- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
De én nem mondtam hogy ez egy fos, SŐT, ha olvastad volna más tablet topikban a hozzászólásom, én megírtam hogy a tablet az az eszköz amiből csak apple-t vennék, esetleg ms-t!
És abban a hozzászólásomban szóval sem említettem hogy az Air nem jó, csak próbáltam elmagyarázni neki, hogy miért kapott annyit amennyitAz meg hogy 5 pontot ér, egy kicsit irónikus volt, bár nekem tényleg nem érne többet, de ugye ez az én szubjektív véleményem, picit gonosz volt
A tömegből lehet kiemelkedik mert a tömeg az általában semmit nemér, főleg android téren, ahol sok tabletért fizetni kéne hogy elvigyék, mert minőségtelen, igénytelen, (csúnyaszó)
De a saját kategóriáján belül, amiben van android készülék is, ha van olyan ami jobb, akkor még mindig nem kaphat maximális pontszámot, mert van jobb, és hiába emelkedik ki a többi közül! -
enginev3.0
félisten
Még mindig nem azért vagyok közösségépítő, mert mindent fagyinak nézek, nekem is van saját véleményem, nem fogok a tömeg után menni, hogy mindenki azt gondolja hogy "neki" és "neki" is igazat adok
(#387) b4zsi-@ Összegzésnél igen is az számít, hogy a többi termékhez képest milyen a Air üzemideje, szerinted nem a konkurens gépeivel kell összevetni? Vagy saját magával, vagy mivel kellene? Ha van olyan aminek 13-14 óra az üzemideje, akkor nem kaphat az is 10 meg ez is 10 pontot mikor az Air csak 10 órát megy el nemde?
Az ár értékarányban pedig persze, van olyan ami drágább, de nagy átlagban a legtöbb tablet szerintem olcsóbban kezd mint az Apple termékei, olyanok is, amik vannak legalább ilyen jók mint ezek, tehát az ár értékarány maradhat a mostani, lehet hogy az ms is drágán kezd, de ez a kettő mellett a többi 5 gyártó készüléke meg 30-40-50ezerrel olcsóbb megjelenéskor
-
Bog
HÁZIGAZDA
A Tablet Z-nél is szigorúak voltunk. Általában azok vagyunk. A Galaxy Tab 3 szériát minden esetben megszóltuk, elég csak a tesztek címeit elolvasni (ennek fényben aztán pláne nem értem, hogy mire fel ez a nagy pampogás). A moderátorokhoz pedig végképp nincs közöm, nem is ismerem őket, tőlem/tőlünk tök függetlenül dolgoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest