- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandrepasi
tag
Hát ez kemény... az biztos. Elhiszem hogy a gutaütés kerülget. Mondjuk az érdekes hogy az ismeretlen eredetű folyadéktól foltos a kijelző. Egy jó pár telefont szereltem már, de hogy folyadéktól foltos legyen a kijelző az nekem új. Ahhoz hogy lásd a foltot a folyadéktól közé kellene szivárognia. Ha meg közé tud szivárogni olyan helyre hogy foltot okozzon az eleve problémás. Ezek az oled kijelzők állnak pár rétegből. A rétegek közé csak úgy nem tud bejutni a folyadék. Na nem idegelni akarlak, csak leírtam a gondolataimat. Azt nem tudod milyen folyadék ment bele? Amúgy az hogy hirdeti hogy ip 68 vagy akármennyi minősítése van és első adandó alkalommal vége a telefonnak az gáz. Én nem is engedném hogy használhassák ezeket a tanusítványokat csak akkor ha életszerű körülmények között tesztelik hogy megfelelnek-e.. Ezeket a zug gsm boltokat meg felgyújtanám legszívesebben. 🤮tudnék az üzletpolitikájuktól!
-
pecccccccca
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged