- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
collecting #104 üzenetére
Azért mert te teljesen ésszerűtlenül veszel termékeket, még nem ennek kéne a normának lennie.
Pl. lásd a teszt tárgyát: a teszt azt ecseteli, hogy ez egy átlagfelhasználónak milyen jó.
Miközben átlagfelhasználó vegyen nyugodtan iPad Airt, mert az Apple azt szánta neki. Ez egy Pro eszköz, olyan képességekkel, amiket az átlagfelhasználók 90%-a nem fog kihasználni. Viszont egy már eleve Apple készülékekkel dolgozó grafikus, fotós, vagy videós szakembernek egy nagyon kézreálló eszköz lesz. Értem, hogy sokan megtehetik, hogy ennyit elverjenek tabletre (igazából én is), de szerintem nem nehéz belátni, hogy ez irdatlan nagy luxus és pazarlás, mert a harmada ennyibe kerülő sima iPadtől is ugyanezt kapnák az ilyen emberek. -
pengwin
addikt
valójában a gyengébb MacBookok kiváltására szánt kütyü, ami átlagfelhasználók elsődleges gépe akar lenni, és némi munkára is befogható
kontra:
399 ezer forint a 12,9 hüvelykes kijelzővel szerelt iPad Pro nyitóára, ennyi pénzért egy 128 GB-os modellt vihetünk haza, kizárólag Wi-Fi opcióval. [...] a csomagra újfent elköltünk körülbelül 150 ezret
Na most ehhez se billentyűzet, se semmi periféria nem jár alapból, és átlagfelhasználó kezében minden extra sallanggal együtt is egy minimum 400 ezres kvarcjáték lesz.
Ez munkára, profiknak való, akik ki tudják használni a grafikus képességeit a nyomásérzékeny kijelzővel és profi alkalmazásokkal.
Igen, én is tudom, hogy az átlagfelhasználók fognak belőle többet venni, de nekik a lifestyle marketing adja el ezt a terméket, nem a praktikum. Én nagyon elkeserítőnek találom, hogy az emberek nagy része már semennyire sem akar érteni az informatikához, és bezárja magát a mobilrendszerek korlátai közé azért, mert ezek elég csili-vilik és megy rajtuk a fész. Cserébe semmi kontrollod nincs a rendszered és az adataid fölött, és azt csinálhatsz, amit a gyártó enged.Azt már csak mellékesen jegyzem meg, hogy aki egy ilyet tud cipelni minden sallanggal, az egy MBA-t is elbír. Ne legyünk már ennyire csökevényesek, hogy már egy 1,3 kg-os laptopot se bírunk el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Monitor hiba topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- iPad Air - 16 GB
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest