- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz
#54625216 #131 üzenetére
Az hagyján, hogy én, mert én elvagyok anélkül, de az ipar annyira nincs. (Nekem erre van másik gépem, ami erre alkalmasabb.)
Ha nem is olvasod el a cikket, elég szakmai, és érdekes is, de csak a kommenteket olvasd el. Igen nagyon sokan, és nem én, aki most tanulja, hanem Ős mac-esek, és USA, Kanada vonalon. [link] -
hallador
addikt
válasz
moleculez #129 üzenetére
Valahol igazad van. De érdekel, és meg akarom tanulni. Én elismerem, hogy nem vagyok Mac fan, de amit az Apple letett az asztalra az tetszik. Szóval remélem én is megtanulom rendesen használni egy ilyen gépet, a Linux, és a Windows már megy, A mac maradt ki az életemből, ezért van Mac-em. A másik, hogy azért az operációs rendszer is érdekel, meg a hardver felépítése is, amit fel tudtam volna tenni egy VMware Workstationre es, de az azért nem olyan, meg azért ez az üzemidő elég jó, bár Rosettával, meg a többivel nem hozza ezt, de amúgy jó eszköz az Ipad Pro, és a Macbook is. Hát ennyi,
Amúgy egyetértünk valahol mélyen. -
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #123 üzenetére
Munka szempontjából amúgy? Igen én is kaptam hozzá o365 1 éves előfizetést. de az iWork nekem elég, majd Libreoffice kerül rá...
Amúgy pedig igen, ha munkára használsz valamit, akkor hiányozni fognak rá a megelelő programok. Mert hát játszani k...rv@ drága. Nekem mint befektetés megérte, de ha pl System adminisztrációja használom, röpke pár óra volt ameddig össze kellett vadászni azokat a szoftvereket, amiket úgy az iparban használnak, már amelyik megvan rá, de tudom, nálatok trollországban mindenre is mást használnak, mint amit a világon bárhol. Szóval ja ezt a cuccot a Rosetta2, brew, és port menti meg nem az M1 jelen pillanatban még.
Pár év múlva nyilván lesz rá minden, de most még nincs.
Azért ez nagyon vicces, hogy te magyarázol arról, bárki panaszkodik arról. hogy még kompatibilitási probléma van vele, mert hát ha Te ezeket nem használod akkor senki...Ember Te normális vagy?
-
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #116 üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, újból, mert a munkámhoz szükségem van rá, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit....
Ja hát még szerencse, hogy van rá brew, meg port, mert nélküle elég sok minden hiányos lenne, amúgy meg szeretem az okoskodó embereket, mert ha szerinted nekem nincs, akkor aztán nincs.... Ember nem baj, ilyenekkel jössz elő, csak legalább ne ilyen aljas módszerekkel jönnél elő....Volt már Mac-em évekkel ezelőtt, de most magamnak is vettem egyet.
Tudod az a szomorú, hogy ennyire primitív módszerekkel próbálsz érvelni. Gondolom, hogy most bizonyítottam, hogy van nem kérsz bocsánatot, mert Árpád népe nem tágít. Hiába kár volt ide beírni, mert annyi fanatikus van itt, hogy vitya szektája innen veszi a kiképzőket.... -
hallador
addikt
válasz
PavelVagyok #116 üzenetére
De van. pl: Milyen x86-os program futtatható rajta, mondjuk Notepad++, esetleg TypeII Virtualizáció, ami nem 100 $, vagy x86-os Windows-t lehet rajta futtatni, Linuxot?
Amire én használom most, az tudod mi?
Meg szeretném tanulni a Mac-et, és ami sztem elég jó, hogy passzív a hűtése. Az, hogy szerinted nekem milyen gépem van az meg abból is jól látszódik, hogy szerinted minden is van rá, csak a fentiek nincsenek... Na erről ennyit....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Minecraft
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- OpenWRT topic
- Blood Message - Egy újabb akció-kalandjáték Kínából
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest