- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnd
senior tag
Hmmmm így még nem gondoltam rá, de nem rossz ötlet!
De már így is furán nézz rám az asszony, hogy háromszázért jött a mini 6, a ceruzát már nem is forszíroztam. Próbálom feltűnően az olcsó kínait használni itthon.
És akkor meg 500-600-ért meg veszek valami androidos nagyobb telefont meg egy 13 minit...
Szerintem ha kiderül akkor szorulok -
arnd
senior tag
Nekem is ez a kombó volt a terv, de még a mini 6 sorsán is gondolkodom. Ez az egész IOS téma nagyon túl van lihegve. kb mint egy elbaltázott android. Ha lenne 7"-8" környéki erős és minőségi droid tab, tuti nem maradna a háznál a mini 6 (de nincs).
Pedig nagyon tetszik a mini 13, mint hardver imádnám, de most így pár hónap használat után ez az IOS egy nagy cudarság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- PocketBook Touch HD 3 (PB632) e-könyv olvasó, Spicy Copper színben, tokjában - kiváló állapotban!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest