- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem, mert leülhetsz, de megvan a lehetőséged arra, hogy ne kelljen.
Nem lehet egy gép egyszerre ultrahordozható (13" alatti) és nagykijelzős (17" feletti). Pont azért jó, hogy van egy használható kis kijlezője, ha bárhol vagy, de mindenhol máshol tudsz monitorozni, ha olyan a munkád.
De azthisztem most pont ugyanarról beszéltünk.
A kulcskérdés, hogy teljesítményben elég-e. Ha nem, akkor marad az asztali, vagy a komolyabb laptop
-
Szerintem még nem próbáltál Surface Pro/Bookkal dolgozni. A külső monitor ugyanúgy megmaradhat mellette.
De pl. Dell 5290 + eGPU-val már grafikailag sem vagy akkora hátrányban (már csak cpu bottleneck max).
HA jóval erősebb proci kell, akkor nem tablettel fogod megoldani a dolgaidat, de az a létjogosultsága, hogy több eszköz helyett 1eszközzel is meg tudod oldani minden feladatodat és a munka végeztével csak leszeded a billentyűzetet/gpu-t, stb. és tabletként kényelmesebben tudsz tartalmat fogyasztani.
Én évek óta Surface-szel dolgozom, mivel nekem elég a mostani csúcs U széria teljesítménye. Milliószor kényelmesebb, mint amikor még laptop IS, asztali IS, tablet IS volt. Vagy akár csak valamelyik 2 a 3-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest