- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Készül a ROG Phone 9 FE
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült közben a Media Marktban beváltatni egy bőr tokra ami még akciós is volt. Na ezzel viszont teljesen rendben van a telefon. Az a műanyag borzalom amúgy alig akart lejönni a telefonról de sikerült leszedni.
Na de hogy a telefonról is beszéljek. A kamerája nekem nagyon elnyerte a tetszésemet. A 8 Plusra sem nagyon volt panaszom ilyen téren de ez nagyon jó. Főleg amikor már a sötétedik is elég sokat kilehet hozni belőle.
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Közben ma kicsit megnéztem közelebbről is ezt a rosszul illeszkedő átlátszó tokot.
Az nem lehet hogy az iGlass 3D is bekavar neki hogy nem illeszkedik jól? Mert lámpa alatt nézve mintha jó sok hely lenne a tok széle is a telefon széle között leszámítva a felső szélét.
Mondjuk holnap szerintem benézek egy iCentre üzletbe hátha sikerül valamit találni. Mert ez így bosszantó dolog. -
0843
csendes tag
Köszi a választ mindenkinek.
Akkor most első körben megvárom mit lép a MediaMarkt a panaszomra hogy visszavinném vagy cserélném sima szilikonra. Aztán ha más nem "jól" árasítva megpróbálom eladni valami jófogás féle helyen ahol még fél hízóra is cserélnék. Na de remélem rugalmasak lesznek mert azért egy ilyen telefon után nem jó móka szórni a majdnem 20 ezreket.
Mondjuk persze mindig munkaszüneti nap vagy hétvége előtt van valami.Még egy kérdés. Ti rajtahagynátok ezt a kemény átlátszót vagy levennétek? Nem tudom árthat-e a telefonnak. Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
0843
csendes tag
Fura amúgy ez mert a videókon meg minden tök jónak tűnnek ezek az Apple tokok. Ráadásul mindenhol kifinomultnak meg jól illeszkedőnek meg minden másnak írják le a tesztekben. Aztán mikor felrakom meg alig megy rá a telefonra és alig tudom benyomni a gombot.
Na de akkor kíváncsiságból. Ki milyen tokot ajánlana 11 Pro Max-ra?
-
0843
csendes tag
válasz TheBikerider #1117 üzenetére
Köszi a segítséget. Akkor szerinted nem hajtanak el? Mondjuk nekem az is jó ha kicserélik bár ma csak átlátszó volt náluk és az a vicc hogy tetszett is előtte. Bár most írtam az üzletvezetőnek aki rakott félre az iphoneból ameddig odaértünk.
Amúgy egy kérdés neked vagy másnak.
A sima színes szilikon tokok mennyire kemények és merevek? Mert ez kb mint a műanyag csak nem kemény borítással.
-
0843
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült beszereznem a 11 Pro Maxot viszont amit vettem hozzá gyári átlátszó apple tok na az nem igazán jön be. Nagyon kemény és alig bírtam rátenni a telefonra is. Már már attól féltem hogy felszedi az iglasst.
Ki mit tapasztalt ilyen tokkal kapcsolatban?
Mert én azon vagyok hogy visszacseréltetném a media marktban már ha lenne rá mód. Mert egyszerűen pl. a gombok alig használhatók annyira merev. Pedig mielőtt a telefont belepréseltem volna nem tűnt gázosnak. -
0843
csendes tag
Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem hozzátok ha már még egy ideig várnom kell a Pro Maxomra. Hiszen az istlynál nincs még részletre az icentre pedig kamat nélkül nem adja.
Az iglasst már megrendeltem viszont a tokok terén nem tudom hogy döntsek.
Mit gondoltok megéri az apple gyári átlátszó tok? (most azt hagyjuk hogy kínából hányat lehet rendelni ) Mert elsőre itskins tokot néztem volna ki viszont azt nem nagyon kapni az országban. Így az átlátszó apple tok jónak tűnne csak kíváncsi vagyok aki használ olyat aszerint megéri-e az árát.
Mondjuk én még kicsit attól is tartok mennyire lesz nehéz megszokni hogy nincs home gomb. Bár biztos nem nehezebb mint amennyire frusztráló a forgalmazók rugalmatlansága és a folyamatos készlethiány. -
0843
csendes tag
Hát hiába írtok bármit én marad 8 Plus után a Pro Maxnál amint megtudom venni végre valamelyik forgalmazónál.
Vicces ez a 11 erőltetés is de persze aki akarja vegye azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!