Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
válasz
moleculez
üzenetére
Hiába züllesztette a Lenovo egy igazi fostaligává a T szériás Thinkpadeket, soha nem cserélném be munkára az Airemmel, mert nem úgy van ki alakítva az IT környezet a cégnél és tudom, hogy szopás lenne.
És ettől még nem lesz igaz az, amit ír, hogy kb semmi sincs rá. Ha Windows programok kellenek, akkor windowsos laptopot kell venni és nem azon sírni, hogy miért nincsenek M1-re, mert ennek egy fikarcnyi értelme sincs. Őszintén szólva én is jobban örültem volna, ha a MS kihoz egy értelmes ARM Windowst, meg valaki csinál alá egy hasonló gépet, csak ugye ez nem történt meg és ahogy elnézem, egy darabig nem is fog. -
hallador
addikt
válasz
moleculez
üzenetére
Valahol igazad van. De érdekel, és meg akarom tanulni. Én elismerem, hogy nem vagyok Mac fan, de amit az Apple letett az asztalra az tetszik. Szóval remélem én is megtanulom rendesen használni egy ilyen gépet, a Linux, és a Windows már megy, A mac maradt ki az életemből, ezért van Mac-em. A másik, hogy azért az operációs rendszer is érdekel, meg a hardver felépítése is, amit fel tudtam volna tenni egy VMware Workstationre es, de az azért nem olyan, meg azért ez az üzemidő elég jó, bár Rosettával, meg a többivel nem hozza ezt, de amúgy jó eszköz az Ipad Pro, és a Macbook is. Hát ennyi,
Amúgy egyetértünk valahol mélyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Természetből eredő gyökerekhez tér vissza a Keychron
- Nyaralás topik
- Xbox Series X|S
- Milyen routert?
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Steam topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)