- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Én úgy voltam vele, hogy bár szeretek hákolni, és azért az androidot lehet, azért egy iPad mégiscsak egy apple cucc, össze van rakva rendesen, szép meg jó; és alapvetően nem elsődleges eszköz, javarészt maileket nézegetek rajta, neten olvasgatok, jegyzeteket nézek, néha képeket töltök rá, játszok, stb, ezekre meg teljesen jó.
Én bő fél évesen vettem a gépet használtan, de semmi gondot nem tapasztaltam vele, az aksijával sincs semmi gondom, bár még nem mértem, de igazából olyan még nem is nagyon volt, hogy ezen netezzek 2-3 óránál többet.
Összességében talán az iPad-et venném most is.
Amúgy van hozzá ugye Jailbrake, meg pl. Camera Conn.Kit, amivel tudok mem. kártyáról olvasni, vagy billt is rá tudom kötni akár (ezt még nem próbáltam mondjuk). Tudtam pl. mem.kártyáról zenét lejátszani vele, bár igazából egy idő után lecsatlakoztatta a kártyát, ez nem tudom minek a hiánya, de hozzá kell tennem, hogy egy ~600Ft-os kínai Camera adapterrel néztem -
harry
veterán
Én anno szemeztem a WayteQ tablettal, csak mikor már vennem kellett, az még nem volt piacon - most megfontolnám. Az iPad mellett szól azért mégiscsak a remek felhasználói felület / élmény, ips panel, remek aksi, sok program, stb.
Konkrét ajánlat esetén tudnánk szerintem biztosat mondani. A wayteq gondolom új lenne és garis, ez meg használt, kevesebb garival. Én nem akarlak rábeszélni egyikre sem, amennyire tudom, a wayteq sem rossz választás, de a topicjában is érdemes utánajárni.
Más alternatíva nem nagyon jut eszembe (egyrészt mert talán csak ennek van 4:3 kijelzője, másrészt ár/értékben talán android fronton az a legjobb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged