- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kampó
senior tag
válasz
SkyLine3000 #40 üzenetére
- jó a szó tesó.
-
Kampó
senior tag
" A külső monitor ugyanúgy megmaradhat mellette." - ez stimmt de akkor ugyan úgy az asztalnál ülsz mintha desktop pc-d lenne...
és ennek az árából lazán kijön egy használható pc- ami szoftveresen támogatottabb nincs "lekorlátozva"... Mert az iOS azért NEM macOS.... mégis csak egy mobil oprendszer.
A Surface más tészta az Windows 10... -
Kampó
senior tag
Ezt a munkára is jó lehet.. egy tabletnél sosem fogom érteni... Videót vágni 10-13 colon nem lehet nagy élmény, meg akármilyen grafikai programmal rajzolni szerkeszteni sem hiszem hogy nyerő... (corelban szoktam ezt azt csinálni a 27 col sem mindig elég) Illetve valami 3d-s modellt renderelni meg kevés a hardvere gondolom ide ugye kellene is a "vas"..... Akkor a MUNKA mit is takar?? email-ezni ?? Doksikat pdf-ek.t olvasgatni szerkesztgetni... ??? (ezekre felesleges 500-600e ft ért holmit venni...... Komolyan kérdezem. Én a Tabletek helyét-létjogosultságát a piacon, kérdőjelezem meg úgy általában... Egyfajta média központként stimmelne a dolog, zenét hallgatni videót nézni nettezgetni kanapén heverészve... de ugye erre sem ennyiért venne szerintem az ember céleszközt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest