- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nviktor7
tag
válasz
tomcsi80 #622 üzenetére
Köszi
De szerintem az egész iPhone-osdi csak egy óriási parasztvakítás. A T-Mobile külön díjcsomagot csinált neki, beadták az embereknek, hogy ez a menő aztán vegyétek. Csak azért megvenni egy telefont, mert "iPhone", hülyeség. Ahogy leírtam, ez a telefon csak egy státusszimbólum.
Amúgy szerintem ezt is leírták már párszor, szóval bocs -
Ulkesh
őstag
válasz
tomcsi80 #330 üzenetére
"A lényeg, h sztem nem érdemes a kinti szolgáltatókat nézni, mert itthon sose lesz kedvező tarifád, mert le húz az összes szolgáltató!"
Mondjuk az Ikon200 lényeges jobb és olcsóbb, mint a német T-mobile Complete XS csomagja. Szóval ez a kijelentésed nem igazán állja meg a helyét.
-
tomcsi80
csendes tag
válasz
tomcsi80 #253 üzenetére
Amit igertem:
Ez volt reggel a honlapon:
IKON 200 1 évre: 107 990 Ft
2 évre: 82 990 Ft
IKON 400 1 évre: 89 990 Ft
2 évre: 47 990 Ft
IKON 600 1 évre: 69 990 Ft
2 évre: 4 990 FtNEM TUDOM, h ezek lesznek-e az árak, de ez volt a t honlapján reggel, ami kb 1 óra után le is szedtek...
Mondjuk ezek az árak barátságosak lennének...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tomcsi80 #263 üzenetére
Engem ne vegyél bele légyszives. Én kifejezetten örülök, ha egy "néni" harap. Vagy mos, főz, takarít stb.
#256) hanee: Hamár fiatalság, hamvasság! Ha személyesen látnálak, Én tutti pofátlan módon rákérdeznék, hogy how old are U?... Függetlenül attól, hogy felmérem külső adottságaidat...
Amikor voltam ügyetintézni az Árkádban, T-Point-ban, kezembevettem az első generációs iPhone-t és eléggé szoktatlan volt. Nemtudtam valahogy felfogni a külső adottságait. Engem ami nagyon megijesztett, az a vékonysága... Bennem félelem lenne, hogy eltörik vagy hasonló... De ezcsak az Én nézetem...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
tomcsi80 #249 üzenetére
Én nemnézem az étlapot. Minek? Meglátom a kiírást: " Magyar Gulyás 590.-"
Haza megyek/jövök, és tudom, hogy "igazi" magyar gulyást kapok (Tiszetelet a kivételnek), nem halászléből kutyult vmit...(Vagy vmien pörkölt alapú izé). Igaz többe kerül, de vmit vmiért.
Ha azt nézzük, már ez az egész magyar T is külföldi érdekeltség, akkor nem lehet drágább az ott feltüntetetnnél. Max devizától függhet.. .Sztem legalábbis.
Tehát érdekes lenne, a hazai T-Mobinál megkapod (pl) 155k-ért, a németeknél meg az átváltás után is jóval drágábbra jönne ki... -
- = Zk = -
félisten
válasz
tomcsi80 #246 üzenetére
pussy alatt azt értetted amit gondolok?
Mert ha igen, akkor ne fuss olyan szekér után, ami biztos, hogy nemfog felvenni. Hacsak nem a Te szekered....A többi kövtkeztetés kérdése...
ON:
Arra leszek kiváncsi, a hazai Trémobil, miként dobja a köztudatba. És persze milyen " bevezető" áron....! -
coyote55
őstag
válasz
tomcsi80 #183 üzenetére
Azért én csinálnék egy közvéleménykutatást arról, ki használja Bt-t, és ki nem...
Ezzel csak az a baj, hogy például a lányaimat nem érdekli a telefónia, ők csak használni akarják, és nem olvasnak fórumokat sem, hogy a véleményüket hangoztassák.
Még a telefon-PC kapcsolat létrehozása is problémáshiába tanítottam őket, érdeklődés hiányában feladtam.
Maradt a Bt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Path of Exile (ARPG)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Mini PC, tiny PC HP Fujitsu Esprimo i5-7500T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest