Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Noukoum
veterán
válasz
thiclyoon #57 üzenetére
Mióta kijött az első ipad pro azóta várjuk ezeket a teljes szoftvereket, talán az m1 miatt végre eljutunk idáig. De elég nagy szemétség hogy az elmúlt években folyamatosan ez volt a hype meg az ígéret (még ha konkrétan nem tudom hogy az Apple személyesen tett-e bárminemű kijelentést ami nem valósult még meg), aztán azóta sokan már kétszer is lecserélték a pro-jukat.
Amit tud az ipad pro azt nagyon jól tudja, ellenben szerintem még mindig alkalmatlan nagyon sokféle munkára. Persze ez csak az én véleményem, de érdekes módon hiába vannak egészen jó szoftverek ipadre amikor komolyabb munkáról van szó mindenki macen/windowson végzi el. Pedig papíron sokkal erősebb (volt eddig) az ipad pro pl. egy macbook pronál. Biztos véletlen. -
Noukoum
veterán
A magyar árat köszönd a világbajnok áfának, a gyenge forintnak valamint az Apple európai árpolitikájának. Egyébként igen, régen talán olcsóbb volt cserébe 1-2 év alatt elavult a vas. Csak a tabletnél maradva az iPad pro 2018 a mai napig egy abszolút high end eszköznek számít, több mint 2 és fél éve jelent meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Ipad 10.generáció
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest