- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
válasz TheBikerider #1149 üzenetére
Nálam sincsen hitbeli kérdés egyáltalán. Ez az egyetlen apple cuccom van semmi más. Én is objektív vagyok és csak leírtam, hogy nekem mik a tapasztalataim az eddigi android telefonjaimhoz képest és az erdőt is látom.
Az hogy neked nem jobb, mint írta más is teljesen felhasználó függő, rengeteg tesztet lehet nézni és mindben jobb a 11 pro max mint az XS max, de hogy nálad ez miért nem jön össze azt nem tudom.
Köszönöm véleményed! (nem támadás)
[ Szerkesztve ]
-
Fryskitt
addikt
Az Index feltalálta a iPhone 10 Pro-t (vagyis szerintük iPhone Pro 10, ami még jobb). Lehet, hogy neked is olyat kellett volna venned. Orosz, aranyból van, és Heavy Usereknek biztosan van atommeghajtású változat is.
Mondjuk a "mérhetetlen luxust idéző" kitétellel vitatkoznék, ez kb Győzikénél divat, igaz, ő meg nem tudja kifizetni, hacsak az állami köztévé és a Dikh kooprodukcióban nem indít vele új valóságshow-t.
[ Szerkesztve ]
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Tiger.
nagyúr
Nekem xs max volt, és ez a pro max sokkal jobban bírja, 2 naponta töltöm kb 7órás kijelző idővel.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!