Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Megvagyok #3460 üzenetére
iStyle-hoz be se menj mégegyszer, inkább Starking/Xms.
egy apple apr van itt vidéken Debrecenben, de mindig nagy kanál ideggel jövök ki az üzletből.megmondom miért szr az egész iStyle. túl sok a fiatal, akiket azért vesznek fel mert tudnak 2-3 idegen nyelven is kommunikálni, de az almához még magyarul sem értenek.
pl a múltkor bevittem az akku cserés 1 gen nanot garanciális cserére, elmondtam szépen mit akarok, az almarium közleményéből a lényeget. és tette a hülyét nekem, hogy ennek pedig semmi baja bla bla így hogy és miért küldjük fel a szervízbe? megmutattam a cikket, ja hogy ez, érti. volt már ilyen cserétek? kb 300. wtf kicsit kiosztottam, elszégyelte magát, és szépen tette a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest