- Apple Watch
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
Desktop verzió alatt a szoftverek olyan verzióját értem (pongyola megfogalmazás következik, ne hivatkozzon erre senki
), amit monitor - egér (touchpad) - billentyűzet kombóra terveztek. Pl. a “normál” photoshop, vagy final cut. Ezeknek (mármint a desktop appokon belül a heavy appoknak, amiről szólt a kérdésed) tudtommal vagy nincs, vagy csak korlátozottan működő mobil megoldása van (iOS-re, iPadOS-re). Ha én ezeket a szoftvereket munkára használom, akkor elvárom hogy pl. egy macbook -> ipad váltás miatt a munkám menetéből a lehető legkevesebb változzon meg. Ezt én egyelőre a fenti két program esetén nem látom biztosítottnak (ha azóta kijött új verzió, akkor majd ránézek), így nem tartom valódi opciónak munkára ezt a tabletet - hiába van meg hozzá az ereje. A szoftverek majd felnőnek hozzá, akkor más lesz persze. És emiatt gondolom, hogy nem éri meg ezen tesztelni 8 heavy appot, mert aki munkára használná, az az én elméletem szerint nem fogja, xy hobbifotós meg azért nem fog csomó heavy appot használni mert nem az a célja, így én nem tartom ezt közel sem valós felhasználásnak (biztos van, aki így fogja használni, de ezek alapján én nem tenném). </szigorúan személyes vélemény vége>
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Házimozi haladó szinten
- Videó stream letöltése
- Projektor topic
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest