- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antosz
tag
válasz
#48138511 #2822 üzenetére
Igen. Ugyanis van a lipo akku ami lithium-polymer. Meg van a li-ion polymer. Ez két külön technológia. És most fognak bejönni az új akkuk a Lithium-silicon polymer akkuk. Vékonyabb. Nagyobb teljesítmény. Csak sajnos még elég hamar elhasználódik mert a szilícium megeszi az anód és katód elektródákat.
-
Antosz
tag
válasz
#48138511 #2818 üzenetére
Nos nem egészen így van. Igazából ezek az akkuk Lithium -ion Polymer néven futnak. Csak sokan ezt nem tudják. A 18650 - 21700 cellák lithium ion akkuk. A lapos puha felületű akkuk polymerizált technológiával készülnek. Egy lithium ion akku 3,6V általában standard feszültség. A polymer 3,7-3,8V.
-
teleahocipöm
senior tag
válasz
#48138511 #2715 üzenetére
Nekem csak az SMS-eket másolta át Huawei P30-ról Iphonra, a többit erős túlzással kín és szenvedés volt átvarázsolni. Most úgy néz ki, hogy meg van ami feltétlenül fontos és majd használat közben derül ki, mi maradt le. Azt azért már kijelenthetem, hogy androidról iphonra váltani nem olyan egyszerű.
-
fehercica
csendes tag
válasz
#48138511 #2287 üzenetére
Szia! De próbáltam,az rendben átjött,alkalmazások,névjegyzék,üzenetek,csak nekem a Viber beszélgetési előzmények,meg a WhatsApp-nak a biztonségi mentése a lényeg,abból visszaállíthatóak legyenek a beszélgetések. A beszélgetések Google Drive-ba vannak feltöltve a biztonsági másolatok a csevegéseknek pl a Viberben.
-
Antosz
tag
válasz
#48138511 #2146 üzenetére
Hát de figyelj. Ez mind az Apple fa…ága. iOS 16 esetében hibátlanul ment. Most meg ez kellett. Kénytelen vagyok az akkuavulás megóvása érdekében drasztikus lépéseket tenni. Mint pl saját kontakt, lakcím és egyéb fa….ág amit annak tartok és fogok is míg így működik csak a rendszer.
-
kelly416
veterán
válasz
#48138511 #1594 üzenetére
Igen, onnan indultunk és akkor a drive volt elfogadható alternatíva nekem. De pont ezért is írtam, hogy meg fogom nézni amiket írtál, mert nem zárkózom el attól, hogy egy kis újítással valami jobb vagy egyszerűbb legyen. Csak még nem jutottam el addig.
A google szolgáltatások egyrészt megmaradtak régebbről, másrészt olyan kell ami droid és win oldalról is kezelhető (gondolok itt a heic kiterjesztésű képekre is) mert ezen a telón is keresztül szalad némi céges ez-az. Pl. adobe scan-t szoktam használni pdf gyártásra.Meg fogom lesni amiket írtál, köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest