Most erre mi szükség azt nem értem, de egyszerűen röhej szerintem...
Nincs valami app, vagy segédprogram, amivel ez kiüthető? Mert mégiscsak nevetséges, hogy ha az ember pl nincs otthon egy hétig, akkor nem tud semmilyen zenét a készülékére tenni... Vagy teszemazt tönkremegy a gép és csak az iphone-on marad a tartalom. Ezt nem lehet backup-olni?
-
Galahed
senior tag
elméletileg van, de sohasem probáltam.
En is ebben a cipőben járok, nemrég előjegyeztem egy 3GS-t, vadászom hozzá a progikat.
Találtam is, ez elvileg tudja:
Intelliscreen.
"Customizable Alert Reminders - Don't forget about a missed call, unread email, unread SMS, or repeating Calendar Alerts"
itt lehet róla olvasni:
http://www.intelliborn.com/products.html
-
Ulkesh
őstag
"Az Android platformon már megvalósították a fájlküldést"
Külső fejlesztéssel, hasonló iPhone-ra is elérhető.
Az Android Marketről meg egész addig nem tiltják ezt le, amíg nem kezdenek jogdíjas zenét és filmet is árulni."Az S60-nak igen kiterjedt DRM alrendszere van"
Az iTunes-ból ma már javarészt DRM mentes tartalmat vásárolhatsz és ha választani lehet a BT fájlküldözgetés és a DRM mentes média között, akkor én az utóbbira szavaznék.
"WM-en gondolom nincs különösebb korlát a fájlküldésben."
Majd lesz, ha a MarketPlace beindul...
(Az MS-t amúgy is divat perekkel szivatni, gondolod, hogy ezt a ziccert kihagynák)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest