- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
jonnyjoker01 #121 üzenetére
Sztem sem a technikai oldalon, hanem a piacin van az eb elföldelve.
-
Somatom
veterán
válasz
fogtunder #90 üzenetére
Talán az is közrejátszott, hogy már korábban elmentem Samu irányba. Teló, TV, így most adta magát a tab. Tetszik a Samsung innováció, ökoszisztéma. Pl. az alap Android nem ad lehetőséget arra, hogy a tabon kezeljem a telós hívásokat. A Samsung viszont igen. Úgy tudom, hogy iPhone és iPad között is van ilyen lehetőség.
-
Somatom
veterán
válasz
Essentials #88 üzenetére
Mert sok helyen olvastam iPad dícséretet és amikor kinyírtam a legutóbbi tabomat, akkor gondoltam, teszek egy kitérőt. De, a hozzáértők lebeszéltek róla, így maradt a Samu. De, ezzel sem vagyok maradéktalanul elégedett. Vannak szoftveres hiányosságok.
-
Somatom
veterán
válasz
PavelVagyok #67 üzenetére
Egy darabig valóban nem tartom valószínűnek a platformváltást, mert pár órája vettem egy Samu Tab S7+ -t. De, egy eszköz/rendszer hiányosságairól diskurálni sztem nem trollkodás. Előzőleg érdeklődtem az iPad topikban a lehetőségekről, de azt tanácsolták, hogy a vázolt elvárásaimmal felejtsem el az IOS vonalat.
-
Somatom
veterán
válasz
PavelVagyok #61 üzenetére
Az nem célom, hogy megszivassam őket. Csak az, hogy magamat ne szivassam meg.
-
Somatom
veterán
válasz
thiclyoon #57 üzenetére
Maximálisan egyetértek. Ha már csinálnak egy ilyen gépet, akkor csinálják meg rendesen! Értsd: fusson rajta az az OS, ami ugyanilyen erős hardveren képes futtatni ezeknek az alkalmazásoknak a teljes verzióit. Egy "talán majdért" nem fizetnék ennyi pénzt egy ilyen hardverért.
-
Somatom
veterán
Hogyhogy nincs mivel megfingatni? HDMI -n ki kell tolni a képet monitorra, aktiválni a többablakos módot és pár erőforrásigényes alkalmazást futtatni párhuzamosan, külön ablakokban. A Samu tabok is a DEX -től nyögnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest