Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabosasito
aktív tag
Sziasztok feltöltés után nekem csak 99 % -ot mutat nem jelzi a 100 %-ot. Másnál is ilyen? 8.1.1 rendszer.
-
milszab
senior tag
Meg van osztva mondjuk a sz.gépemen egy mappa amiben vannak videók képek. Ezt egy másik számítógépről ugye szépen látom hogy mik vannak benne, és le tudom játszani őket. Nah most valami ilyesmi kellene. Mer van pl az Infuse videolejátszó vagy az IfileExplorer Pro, ami látja a megosztott dolgaimat, de csak úgy tudják lejátszani ha letöltik a tab-ra. Sőt mondjuk képeknél is csak file nevet meg egy ikont látok, magát a képet mondjuk piciben nem. Vagy ilyen nem is létezik?

-
GGMPC
őstag
válasz
milszab
üzenetére
Nem egeszen ertem a kerdest, de ha jol ertem, akkor ez a valaszom:
Az ilyen jellegu dolgokat az BOX-ba toltom/szinkronizalom (legyen az kep, video, zene) es onnan ugy jatszom le, nezem meg, hogy nincs az eszkozomon az adott fajl!
A box applikacio a ma mukodo szinte minden platformra elerheto/letoltheto es messzemenoleg a legjobb, legmegbizhatob illetve legfelhasznalobaratabb szolgaltatas.
Go 4 it!

-
GGMPC
őstag
-
Teszla_
senior tag
Most voltam szemre vételezni az iPad minit, de egyelőre még nem vettem meg. Külsőre nagyon tetszik, a kijelző alacsony felbontása sem bántotta a szemem, de holnapig még érlelnem kell a dolgot.
Elvileg iOS 7.0-val hirdetik, de a bemutató darabon már a 8.1 futott. Ezzel a szoftverrel mik a tapasztalatok? A beállítások között picit döcögött néha, de összességében hozta az i5 szintjét, amin 6.1.4-et használok. Természetesen programokat nem tudtam kipróbálni rajta, viszont az 512Mb RAM (papíron) egy kicsit karcsúnak tűnik. Az i5 1Gb-ja is az néha használat közben. -
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
A véleményetekte lennék kíváncsi, hogy egy LG G pad 8.3-at megérné-e lecserélni egy első generációs iPad minire. Mivel az utóbbi most 60k lenne a Media Marktban és alapvetően jobban szeretem az iOS-t, mint a droidot (iPhone 5-öt használok még).
Esetleg vegyek egyet, próbáljam ki és max, ha nem válik be, eladom minimális bukóval? -
rekop
senior tag
Sziasztok! Szeretnék egy mini-t, és most 60eFt a Media-ban a wifis változat.
Érdemes még ilyet megvenni? Igazából netre lenne használva, esetleg facetime video, skype ilyenek, semmi játék. Igazából úgy is kérdezhetném, hogy megér-e 60k-t ez az eszköz? -
GGMPC
őstag
A nagy váltásokat én is gépen tolom, de most nem volt hangulatom, így tegnapelött a 2db 4S és 2 db iPad Mini javító frissítését letoltam wifi-n.
De ma este ezért a cselekedetemért megkorbácsolom magam!

Jajjj - tudom màr!!! Aznap este a gépek az OSX frissítéssel szüttyögtek...

-
Dzsabba
aktív tag
Egy force restart-al sikerült életre kelteni és eddig minden rendben.
Köszönöm a segítségedet.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Most frissítem 8.1-re.Körülbelül mennyi ideig kell hogy tartson?
-
bbuffy
senior tag
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Clean install volt?
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Legújabb fent és semmi probléma, nekem rendesen megy vele egyszer sem dobott ki
-
milszab
senior tag
Nálam is tökéletesen működik vele...
-
bbuffy
senior tag
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Fura nãlunk pont a8.1 től javult meg a mini 1.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Néha a kezembe kerül egy iPad2 iOS8.1-gyel, háát ha a sajátom lenne, már biztos kivágtam volna már az ablakon.
Ez a hardver ezzel a szoftverrel ennyit tud, meg kell vele barátkozni, vagy lecserélni. -
bbuffy
senior tag
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Igazad van.
-
blakey
titán
válasz
Darda Csabi
üzenetére
Én továbbra sem frissítettem, lehet, hogy nem is fogom.

-
bbuffy
senior tag
Nálam minde flottul megy minden az összes eszközön. Szofver és osx legfrissebb, és van régebbi tablet is.
Ne feszülj inkább resetelj.
-
blakey
titán
válasz
Gábor-KJ
üzenetére
Nem tudom milyen okból frissítettél, de én még olyannal nem találkoztam egy vadiúj rendszernél, hogy minden flottul megy, még nem frissítettem az iOS-t sem és az OSX-et sem. Minek ha minden tökéletes? Nálam iOS 7.1.2 van fent ill. OSX 10.9.5 és egy darabig biztos, hogy nem frissítek, pontosan az ilyen hibák elkerülése miatt. 7.1.2 alatt tökéletesen működik az app. Szerintem jön egy-két frissítés ami megoldja.
-
Gábor-KJ
őstag
Egyik iPad mini készülékünkön sem indul el a naptár app.
Amikor elindulna, akkor abba a pillanatba le is áll.Másnak is van ilyen?
Mivel minden eszközünk le lett frissítve 8-ra illetve Yosemite-re ezért bekapcsoltuk a Cloud Drive-ot - ennek lehet hozzá köze?Még mielött beszól valaki - csak mondom - teljesen le lett gyalulva mindegyik tab 8.0.2-nél és új készüléknek lett beállitva, de ezt nem fogom minden frissítésnél eljátszani, mégha ezt valami okostojás odakint úgy is gondolja!
Amúgy meg ez már lassan vicc kategória, ahogy az apple cegnel egy frissítés lerombol egy eszközt!
Csak tudnám mit csinálnak azok akik ezt tesztelik!?.A forgalmuk lehet, hogy megvan, de csak azért mert olyan szintre emelték az àrakat, hogy azzal nem nehéz hozni a grafikont.
Vicc
-
menyoronc
aktív tag
Sziasztok!
Ipad mini retinám van. A problémám a következő. Ha leakarok vmit tölteni az appstore-ból kiírja, hogy iTunes Terms and conditions have changed..Rányomok, hogy ok. Feljön h az általános szerződési feltételek megváltoztak. Rányomok, hogy Agree. Utána pedig kiírja, hogy Your session has timed out. Try Again.
Mi lehet a baja?
Előre is köszönöm! -
milszab
senior tag
Ha vesztek egy másik mini-t, át tudom menteni a mostaniról a dolgokat? Vagy esetleg úgy egy az egyben hogy ugyanígy nézzen ki meg minden?
-
bobooo
addikt
válasz
Krajczi
üzenetére
Felrakod az iPadet gépre. iTunes-t megnyitod - Visszaállítás és ne rakj vissza semmilyen biztonsági mentést. Képeket ments ki gépre előtte, mert minden törölve lesz, ami fent van.
A legfrissebb szoftvert rakja fel rá újra. Töröl minden adatot ezáltal, ha nem hardveres hiba megfog szűnni a hiba. Ha nem szűnik meg akkor hardveres és szervíz
-
Krajczi
tag
Amióta a nyolcas verziójú op. rendszert felraktam, nem tudom 100 %-ra feltölteni. Másnak is van ilyen tapasztalata? Megoldást tud rá mondani valaki? Köszi.
-
Darda Csabi
tag
Mennyire esélyes, hogy a következő generációs ipadekbe raknak Touch ID-t? Emellett akkor novemberre várhetunk új padokat?
-
-
bbuffy
senior tag
Nyolcnullakettő stabil, nãlam helyrelökte a gondokat.
-
troszti
aktív tag
Igen, én is olvastam erről. Viszont nálam nem volt ilyesmi probléma, sosem esett még le, mintha oda lenne ragasztva
De lehet én vagyon túl óvatos...
Nekem egy gondom volt csak vele, mégpedig mikor matt fóliát használtam (ami szerintem eleve nem túl jó), nagyon karcolta azt. Nem tudom miért, de durva volt. Úgyhogy hamar le is vettem, azót jó.Amúgy ekkor írtam a 220volt-nak (én tőlük rendeltem), hogy ez a helyzet és mi van ilyenkor, illetve lehet e cserélni a fej részét (azt hittem a fejjel van a gond, de kiderült, hogy a fóliával volt). Akkor azt írták 1500 Ft-ért küldenek egy újat, de végül nem rendeltem.
De ha használat után mindig rátekered a kupakot, szerintem sose fog eltűnni...

-
troszti
aktív tag
Én a GoodNotes programot használom a jegyzetkészítéshez. Itt van arra mód, hogy hozzáérjen a kezem és nem érzékeli. A képen látható az alsó szürke rész, amit nyugodtan tapizhatsz, nem fog semmi történni.
Igaz fizetős, de szinte az összes ingyenes programot kipróbáltam, nagyon szarok. Érdemes ezt megvenni, nagyon sok jó dolog van benne. Csak ajánlani tudom.
-
HUNPSP
aktív tag
Megkerestem a szifonos srácokat, azt írták hazai partnereknél is érvényesíthető. Köszönöm még egyszer!
Végül nem minit vettem, hanem egy Air lett a vége... próba szerencse... a mini méretére voltam kihegyezve, de kb. eltűntek a korrekt eladók és készülékek (persze, mindenkinek más a fontos egy-egy eladott terméknél, lehet hogy ezért nem találtam megfelelőt sőt biztosan), úgyhogy maradt ez.Minden jót, Üdvözlet!

-
Lamberd
tag
Sziasztok!
Újra iskolás lettem, és matekhoz, fizikához és rajz tantárgyakhoz keresek tollat max. 5000 ft ig.
Nem érintő ceruzát keresek, hanem amivel rendesen tudok jegyzetelni matek órán, vagy szabad kezes rajzokat csinálni.Tudtok ilyet ajánlani Retina minihez.
Előre is köszi.
Lambi
-
HUNPSP
aktív tag
Urak, iPad esetében is igaz, hogyha Amerikában vásárolták, akkor nem él a garancia EU-n belül sehol?
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A PH rangodra célzott.
-
Noxy
veterán
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A 4S topikban sem laggol, akad egypár embernek a 8.
Ja, de ha megnézem mindegyik most vette jó árasítva a 8Gb iPhone 4S-t a T-nél.
Ezeknek oszt lehet akár mit írni. Nem fogják elfogadni, meg osztják az észt, hogy mit kell ki be kapcsolni, meg beálltani újnak, beáll majd, stb.. és akkor nem fog akadni. -
troszti
aktív tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Osztasz másokat rendesen, de ez nem esik le?

-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko
üzenetére
Milyen nagyúr hogy jön ez ide?

-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Parancs, értettem! nagyúr

-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko
üzenetére
Akkor te vagy az egyetlen a földön örülj neki
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Miért ne ismerném?
Olyan elképzelhetetlen, hogy nem akad és lagol?
Bár nem gondolom, hogy bármit is bizonygatnom kellene.
Tényeket közöltem.
Azt tudod mit jelent...? -
BoC1ka
senior tag
válasz
nylontacsko
üzenetére
Engem sem zavar. Sőt! a hearthstone eddig eléggé laggolt, most nem laggol és gördülékenyebben fut..Én cserélni akarom majd az uj nexus tabletre, vagy egy windowsra, még pár hónap...szerintem a nexus referenciamodell jobb lesz - mmint az aktuális retina mini/air nél számomra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko
üzenetére
Ismered ezeknek a szavaknak a jelentését?
-
nylontacsko
senior tag
Felraktam az iOS 8-at.
Se lag, se akadás.
Tökéletesen működik (ahogy eddig is) -
Krajczi
tag
Ha már megjelent, felraktam a nyolcast, meg frissítettem több mindent. Eddig megy szépen, de a 7-essel, 7.1-sel sem volt panaszom, gondom. Használom tovább.
-
blakey
titán
"Bekopogott" az iOS 8.
Még nem telepítettem. -
druzil
tag
Van egy olyan problémám (kb 1,5 hónapja jelentkezett), hogy YT videóknál az első 40-50 másodpercben szaggat a kép, de a hang tökéletes. Nem számít, hogy milyen felbontásban nézem, 1080p-n és rosszabb felbontásban is ugyanazt csinálja. Aztán egy idő után megjavul. Indavideón ugyanezt csinálja, YT-hoz a McTube alkalmazást használom. Ötlet?
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Szia csigasrác! Mit használsz mostanság? Megvan még a G2?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 9th gen 64GB space grey
- iPad 11 (A16) 128GB Cellular Újszerű/2026.111.13.Apple Gar./Akku 100%/p4855
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De meg ám