Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A kapacitív kijelző nem igazán alkalmas nagyon pontos bevitelre, és még a számtalan trükkel, amit kitaláltak se a legjobb rajta jegyzetelni (nekem egy Bamboo stylusom van). Szódával elmegy, de inkább ábrákhoz, grafikonokhoz, képekhez infót hozzáadni jó, mintsem hosszú szövegek bevitelére. Utóbbihoz inkább egy BT billentyűzetet érdemes rendszeresíteni.
Ha sok szöveget tervezel olvasni rajta (pdf-ek, magazinok, apróbetűs részek), akkor mindenképpen érdemes azt a 23e Ft pluszt az új iPad nagy felbontású kijelzőjébe invesztálni.
-
harry
veterán
Én meg azt mondanám, hogy mindegy mekkora tárhelyed van, úgyis meg fog telni... nekem 16gb van, és bőven elférek, pár giga cuccom van csak rajta, igaz többnyire jegyzeteket hordok magamnál, 1-2 nagyobb progi van fent, és pl. filmek, zenék nincsenek rajta. Meg általában net/mail a fő felhasználási terület, ahhoz meg nem kell hely.
-
hitman77
senior tag
Szia
Nekem 16Gb-os van, de ha tudtam volna nagyobbat venni, akkor azt vettem volna.
JB-vel sok alkalmazás kerül rá, ezt tudtam, viszont azzal nem számoltam a vétel előtt, hogy itt akár 1 - 1.5Gb-os is lehet egy játék.A filmek kb. 1Gb körül vannak még élvezhető minőségben.
A zene annyit foglal mint máshol.Én most jól el vagyok (2,9Gb) szabad helyem van még, de már látom a végét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Inteles Sparkle videokártyák jönnek, ezúttal munkához
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest