Hirdetés
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
üzenetére
"Én arra tippelek, hogy mivel a macOS-en már futnak az iPadOS szoftverek, idővel kiadnak egy olyan API-t, ami lehetővé teszi, hogy egy szoftvert tabletre és desktopra is egyaránt optimalizálják, hogy az alkalmazás fejlesztőknek ne kelljen két külön szoftver kategóriát futtatniuk."
Szerintem a Mac Catalystre gondolsz, illetve a SwiftUI-ra. Előbbi "Native Mac apps built with Mac Catalyst can share code with your iPad apps, and you can add more features just for Mac.", utóbbi pedig "Native on All Apple Platforms." A lehetőség adott, lehet gyártani tvOS - watchOS, macOS, iPadOS és iOS "crossplatform" appokat, egyelőre inkább a fejlesztők nem használják ki, lásd pl. a FB messenger, vagy Google appokat, melyeket explicit megtiltotta a gyártó, hogy macen fussanak.
-
Divinity
őstag
válasz
üzenetére
“Én arra tippelek, hogy mivel a macOS-en már futnak az iPadOS szoftverek, idővel kiadnak egy olyan API-t, ami lehetővé teszi, hogy egy szoftvert tabletre és desktopra is egyaránt optimalizálják, hogy az alkalmazás fejlesztőknek ne kelljen két külön szoftver kategóriát futtatniuk.”
Ilyen irányba hamarabb váltana az Apple valami macOS forkra iPad vonalon mint magukat és a külsős fejlesztőket is szivassák. Szerintem egy pár évig biztosan nem lesz nagy változás, majd ha teljesen leépítették az Intelt akkor talán lesz közelítés az iPad és mac irányba de ez is egy erős talán hisz nekik jobban megéri két mint csak egy eszközt eladni, pláne, hogy az iPad-ek kapudrogként szolgálnak az Apple ökoszisztémába -
-
hallador
addikt
válasz
üzenetére
Az hagyján, hogy én, mert én elvagyok anélkül, de az ipar annyira nincs. (Nekem erre van másik gépem, ami erre alkalmasabb.)
Ha nem is olvasod el a cikket, elég szakmai, és érdekes is, de csak a kommenteket olvasd el. Igen nagyon sokan, és nem én, aki most tanulja, hanem Ős mac-esek, és USA, Kanada vonalon. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Milyen NAS-t vegyek?
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Robotporszívók
- Milyen SSD-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy TAB S9 5G/LTE 8GB/128GB, Állapot- Mintha új lenne, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy Tab S10 Plus 256GB 2027.11.03. gyártói jótállás+Dexnor billentyűzet
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- Eladó Microsoft Surface Pro 9 i7 16GB ram 2TB ssd + Microsoft Surface Dock 2
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
jól összefoglaltad