- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én egy kicsit viccesnek tartom,amikor az apple fehasználók jórésze filléreskedésnek titulálja azt,hogy ha nem gyári apple termékeket veszel a telódhoz.
Van egy halom Blitzwolf kábelem és töltőm,legtöbbje már 2-3 éves,tökéletesen müködnek.A Blitzwolf,Anker,Baseus nem gyárt szar cuccokat,nagyon nem a szar kínai kategória.
Ha van megbízható,már bizonyított márka olcsóbban,akkor minek kiadni 3x annyit egy másikért,csak azért mert azt az Apple gyártja.Ez nem filléreskedés,csak ésszerű gondolkodás szerintem.
Egy 3000ftos Bw töltő is ugyan úgy és ugyanolyan megbízhatóan tölt,mint pl egy drágább belkin.
Én pl egy Baseus mini szivagyújtós töltőt (usb A és Type c is van rajta) rendeltem,Baseus szövetborításos Typec-lightning kábellel,Baseus telefontartóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest