Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladislav
tag
A kikapcsolási funkció nekem sem lett volna egyértelmű, ha először a tablethez mellékelt rövid leírást nem futom át.
Az appokkal kapcsolatos problémát én is tapasztaltam, és valóban bosszantó, hogy nem mindegyik kezeli a teljes kijelzőt. Kérdéses számomra, hogy valóban Apple hibázott-e, vagy csak egyszerűen az app elkészítője androidra optimalizálta eredetileg a programot.
A tablet hátlapja egyébként mennyire ellenálló a karcosodásnak? Vannak telefonok, melyek botrányosan e tekintetben. Tok vásárlásán gondolkodok, de elsősorban neopren vagy bőr anyagú táska jellegű tokban és nem műanyag vagy műbőr jellegű kemény fedeles mappában. De elvetem ez irányú tervem, ha nagyon sérülékeny az unibody ház.
-
Vladislav
tag
Ez az első tabletem, melyet jegyzetelésre is szeretnék használni, így nincs tapasztalatom még arról, hogy a tollak mennyire karcolják a képernyőt. Mindenesetre elég gáz, ha a tollat és/vagy a kijelzőt, úgy gyártották le, hogy egymásnak sérülést okozhatnak. Én abból indultam ki, hogy az apple pencil olyan speciális tulajdonságokkal rendelkezik (nyomás érzékelése stb), hogy a működését befolyásolhatja, ha a kijelző és a toll között fólia van. De nincs pecilem, így erről sincs tapasztalatom.
A papír hatású fóliáról még nem hallottam, de jó ötletnek tűnik, így szerintem kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Metal topik
- Formula-1
- PlayStation 1 / 2
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest