- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Garmin topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pecccccccca #2070 üzenetére
A helyzet, hogy 11 pro megjelenés óta szinte egy hónapig használtam. Felidegesített, eladtam, vettem egy SAMU NOTE 10-zet, hibátlanul működött, semmi gondom nem volt vele, kiváló cucc fele ennyiért, de android, így eladtam, most megint egy 11 pro-t vettem és még mindig ba..akszik.
De hiányzott két hét után az ios.
Vicc.... -
Tiger.
nagyúr
válasz
pecccccccca #2067 üzenetére
Ez nekem is jelentkezett, épp telefonáltam, amikor megszólalt a naptári értesitőhang a fülembe.
-
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca #2070 üzenetére
Én se fogok. Csak mostanában frusztrál az Apple. Emlékszem az iPhone 5-re. 170e forint volt és atom stabil. Ez meg félmillió és itt szopok vele.
-
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca #2067 üzenetére
Januárig már mindenképpen várok úgyis. Meglátjuk mi lesz.
Én örülök, hogy a tied jó, kell olyan is, mert így még mindig bízom abban, hogy tudnak az Almánál azért jó telefont is csinálni. Kezdett meginogni a "hitem", amikor azt látom, hogy egy csúcs Samsung ugyanezzel az előfizetéssel, ami nekem van, szinte a felébe kerül. -
Fryskitt
addikt
válasz
pecccccccca #2065 üzenetére
Lehet az lesz, de nincs egy hónapos. Na jó, kb annyi. És ha megy akkor megint két hétig nincs telefon, ezt is unom. Ne már egy félmilliós cucctól. És ne már a prémium Apple szolgáltatásból. A szervizeknek egy kib. darab cseretelefonjuk sincs. Vegyek még egy iPhone-t amíg szerelik a zsír új cuccot? Vagyis inkább amíg két hét alatt kitalálják hogy adnak egy újat. Pontosabban egy refurbished szart, ami jó eséllyel majd egy másik hibát produkál. Lásd a 6S sztorim. Ezért mondom, hogy a hócipőm tele.
Amúgy a fent leírt hibákat már mind írta valaki. A fényerőt többen is. Csak nálam úgy tűnik egyszerre van meg minden hiba. -
válasz
pecccccccca #2049 üzenetére
Bocs a rossz linkért, így legalább nem derül ki, hogy én lightning-hdmi átalakítót linkeltem
Elnéztem hogy melyik topik. Ebben sajnos semmi tapasztalatom nincs.
-
válasz
pecccccccca #2047 üzenetére
Megoldható, van lightning-video átalakító. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #2039 üzenetére
Az Xbox One-nál tudok ilyesmiről, hogy a széria eleji kontrollerek nem teljesen jók, a DualShock 4-est nem tudom. Nem kizárt, hogy abból is csak a későbbiek működnek együtt.
Nekem van itthon mindkettő, de csak pár hónaposak, ezek tökéletesen kompatibilisek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #2037 üzenetére
Mindkettővel.
-
Tomace91
senior tag
válasz
pecccccccca #2032 üzenetére
Akkor gondolom ezt egy teljes gyalulás sem oldaná meg, főleg ha csinálnék restore-t is.
-
Tomace91
senior tag
válasz
pecccccccca #2030 üzenetére
Az a baj, hogy nekem pl. a munkahelyemen nem használható egyáltalán a mobilnetem amióta a 11 Pro Max van, előtte pedig nem is használtam a céges WiFi-t a Xiaomival sosem. Pontosan ez a jelenség van nekem is, hogy full a térerő mégis idő túllépés miatt sosem tölt be semmit, nem tudok reagálni senkinek sehol (viber, messenger, imessage, whatsapp, stb.). Valamelyik nap visszavittem a 2016-os Xiaomit kivettem a céges kártyámat beleraktam és minden ment flottul, vissza a kártyát iPhone-ba és megint semmi sehol.
-
Tomace91
senior tag
válasz
pecccccccca #2011 üzenetére
Mikor dolgozok szóval hézköznapokon nagyjából 50-60%-ra szokott lemerülni mire hazaérek, reggel mikor felkelk felrakom töltőre, aztán mielőtt megyek dolgozni leveszem ez nagyjából 1 órányi töltést jelent enyi idő alatt attól függően tölti fel 100%-ra hogy mennyire volt lemrülve, de általában nem szokta elérni, hanem 90-99% között megáll. Kocsiban mikor jövök dolgozni és megyek haza mindig megy a waze és a spotify de nem töltöm a telefont mert nincs rá szükség. Hétvégén meg csak 1 alkalommal kell töltenem miután pénteken reggel töltöttem és dolgoztam, legközelebb meg hétfőn/kedden reggel van töltve attól függően, hogy hogyan volt használva a hétvégén.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #1964 üzenetére
Kíváncsi vagyok. Ha megjavul (nyilván ez lesz) az gáz, ha nem javul meg az is gáz.
Szóval, ne kelljen már egy fél millás kütyün visszaállítást csinálni, mert a háttérben "beakad" valami. Mint, pl Nálad ez. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #1961 üzenetére
Erre nincs is állítási lehetőség.
Vagy ott kellene lennie egy ki-be kapcsolónak, hogy beszélgetés közben az értesítések olyanok legyenek, mintha nem beszélnél? :-D
Jah, szerintem is húzd újra... -
Dzsuri89
őstag
válasz
pecccccccca #1961 üzenetére
iTunes-szal húzd újra az egész telót és állítsd be újként. Minden szoftveres hibát ki lehet küszöbölni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
pecccccccca #1959 üzenetére
Ott valami "gáz" van, telefonálás közben (alapból) semmilyen értesítés nem visít a fülbe, illetve nem visíthat. Nálam, egy alig hallható, de azért pont hallható apró "klikk" hang van és rezzen egyet.
-
tboldi
nagyúr
válasz
pecccccccca #1875 üzenetére
Vagy megfogod a villogó kurzort és odahúzod, ahova akarod, vagy nyomva tartod a szóközt, és kvázi trackpadként használod.
-
Serpiko
addikt
válasz
pecccccccca #1827 üzenetére
Grat hozzá! Üdv a klubban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Escape from Tarkov
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpársportok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged