- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Totheground #677 üzenetére
"Csak vagyunk páran, akiknek böki a szemét ez a fajta leírás, ugynis anno nem egyszer olyan kontextusban került elő, hogy mocskosszemétszarapple, 1 az 1-hez váltja a dollárt, csak hogy többet keressen rajtunk."
Na ja! Ilyen kontextusban persze baromság, de nem a síkhülyékhez kell igazítani a beszélgetés színvonalát. És attól még, évek óta működik ez a módszer, hogy ha az USA-ban megjelenik egy árú, akkor annak a dollár értékét euróba számolva nagyjából megkapjuk a várható hazai árát....
-
justaview
senior tag
válasz
Totheground #606 üzenetére
Akinek nem inge, ne vegye magára. Mellesleg olvasd el még egyszer. Nem az van oda írva, hogy minden alma tulajdonos fanatikus + az sem, hogy a Samsung jobb, mint az Apple.
Nem is az iPhone-on, vagy az iPad-en van a hangsúly. Az LCD technológiának meg vannak számlálva a napjai, a kérdés csak az, hogy üzletileg mikor éri meg a csere a LED-re. És ezt nem befolyásolja az általad említett és szerinted "túlszaturáltra" beállított S2. Ez kijelző technológiák csatája, nem Apple vs Samsung kérdés. Az iPad 4-ben lehet, hogy már Samsung kijelző lesz, na és akkor? Az Apple-nek amúgy is a kütyük mögött lévő komplex szolgáltatás az erőssége, az egész üzletpolitikája erre épül, ahogy az Amazonnak is.
Egyébként szerencsére nem vagyok semmilyen tábor tagja, simán megveszek egy Sony, Samsung, LG, vagy akár Apple készüléket, vagy szolgáltatást, ha az igényeimet kiszolgálja és ár érték arányban nekem megfelelő. Ezért, ha úgy is érezted, hogy támadás ért az ellentáborból, nem így volt.
-
Xero
nagyúr
válasz
Totheground #184 üzenetére
A második telefonom még mindig egy 6310i, bár szívem szerint tartanék egy harmadikat Ericsson T68 vagy Sony J70 formájában. Vannak azok a régi nosztalgikus dolgok, amik még most is örömmel töltenek fel, ha birtokolhatom őket. Sajnálom is, hogy kidobáltam/elkotortam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Pavilon F series 17'3 Hd+,Amd 6410 4/4 mag,R3 Radeon,8Gb Ram,500Gb hdd, gyári töltő
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- új aktiválatlan MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 1TB SSD 64GB Apple silver ezüst
- Lenovo legion 5 Pro
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest