- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
mazsi1911 #306 üzenetére
LOL.
Bizonyára mindenben igazad van. Direkt ferdítünk. Ott ültünk péntek este (nov 1-én), és azon gondolkodtunk, hogy vajon mit csináljunk, hogy kicsesszünk az Apple-lel, ha már a hazai megjelenés előtt le tudjuk hozni a cikket (örülök, hogy ez nem tűnt fel). Mit tegyünk, mi legyen, ami úgy igazán fáj nekik, ami megrengeti az eladásokat... és akkor kitaláltuk, hirtelen jött az ötlet, de zseniális: adjunk csak Tetszett plecsnit. Muhaha, ördögi terv volt, de te lebuktattál minket. -
Bog
HÁZIGAZDA
A Tablet Z-nél is szigorúak voltunk. Általában azok vagyunk. A Galaxy Tab 3 szériát minden esetben megszóltuk, elég csak a tesztek címeit elolvasni (ennek fényben aztán pláne nem értem, hogy mire fel ez a nagy pampogás). A moderátorokhoz pedig végképp nincs közöm, nem is ismerem őket, tőlem/tőlünk tök függetlenül dolgoznak.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
adamssss #225 üzenetére
Azért írta Bocha, hogy "erős tetszett", mert irtó sokat beszéltünk róla, hogy mi legyen és abban maradtunk, hogy ezúttal szigorúbbak leszünk. Érthetitek úgy is, hogy iOS-re gerjedőkenk egyértelműen ajánlott, mindenki másnak pedig akár ajánlott is lehetne, de azért érdemes körülnézni (itt a topikban is valakinek ajánlottak a felhasználási szokásai miatt inkább Tablet Z-t). Aztán azon is gondolkodtunk, hogy például a Tablet Z sem ajánlott, pedig az vízálló is, meg hát ahogy kinéz, az még mindig beszarás, akkor nem akarunk abból sem vitát, hogy az mé' nem ajánlott, ha már. A Memopad 10 FHD lett ajánlott, de hát az meg az ára miatt. Az ár nagyon sokat nyom a latban, a különösen ajánlott azért ritka madár, mert ahhoz nagyon nagyot kell már gurítani árban.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ittakary #219 üzenetére
Nem akartam azt sugallni, hogy személy szerint neked fáj. De elolvasva a kommenteket (a törölteket is), egyszerűen megint azt érzem, hogy az Apple fanok kicsit elvakultak és minden gondolkodás és jogalap nélkül simán elkezdenek olyan összeesküvés-elméleteket és vádakat kinyilatkoztatni ránk, amit nem csak hogy szar nekünk olvasni, mert köze nincs az igazsághoz, de saját magukról is kiállítanak bizonyítványt... Igen, igen, a Nokia fanboyok sem jobbak, de azok valahogy inkább csak simán hisztiznek és nem próbálnak meg mindenféle konteókat kitalálni...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
ittakary #217 üzenetére
Az inkriminált mondat a színhűségre vonatkozott. Felbontásban viszont egyértelműen az tekinthető csúcsnak.
Fél pontokat nem adunk, lehetne az Air 9,5-ös is, szerintem eléggé mindegy. Igazából azt nem értem, hogy miért okoz látható problémát / fájdalmat / szenvedést valakinek, hogy nem 10 pontot kap a kijelző, hanem 9-et. Ár/érték kapcsán pedig a Memopad 10FHD most talán az etalon a csúcstabok között. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Gadgetfan_ #153 üzenetére
Pár dolgot nem értek a hozzászólásodban.
1. Fáj?
2. Az anyaghasználat kapcsán kicsit többet vártam én személy szerint, főleg szemből. Túl plasztik.
3. A Nexus10 kijelzője 10-es. Akkor ez 9.
4. Padfone.
5. Azt gondolom, hogy ezen tényleg lehet vitázni és lehetne 8 pont is, de ettől még azért nem mondható túl olcsónak. Ami 8-10 ponton van, az általában láthatóan JOBB áron megy, mint más cégek hasonló tudású termékei. Erről azért szerintem itt nincsen szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest