- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
troszti
aktív tag
Igen, én is olvastam erről. Viszont nálam nem volt ilyesmi probléma, sosem esett még le, mintha oda lenne ragasztva
De lehet én vagyon túl óvatos...
Nekem egy gondom volt csak vele, mégpedig mikor matt fóliát használtam (ami szerintem eleve nem túl jó), nagyon karcolta azt. Nem tudom miért, de durva volt. Úgyhogy hamar le is vettem, azót jó.Amúgy ekkor írtam a 220volt-nak (én tőlük rendeltem), hogy ez a helyzet és mi van ilyenkor, illetve lehet e cserélni a fej részét (azt hittem a fejjel van a gond, de kiderült, hogy a fóliával volt). Akkor azt írták 1500 Ft-ért küldenek egy újat, de végül nem rendeltem.
De ha használat után mindig rátekered a kupakot, szerintem sose fog eltűnni...
-
troszti
aktív tag
Én a GoodNotes programot használom a jegyzetkészítéshez. Itt van arra mód, hogy hozzáérjen a kezem és nem érzékeli. A képen látható az alsó szürke rész, amit nyugodtan tapizhatsz, nem fog semmi történni.
Igaz fizetős, de szinte az összes ingyenes programot kipróbáltam, nagyon szarok. Érdemes ezt megvenni, nagyon sok jó dolog van benne. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest