- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Hát sajnos sehogy sem tudtam úgy megoldani a dolgot, hogy az iphone-on maradjon, ami rajta volt és pluszban hozzáadhassak a notimról. Ha valami nincs a notin, az az iphone-on sem lehet. Most erre mi szükség azt nem értem, de egyszerűen röhej szerintem...
Nincs valami app, vagy segédprogram, amivel ez kiüthető? Mert mégiscsak nevetséges, hogy ha az ember pl nincs otthon egy hétig, akkor nem tud semmilyen zenét a készülékére tenni... Vagy teszemazt tönkremegy a gép és csak az iphone-on marad a tartalom. Ezt nem lehet backup-olni?
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Most szereztem egy 3gs készüléket.
Az eslő napok nagyon pozitív élmények után jönnek a negatívumok, amik miatt pont oczkódtam az iphone-októl...
A készülék piszkosul tetszik, az itunes-tól féltem, de rájöttem, hogy ez a zárt rendszer nagyon a készülék előnyére válik, elképesztően könnyű kezelni nincs semmi nyögvenyelős, vagy izzadságszagú része a dolognak.VISZONT. Mondja már el nekem valaki, hogy zenét, filmet hogyan tudok a meglévők mellé rakni anélkül, hogy azok elvesznének? Ugyanis a jelenlegi gépemen nincsenek azokból, amikről ráraktam... Most először próbálnék szinkronizálni zenéket, filmeket és egyszerűen nem tudom megoldani, hogy ne nulláza le a jelenlegi állományt... Szerintem én vagyok a béna és valamit elnézek, mert ennyire primitív megoldást el nem tudok képzelni. (mármint, hogy csak olyan számot tudjon adott pillanatban tárolni a telefon, amik az utolsó szinkron alatt az adott gépen voltak...
Tud erre nekem valaki megoldást mondani?
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Végre rászántam magam, hogy beruházok egy 3gs-re, már van is vevőm a mostani htc diamond-omra, ami el is megy pár nap mulva, ha minden igaz.
Hét elején akartam bemenni T-hez a telefonért (itt van a jelenlegi előfizum, az 5000-es csomag pedig ideális lenne). Viszont most olvastam, hogy jön a 4g.
Én maradok a 3gs-nél, a kérdés csak az, hogy érdemes-e várni egy hetet? Le fog menni a 3gs ára? (nem emlékszem mi volt a 3gs megjelenésekor). Illetve, ha le is megy nem 100, hogy azonnal.
Szóval szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Medence topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest