Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Nagyon odapakolhat a Snapdragon 8 Elite 2
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
morge
tag
Töltő csak gyári ajánlott? Vagy jó lehet az utángyártott is?
Szomszédom Samsung töltővel használta az Iphone x-et, most alaplapos lett. Lehetséges ,hogy a töltő miatt? -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1460 üzenetére
Mivel konkrétumot senki nem írt, (hardveraprón nem találtam),rendeltem onnan ahonnan jónak láttam. Médiamarkt alkalmazottakat nem finanszírozok. Használtan sem veszek 200-ért, így maradt 270-ért 1 év garanciával.
Szerintem 135ért vennél újat ,nem egyet -
morge
tag
válasz
fornettisuti #1451 üzenetére
Árukereső szerint megbízható bolt minősítést kapott, 2018 óta árulnak.
-
morge
tag
Köszönöm a hozzászólásokat!
Telodeporól lett rendelve, az ár miatt (270990ft.), és elvileg 2 év Apple garancia van rá, legalábbis telefonba ezt mondták.
Van 14 napos visszaküldés is. -
morge
tag
Sziasztok!
Lányom szeretne venni Iphone 13-at megának, árukeresőn nézegeti. Az olcsóbb helyekről is szabad venni, gyári garanciát nyújtanak ők is, vagy inkább felejtős?
Egyébként hány év jár az Iphonokra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 15%-kal jobb üzemidőt hozott egy minimális vastagodás és néhány gramm plusz tömeg. Megjött a szenzoros képstabilizátor, kisebb lett a notch, duplázódott az alap tárhely, és a tavalyi modell nyitóáránál olcsóbb is az újdonság. Ez az iPhone megéri az árát!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest