- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
#54625216 #150 üzenetére
"Én arra tippelek, hogy mivel a macOS-en már futnak az iPadOS szoftverek, idővel kiadnak egy olyan API-t, ami lehetővé teszi, hogy egy szoftvert tabletre és desktopra is egyaránt optimalizálják, hogy az alkalmazás fejlesztőknek ne kelljen két külön szoftver kategóriát futtatniuk."
Szerintem a Mac Catalystre gondolsz, illetve a SwiftUI-ra. Előbbi "Native Mac apps built with Mac Catalyst can share code with your iPad apps, and you can add more features just for Mac.", utóbbi pedig "Native on All Apple Platforms." A lehetőség adott, lehet gyártani tvOS - watchOS, macOS, iPadOS és iOS "crossplatform" appokat, egyelőre inkább a fejlesztők nem használják ki, lásd pl. a FB messenger, vagy Google appokat, melyeket explicit megtiltotta a gyártó, hogy macen fussanak.
-
Divinity
őstag
válasz
#54625216 #150 üzenetére
“Én arra tippelek, hogy mivel a macOS-en már futnak az iPadOS szoftverek, idővel kiadnak egy olyan API-t, ami lehetővé teszi, hogy egy szoftvert tabletre és desktopra is egyaránt optimalizálják, hogy az alkalmazás fejlesztőknek ne kelljen két külön szoftver kategóriát futtatniuk.”
Ilyen irányba hamarabb váltana az Apple valami macOS forkra iPad vonalon mint magukat és a külsős fejlesztőket is szivassák. Szerintem egy pár évig biztosan nem lesz nagy változás, majd ha teljesen leépítették az Intelt akkor talán lesz közelítés az iPad és mac irányba de ez is egy erős talán hisz nekik jobban megéri két mint csak egy eszközt eladni, pláne, hogy az iPad-ek kapudrogként szolgálnak az Apple ökoszisztémába -
-
hallador
addikt
válasz
#54625216 #131 üzenetére
Az hagyján, hogy én, mert én elvagyok anélkül, de az ipar annyira nincs. (Nekem erre van másik gépem, ami erre alkalmasabb.)
Ha nem is olvasod el a cikket, elég szakmai, és érdekes is, de csak a kommenteket olvasd el. Igen nagyon sokan, és nem én, aki most tanulja, hanem Ős mac-esek, és USA, Kanada vonalon. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- LED világítás a lakásban
- Milyen program, ami...?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPad topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest