Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
De mindenhol érted
vimeón is! Akárhol néznék full hd tartalmat, na most ilyenkor mivan :S
Márcsak azért is, mert idáig jó volt, úgy néztem az 1080p-es tartalmat. Méghogy appban nem működik megértem, bár ott is működött, nadehogy a webesben sem.
-
törölt tag
Nálam valami nagyon nem kóser vagy nemtudom. Sehol, se yt appban, sem a böngeszős yt-on, se jázmin yt videóknál nincs 1080p állíthatóság. Miért lehet ez? Teszt videóknál sincs ami kifejezetten 1080p test videó.
-
törölt tag
Alig várom én is h lejárjon a droidos telómon a hűség és szert tehessek egy iPhone-ra, nemhittem volna h ennyire megutálom az androidot és megszeretem az IOS rendszert!
-
törölt tag
Ezt a laggolást még mindig nem értem. Nálam mita megvan (2 hónapja) egy deka laggolást nem volt és ezt nem azért írom mert az Air pártját fogom tízezerrel, hanem mert annak hiszek, amit látok.
Ott sztem a netsebességeddel lesz valami gond, mert furcsa, hogy másnál meg nincs ilyen. Nemhiszem, hogy ahány Air annyi működési elv. Esetleg ha nagyon zavar, akkor vidd be szervízbe mond meg nekik aztán lehet kicserélik, bár ezt nemtom hogy müxik.
Kár egyébként ezen vitatkozni, ha neki laggol akkor laggol, okos enged, hülye szenved! -
törölt tag
OTP müxik vele, a többit sajna nemtom.
-
törölt tag
Tök jó vidi!
am nálam is folyamatos, de hagyad, látod h csak egyet hajt mint a pereces. Lehet tényleg így van, de akkor ott nemtudom mi lehet a gond.... Vagy csak megnyitott vagy 200 appot és jaj akad xD
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #2992 üzenetére
Mint írtam, nállam 5-6 megnyitott nagyobb appnál sincs gond, folyamatos. Nemhiszem, hogy minden Air máshogy viselkedne!
De ha nálad olyan, akkor olyan (csepp a tengerben, vagy csak a hozzánemértés)Hozzáteszem, az IOS7-en van még mit csiszolni, attól még nem a brutál erős vas a szar.
Amúgymeg add el, ennyi és vegyél sz*r droidot!
Aztán írd meg mennyire vagy vele elégedett!!
-
törölt tag
Nemtudom te milyen Airt kaptál grátiszba, nálam semmi se akad, főleg nem az IMDB app amit elég sűrűn használok, az max a netsebessége miatt töltődhet lassabban!
----
Még olyat is kipróbáltam hogy elég húzós appokat elindítottam, legalább vagy 6-ot + safariban 10 weboldal megnyitva és még akkor sem akadozott egyik app sem használat közben! Olyan folyamatos minden, mint a kisangyal. -
törölt tag
Inkább később jöjjön, de sok hasznos újítással és javítással!
-
törölt tag
Sify, az Air nem 3G hanem 4G
-
törölt tag
Jé tényleg kipróbáltam és tényleg működik, én meg itt kinlódok xD tök jó, csak meg kell szokni a billentyű elhejezkedését x)
Mostmár csak azon kellene javítaniuk, hogyha szerkeszteni szeretnék egy adott szót, ne kelljen hosszasan nyomni a karakterre hogy oda ugorjon a kurzor és szerkeszthessem. :/ -
törölt tag
válasz
zorromoto #2935 üzenetére
Én amikor Apple-ben gondolkodtam, egyértelműen a nagy kijelzőt részesítettem előnyben, videó, szerkesztés, játék, minden területen sokkal jobb szerintem. Én az Air-t ajánlom, könnyű is ráadásul nagyon. Első Apple termékem, de iszonyat jó. Mondjuk annyi pénzért... jelenlegi telóm is android, de a kövi tuti iPhone lesz és már bánom, hogy anno nem azt vettem.
IOS-el kapcsolatban annyit, hogy most olvastam, ősszel jön az IOS8. Mint friss IOS felhasználó kérdezem a veteránoktól, minden évben szokott jönni új IOS verzió? Csakmert elég sűrű ez nem?Hiszen még most jött a 7.0 és még ezen is van bőven mit csiszolni. Az Air-en tuti még a 9 IOS-es is gyönyörűen elfutna, mert iszonyat erős hardver lakozik benne. De azért kíváncsi leszek, viszont félek hogy máris egy új verzió... nem lesz ez elhamarkodott? :S
-
törölt tag
Köszi! Az ugyanolyan érvényességet jelent, mint a mostani garim? Tehát ha valami kínja van, akkor pl egy 2 évesnél 2 évig teljeskörű a javítása? Érdemesebb ezt az első év lejárta végén megrendelni nem? Csak mert, pl ha veszek egy 2 évest, akkor nem tolódik ki gondolom, hanem pl ettől a naptól számít, akkor 1 év meg megy a levesbe
-
törölt tag
Nálam az asztali gépet váltja le, leszámítva a PS és a játékokat természetesen, de kb ennyi!
Imádom szeretem, nem bánom, hogy ezt vettem meg. Android teló után, azt kell mondjam, amint lejár a hűség a telómon, iphone 5 vagy 5s lesz a kövi telóm! Nem jött be az andoriod, az IOS annál inkább.
Egy kérdés! Ha nekem kevés az 1 év gari, akkor ezt megtudom hosszabítattni valahogy mondjuk 1-2 évvel? Ha igen hol és hogyan? Köszi a választ!
-
törölt tag
Fuj!
IOS 7 rulz
-
törölt tag
Na mi az újdonság a béta 4-ben?
-
törölt tag
Az miért lehet, hogy amikor felveszek egy videót, pl kint a szabadban, akkor remeg a felvétel? Ennek így szabadna lennie?
-
törölt tag
Köszi!
-
törölt tag
A mobil adatforgalmat hogyan lehet nullázni? Mert 16-án nullázódik mindig. Viszont nemtudok külön belépni, hogy esetleg nulázzam.
-
törölt tag
Evernote nemsokmindenre jó... még egy retek táblázatot se lehet benne csinálni -.-' sőt betűméretet módosítani se... OneNote rulz! Egyébként nálam ilyet nem írt ki, lehet most lett aktivizálva az újdonság.
-
törölt tag
Kétlem hogy beférne xD De akkor okés, majd max becsenget és átveszik itthon. Köszi.
-
törölt tag
Ha rendelek ebay-en egy covert, akkor azt bárki átveheti az adott megjelölt címen, vagy csak én?
-
törölt tag
Nekem fekete van!
azthiszem ez lesz az igazi, piszkosul hasonlít a boltban kaphatóra. : [link]
Feketéhez fekete nemgáz? Zöldbe itt nincs, a piros meg nem tetszik, többiről nem is beszélve. Sokszor úgyis úgy használom, hogy nincs benne, azért is kell hogy legyen egy normális tokja, meg néha döntve használhassam. Remélem könnyű kivenni belőle ha már egyszer beletettem.
-
törölt tag
Találtam egy jót, tökre olyan mint egy eredeti külsőleg és belsőleg is [link]
Szerintetek?
-
törölt tag
Az a bosszantó, hogy amit először linkeltem, annak a belső anyaga látszatra nemrossz, de olyat szeretnék ami úgy néz ki mint a gyári. De olyat nem találok, meg ami műbőr, te melyiktől vetted?
-
törölt tag
2000ft-ért miért lenne sok? Házhozszállítás ingyenes.
Itt is van egy jó, [link] de furcsa, mert a fekete 37k
Létezne? A többi színben 1800. Kicsit tartok ezektől, nehogy levonáskor többet kapjanak le. Valami ilyesmit keresek műbőrben, úgy látom hasonlít az eredetihez.. csak megbízható ebay-es eladótól szeretném...
-
törölt tag
Erről mi a véleményetek?
Ez hasonló mint az eredeti? Azt leszámítva persze, hogy többfunkciós. Az eredeti milyen anyagból van belülről, ami a kijelzőt védi? Hasonlót szeretnék, nehogy ártson a kijelzőnek. :S De videón is láttam h mindenki rácsapja a kijelzőre, meg dobálják stb
tudom hogy strapabíró a pad, de ennyire? Én meg úgy bánok vele mint a hímestojással. xD
-
törölt tag
Hogy néztek ti 4k-s videót?
-
törölt tag
Kerek perec 12 órát bírt most nálam úgy, hogy kicsit játszottam is, zenét is hallgattam és többnyire LTE kapcsolaton keresztül! Azért ez elég szép úgy gondolom.
-
törölt tag
Annyit nem akarok adnimérte, azért köszi.
-
törölt tag
Valamit nemértek. LTE-n netezek, 8GB az adatforgalmazhatóságom, de ezt megduplázták, most viszont a 20MBit helyett max 5MBit van (miközben írok márcsak 3)
Mitől lehet ez? A feltöltés meg fixen 10MBit!
-
törölt tag
Már megvan!
Mik az újdonságok a béta 3-ban?
-
törölt tag
Az gép és nem iTunes tapasztalat, sorry.
-
törölt tag
Jaaa, de nekem ezt azóta se írtátok, hogyan is kell, csak egyet hajtol mint a pereces!
Nekem ezt honnan is kellene tudnom, mint friss Apple user?
Azhittem, hogy a fórum egy olyan hely, ahol lehet kérdezni és segítenek, de akkor itt többet nem teszek fel semmilyen jellegű kérdést, mert csak kioktatva vagyok, hogy így úgy user error, de segítség a fasorban sem. Na örültem!
-
törölt tag
Neharagudj, de több mint 15 éves számgéptapasztalat után, csaktán feltudok egy nyamvatt PDF file-t tölteni egy retek felhőbe! Feltöltöttem, sehol.. most megint elkezdtem, kíváncsi leszek. Eddig 100-150MB-os PDF-et kugli drive-ból olvastam, de ez a 200MB-os kifogott most rajtam.
-
törölt tag
200MB-os file-tól fagy ki szerintem, bár ez meg szerintem ciki. Most adobe felhőbe feltöltöttem, erre feltöltés után sehol sincs
DDDDDD komolyan vicc kategória már az egész. iTunes-on ekresztül ipad-re fel se tudom tenni, mert ugye nem kép-zene vagy videó. Ilyenkor mivan?
-
törölt tag
Azt hogy kell?
leszögezném pc-ről szeretném feltölteni valahova és megnézni a pdf tartalmát, namost akármivel próbálom, sehogysem megy. Alkalmazással sem.
-
törölt tag
Na kipróbálom, csak tudnám minek van a box is, ha kifejezetten erre szakosodott és mégis kifagy az alkalmazás.
De ha jól látom fizetős... Nem is gyengén. :S
-
törölt tag
Najó, de nincs a vason még, hanem felhőben... Boxból letölteni se lehet :S kinlódok egy retek pdf-el már 2 napja komolyan.
-
törölt tag
Ha van egy pdf dokumentumom, azt hogyan tudom elolvasni ipaden? Csakmert akárhova töltöm fel, felhőbe, nem tölti be, error -.- 200mb a pdf egyébként.
-
törölt tag
Egyébként a Safarit nem is mutatja sehol, azt csak nem tisztítja meg?
-
törölt tag
Namost nekem talált 1,45GB felesleges dolgot, viszont ebben benne van a z offline chache dolog is. Akkor ezt pipáljam vissza? Mert akkor max 10MB-ot törölne csak, az offline-os a legnagyobb méretű. Vagy azon belül vegyem vissza a pipákat, vagy hogyan kell ezt pontosan?
-
törölt tag
Najó, de nekem nem iPhone-om van
-
törölt tag
Safarinál kell-e böngészőtakarítás, ha igen hogyan lehet?
-
törölt tag
Ti hol nézitek, ha egy fizetős app, ingyenessé válik?
-
törölt tag
Ott a pont
-
törölt tag
Nekem is "csak" egyszer volt. Majd kiforr.
-
törölt tag
Mi az a jealbreake?!mire való?oké már megvan. Hülyeség az egész sztem, minden újdonság megvan ios-en amire szükség van, vagy meglesz a későbbiekben. Az ingyenes alkalmazásokért meg nem éri meg sztem... -
törölt tag
Lehet abból már karácsony előtt, rosszabb esetben idén nem jön több. Nekem is több mint 1,5 hetet kellett rá várni, bár ez még hó eleje volt. Várj türelmesen kérj készletértesítőt, aztán ha kapsz értesítést gyorsan rendeld meg.
-
törölt tag
Én nemhiszem, más dolgokat hoz a nagyobb patch. :/
-
törölt tag
Nemtudom ti mit csináltok, de nekem lassan 1 hete van meg és nem lépett még ki a safari, nem fagyott meg meg semmi. Pedig nyúzom rendesn. Szerintem egy rakás alkalmazás megvan nálatok nyitva vagy nemtom.
-
törölt tag
Naés hogy kell? Én se tudom
egyébként soundcloudról szerettem volna zenét letölteni és feltölteni máshová, de ez már az ipad határa, ilyet nem lehet, pontosabban az ios rendszer határa. :/
-
törölt tag
De ez mi? Nem megy az iCloud?
-
törölt tag
A telekom hu írás előtt felül nektek is 5 pötty van? Mik azok a pöttyök?!
-
törölt tag
Jólvan megértettem!
-
törölt tag
A full HD videó felvételbél nálatok is nagyon "hangyás" a kép? Vagy ez inkább nagyon világos időre van kitalálva? :S Azthittem ha full hd, akkor legalább sötétben nem szemcsés, pl ha a karácsonyi fényeket szeretném felvenni. Youtube-on nem ilyen a képminőség furamód.
-
törölt tag
Játéknál nálam is jó, igaz eddig még csak az angry birds go-val játszottam.
Egy kérdés, amikor beléptem az app store-ba, akkor feljanánlott alap alkalmazásokat pl: keynote telepíteni, de már nem találom ezeket :S akkor épp nem foglalkoztam a dologgal, mivel első belépéskor nem érdekelt, de most érdekelne hogy mik azok, viszont nem dobja fel kis ablakban már :S Azt tudom, hogy új apple tulajoknak ingyenes a telepítése. -
törölt tag
Nemtom, kékhalál 1 másodpercre aztán elsötétült minden és apple logó
de ugyanúgy megvolt nyitva a safari. Az mit jelent egyébként, mi a kül az újraindításhoz képest?
Más. A 7.0.4-et érdemes feltenni? Csakmert olvastam h valamit elront, vagy az csak iphone tulajoknál volt? -
törölt tag
Azthiszem a safaritól indult újra.
-
törölt tag
Hoppá megvolt az első újraindulás.. :/
-
törölt tag
Nade olyat is kérdeztem, az nem volt off, pl hogy amit a telekom küld üzit, azt hol tudom visszaolvasni.
-
törölt tag
Kaptam egy üzit a trétől hogy amit választottunk kedvezményt a csomaghoz (ilyenre nem emlékszek) azt most aktiválták, ez pedig dupla adatforgalom azaz 16GB összesen. A telekom által küldött üzit hol tudom visszaolvasni? Vajon ez akkor 2 évig folyamatosan él? Mert emlékszem amikor a telót vettük akor ahhoz pl 10 ingyenes sms-t kaptam minden hónapra. Igaz azt ki se használom.
-
törölt tag
A safariban hol lehet kezdőlapot beállítani?
-
törölt tag
Mobilon nem is, de iPaden :ĐĐĐ de a feltöltés akkor is érdekes, egyébként nem zavar, csaak nehogy aztán valami más díjat szabjanak rám ilyen sebességért :Đ
-
törölt tag
Nálam valami bibi van, csináltam egy sebességtesztet, pontosabban aktiváltattam a net&roll S nano simet és 26Mbit/21Mbit/sec-ot mért, pedig elvileg 5Mbit a feltöltésem, ez h van, próbáljam más sebességmérővel?!
-
törölt tag
Na, jött a második bétáról hír:
[link]Túlsokat nem javít a béta verzió, legalábbis nem írnak arról, hogy a low memorival kapcsoltosan lenne javítás, bár lehet az csak a háttérben zajlik. Egyébként én tegnap megnyúztam a szafarit de semmi lov memorit nem kaptam, sőt kilépést és fagyást sem, talán egysezr, de akkor csak félrenyomhattam valamit. A béta 1-ben is animációval kapcsolatosan írnak javításokat, meg 1-2 dolgot, de ha jól emlékszem, abban sem volt lényeges javítás. Majd meglátjuk, szerintem lesz béta 3 is, de lehet csak jövőre jön a 7.1.
-
törölt tag
Első kérdésem: hol lehet kikapcsolni az automatikus szövegkiegészítőt? Marha idegesítő.
Második kérdésem: Apple id jelszót lehet-e változtatni, ha igen, hol?
Megnyitották safariban 6-7 oldalt és meg se kottyant a vannak. Olyan van alapból a gépházban, ahol látni lehet, h épp mennyi memória foglalt? Kíváncsi lennék rá csak.Köszi a válaszokat előre is! Szép estét.
-
törölt tag
Az akksit érdemes full lemeríteni, vagy amikor akarom akkor töltöm fel? Szeretném ha az én akksim is fejlődne mint a tiétek!
-
törölt tag
De h tudom az iPhone papokat feltenni?
-
törölt tag
Jaaaa :S akkor az nincs iPadre ezek szerint, csak alternatívák.
-
törölt tag
Csak én vagyok a Béla, vagy tényleg nincs rajta időjárás app és az instagramot sem találom a Store-ban??
-
törölt tag
Immáron az ipademről írok!
Istenem annyira jóóó!!! Életem első almás terméke, olyan megható
Na, most pedig agyonnyúzom a safarit, jelenleg Chrome alól írok.
-
törölt tag
Játékra nem nagyon írják, hogy baj lenne, amúgymeg izmos egy vas ez, csak van egy pár 'kis' bugja jelenleg.
-
törölt tag
Naigen, de ha a memória gond tartós marad,(az ios rendberakása után is) igen sok felhasználó dühös lesz, kitudja milyen szinten, ami az Apple-nek sem tenne jót. :/
-
törölt tag
Nos, kicsit felbosszantott ezek a dolog, amiket írtatok. Ezért utánnanéztem a hivatalos app fórumon, hogy mizu. Elvileg, ez nemtudom mennyire hivatalos, de egy vezető tanácsadó a következőt nyilatkozta:
-Összegyűjtötték az iPhone és az iPad-el kapcsolatos hibanaplókat és a mérnökök tisztában vannak a jelenlegi helyzettel. - A fordítás további részében olyan is van, hogy az iTunes app az IOS 7 miatt hibás.
Szoftverhibákról beszélnek, amiket folyamatosan a patch-ek érkezésével fognak javítani, amiket persze még ők sem tudják, hogy mikor is pontosan. Szóval nem hardver hibáról van szó, vizsgálják a folyamatban lévő hibákat, amik javíthatóak. Optimalizatlanság optimalizatlanság hátán egyelőre. :/
Várjunk a hibák javítására azt írják, de mint írják, sokszor app-ok optimalizatlansága miatt vannak az összeomlások. A safari hibáról nem írtak semmit, de gondolom azokról is tudnak.
-------
Ami a legérdekesebb, hogy vannak akiknek nem omlik össze az említett appoktól, namost vagy nem meri írni xD vagy tényleg így van, de itt is írták páran már, hogy semmi gondja nem volt. Azt is olvasom épp, hogy 1-2 alkalmazás magával ránjta az egész vasat, de ez megintcsak szotfver hiba.
Sok dolgot leszűrve IOS hiba. A minikkel is gond ez.
Na egyszóval sok a kérdés még, mert olyat is írnak, hogy a 64Bit miatt 30%-al kevesebb memória áll rendelkezésre.
Nem tartom valószínűnek, hogy az Apple egy ilyen csúcskategóriájú készüléket direkt adott volna ki kevés memóriával. Bár sztem is lehetne benne 2GB. Namost ha ez nem fog változni, akkor itt lincshangulat lesz, mert ugye nem 2ft a készülék és a visszatérítés sem működne mindenkinél, főleg aki előfizetésesen vásárolta meg. Én magam sem értem, hogy miértnem 2GB-ot raktak bele 2013-ban. Oké hogy DDR3-as kategóriájú, de úgytűnik mégsem elég. Reméljük, hogy "csak" szoftverhiba. Mindenesetre ez nem csak iPaden megjelenő hiba azt szögezzük le.
--------
Egy felhasználó aki iPad 1-et használ, aztmondja, ez tuti IOS 7/safari kérdés, mert neki az 1-es iPadjében 256MB ram van, de sose csinált ilyet, mint az új készülékeken a safari. Végülis ebben is van valami. Ez lehet idén már nem fog kiderülni, vagy javításra kerülni.
-----Kíváncsi leszek mostmár holnap, amikor kézbe veszem, mit fog produkálni.
-
törölt tag
Szerintem tudnak ezekről a hibákról a fejlesztők és rajta vannak/lesznek az ügyön. Holnap meló után kézhez kapom én is az Air-em, letesztelem majd rendesen.
-
törölt tag
A net&roll s-re azt irja h 4G LTE, akkor az csak nem 3G
egyébként debreceni vagyok, szoval itt van lefedettség rendesen.
-
törölt tag
Az alkalmazások optimalizatlansága miatt (64bit-re) miatt lehet azt írják. Még meg kell várni mire az ios 7 ill. a 644bit kiforr. Ez sztem egy fél év lesz.
-
törölt tag
A spotify sem jobb szerintem, mint a deezer pl. Énb a groovesharkot használom, bár annyira nem jön már be az sem, mert rossz a zenék minősége és macrás kiválasztani melyik is a megfelelő minőség.
Az iTunes-ba lehet saját zenét feltölteni?Mivel érdemes az Air kijelzőjét tisztítani? Ilyen speciális törlökendő?!
-
törölt tag
Egyébként én a Feedspot-ot használom, az is nagyon jó hírgyűjtő. Igaz nem alkalmazás,(bár lehet van rá, nemtudom) hanem be kell lépni weben keresztül, de így sem lehet rossz, én így fogom használni.
-----
A Full HD-s videó felvételek gyönyörűek egyébként?A vakut hiányolom belőle, akkor sötétben nem érdemes vele képeket csinálni, arra ott lesz a teló, bár nemtudom, hogy sötétben jók-e a full hd felvételei.
-
törölt tag
Köszi a válaszod! Neked vannak gondjaid egyébként low memory-vel?
------
ui: Tudtok egy élő topicot, ahol az ios 7-el kapcsolatosan tudok majd kérdezni? Csakmert amit találtam azok kihaltak :S Nem akarom teleoffolni ezt a topicot meg. -
törölt tag
189* :Đ naigen, telejsen jogos, én se fogok állítani rajta semmit, majd idővel javul ez sztem.
-
törölt tag
Mivel érdemes a kijelzőjét tisztítani? Az a zsírtaszító bevonat vagy mifene tulképp mire is jó? Nem lesz olyan maszatos, vagy ha maszatos akkor is könnyen csusszan az érintőfelület?
Egyébként sztem is a ios 7 miatt van low memory hiba, sőt biztos.
-
törölt tag
Másnál is van ilyen low memory hiba?
-
törölt tag
2 hülye kérdés. Az air-hez lesz 4300Ft-os net&roll s csomagom, ami 8GB leforgalmazhatóságot ill. 21Mbit/sec-os sebességet ad. Namost ez a 21Mbit/sec ez már LTE azaz 4G igaz? Mert a rendelésnél a sim kártyához valami 3G van írva
vagy ez nem lényeg?
Az adatforgalmat hol tudom majd nézni, kell rá külön app vagy a my-tmobile-n belül? -
törölt tag
Oké köszi. De csab írta azt a határidőszerű tokot, az tök jó, én amúgyis úgy szeretném használni hogy kiveszem belőle, max ha nem szeretném fogni, akkor állványként is funkcionáljon. De míg megjönne, addigis kellene valami, egyébként itthon tényleg semmi értelmes nincs hozzá :S 12k-t vagy 24-et biztos ki nem adok egy átkozott tokért...
Egyébként ha megrendelem ebay-ről, akkor paypallel azonnal kell fizetni, vagy utánvéttel is lehet?
--
Szecsy, a vicces az, hogy amikor én még a 4-esre pályáztam (ekkor még nem jelent meg az Air) akkor nálam egy ezressel került volna többe, mint most az Air, pedig az Air 100x jobb, najó erről még nemtudok nyilatkozni, hisz még nincs a kezemben, sőt a 4-est se nagyon fogtam a kezemben, de a videók-tesztek ill. vélemények alapján így van. Nemtudom miért kerülhet az többe, de ha egy 64GB-osat nézett akkor az valszeg azért, erre tudok még tippelni.
-------
General, az a 10db sztem kész vicc... -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #2006 üzenetére
Én sikeresen lecsaptam rá reggel, igaz fehér már nem volt
így fekete lesz belőle, pénteken du vehetem át
szóval hamarosan csatlakozom a táborhoz.
Addig hiperszupergyorsan kell egy átmeneti tokot vennem, hátha az ósönbe lesz akciósan valami hétvégén :Đ
De tényleg vicces ami a cégnél megy, nemtudom miért kinlódnak ennyit, pedig van bőven belőle. -
törölt tag
Olyan tokot tudtok, amibe csak simán beleteszem, mint pl egy telefontok, de tudom álványnak is használni és viszonylag olcsó?
Semmiféle ráheggesztett tokot nem akarok hozzá, csak beletenni, hogy ne legyen baja.
Másik kérdésem: Könnyen karcolódik a kijelzője ill. a hátulja?
-
törölt tag
Ebay-ről rendelt tok mennyi idő alatt érkezik meg? 2 hét legalább kell neki?!
-
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #1944 üzenetére
Hol? Én nem látom a kínálatban
Egyébként tényleg most hogy mondod, az sincs a listában
Igen mert írták is, hogy retinás mini 2-ből lesz hiány, air-ből meg még mindig semmi, remélem jövőhéten már érkezik. Kicsit utánnanéztem, már ott is lehet kapni air-t ahol nem volt készleten csak előrendelésre jódarabig, de mostmár ott is van bőven, nemtudom mit kinlódik a telekom.
-
törölt tag
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal chaten, rákérdezek már mondom, hogy mit szórakoznak velem :Đ
Aztán azt a választ kaptam, hogy lehet visszamondtak egy készüléket a megrendeléskor és azért vált elérhetővé egy pillanatra, de valaki már lecsapott rá xD
Szóval türelemmel kell várni -.-' és ismét felvenni készletértesítőre. Szóval egyelőre ez ilyen türelemjáték.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű Apple Pencil 2 (második generáció)
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged