- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
"Maximum magáról az eszközről lehetne vitázni, hogy mit és miért raktak bele, vagy hagytak el, de ez sem érdekes, mert ez egy béta megoldás, ami arra jó, hogy felmérje az igényeket vásárlói és kiadói oldalról egyaránt."
Erre inkább közvélemény kutatást javasolnék. Olcsóbb, és nem felesleges baklövés mint az iPad.
Az oktatásban tényleg lehet jövője az ilyen cuccoknak. Az újságok és könyvek kiváltását viszont egy agyament őrültségnek tartom, annak ellenére, hogy én is régóta tervezem egy ebook olvasó beszerzését. Az ok egyszerű: nem fogok szórakozásból leülni, és kislámpa fényénél forró italalla pl. Lovecraft olvasás közben egy műanyag vacakot szorongatni. Viszont munkába jövet-menet, vagy esetleg közben ideális lenne egy használható könyvpótlék, amin az alkalmanként több ezer oldalas dokumentációk és szakkönyvek elférnek.
-
kokyt
senior tag
válasz
#16820480 #73 üzenetére
"az e-ink teljesen más szemszögből közelíti meg a dolgot. miért fejlesztik még mai napig az IrDA-t? pedig a BT elég jól lenyomta."
Na pont ez az. Technológiailag mind a kettő más, emiatt eltérő igényeket elégítenek ki. Konkrétan viszont nem jobb egyik sem a másiknál, ezt a kérdést a felhasználás dönti el. Mivel a iPad a könyv/újság bolttal együtt jelenik meg én indokoltabbnak éreztem volna ha emiatt e-ink kerül bele. Tudom, akkor nem igazán lehetne filmet nézni rajta, meg nem lenne csilli-villi játékdömping. Így viszont semmi több egy nagy iPod touch-nál.
A vicc az, hogy pont a játékok, videók, és színes szagos animációk miatt került bele az lcd technológia, egyesek mégis meg akarják magyarázni, hogy jobb olvasni rajta mint egy cél-technológiával ellátott céleszközön. Demagóg dolog...
Karma: Vagy az. Én is beneveztem volna egyre. Erre ezzel el*-ták ezt a remek lehetőséget. Az Apple-től innovációt vártam, erre kaptam a jól megszokott iSpanyolviasz-t, "némi" megkötéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Medence topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged